Şimdi Ara

DVD/USB'den çalışan BackTrack?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iyi forumlar. DVD veya USB flaş diskten Backtrack çalıştırmam mümkün müdür? (live) Nasıl yapabilirim?

• BackTrack zaten Live CD'dir. Bilgisayarı kalıba yazdırdığınız cd ile başlattığınızda doğrudan başlar. Ancak Backtrack artık geliştirilmiyor, yerini Kali Linux'a bıraktı. Yanılmıyorsam Kali de Live DVD olarak çalıştırılabiliyor.
  • USB'ye yazdırmak için UNetbootin yazılımını kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz ISO kalıbını doğrudan gösterip yazdırma yapabildiğiniz gibi desteklediği işletim sistemlerini doğrudan indirmesini de isteyebiliyorsunuz;

Bağlantı: UNetbootin
  • USB'yi biçimlendirdim fakat unetbootin usbyi görmüyor, niye olabilir? FAT32 şeklinde biçimlendirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakultahSalkım -- 22 Haziran 2014; 17:04:01 >
  • Sorununuzu çözdünüz mü? UNetbootin'i yönetici olarak çalıştırmanız gerekebilir sistemdeki diskleri görebilmesi için, işletim sisteminiz nedir?
  • Bu adresten Universal USB Installer 'i indir. Programı çalıştırdıktan sonra USB'ye yazdıracağın dağıtımı seç. Bu kadar !
  • unebootin ile halledebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.