kuzenlerin yazlıkta tekrar bölümlerinden 2.sezonu izledim acaip beğendim şimdi 3.sezonu yavaş yavaş indiriyo bakalım cnbc-e yok napalım
quote:
Orijinalden alıntı: özH@N
kuzenlerin yazlıkta tekrar bölümlerinden 2.sezonu izledim acaip beğendim şimdi 3.sezonu yavaş yavaş indiriyo bakalım cnbc-e yok napalım
Alıntıları Göster
3.Sezonun ilk bölümü gene uzun 1 saat, en son Carver'la bitmişti ve gene Carver'la başlıyor.. Çok şaşırtıcı şeyler öğrencez Bu kadar bilgi yeter devamı bu Pazar...
quote:
Orijinalden alıntı: xzer
3.Sezonun ilk bölümü gene uzun 1 saat, en son Carver'la bitmişti ve gene Carver'la başlıyor.. Çok şaşırtıcı şeyler öğrencez Bu kadar bilgi yeter devamı bu Pazar...
Alıntıları Göster
Evet çok az kaldı yaklaşık 5 6 ay sonradan tekrar ekranlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Metality
Evet çok az kaldı yaklaşık 5 6 ay sonradan tekrar ekranlarda
Alıntıları Göster
Yok yarın başlıyor yeni sezon
çok beğendiğim bir dizi...zaten cnbc-e nin hangi dizisi kötü ki..
quote:
Orijinalden alıntı: robinay
çok beğendiğim bir dizi...zaten cnbc-e nin hangi dizisi kötü ki..
Ekim ayında mı maske veriyor?
quote:
Ekim ayında mı maske veriyor?
Alıntıları Göster
evet dergi henüz çıkmadı. Bir kaç gün içinde bayilerde olur
quote:
evet dergi henüz çıkmadı. Bir kaç gün içinde bayilerde olur
Alıntıları Göster
Make me beautiful
Allahım ne psikopat bir dizidir yaa...daha demin 3x01 i izledim harikaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: CemQ_313
Make me beautiful
Allahım ne psikopat bir dizidir yaa...daha demin 3x01 i izledim harikaydı.
Alıntıları Göster
ya dün cnbc-e de vardı bi bölüm.haftada 1 bölümmü??
quote:
Orijinalden alıntı: pau_gasoll
ya dün cnbc-e de vardı bi bölüm.haftada 1 bölümmü??
Alıntıları Göster
her pazar 23 ...
quote:
Orijinalden alıntı: özH@N
her pazar 23 ...
Alıntıları Göster
tekrarı da bu gece 00:10'da sanırım gerçekten tüm zamanların en sert dizisi bu sezon daha da sert olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: r7brtpires
tekrarı da bu gece 00:10'da sanırım gerçekten tüm zamanların en sert dizisi bu sezon daha da sert olmuş
Alıntıları Göster
Kesilmiş olarak gösterilmiş dizi, Christian'a Carver'ın tecavüz etmesi filan gösterilmemiş mesela...
quote:
Kesilmiş olarak gösterilmiş dizi, Christian'a Carver'ın tecavüz etmesi filan gösterilmemiş mesela...
Alıntıları Göster
4. sezon un ilk 2 bölümünün altyazısını bile çevirmişler şimdiden. şaşırdım
quote:
4. sezon un ilk 2 bölümünün altyazısını bile çevirmişler şimdiden. şaşırdım
Alıntıları Göster
eleman bıçağı attı. cenaze namazı falan kılındı. aha dedim ciddi ciddi ölmüş. bundan sonra bu dizinin zevki çapkın doktorumuz olmadan nasıl olur diye düşünürken. sahilde iki doktoru konuşurken buldum... ayrıca bölümün sonunda üçlü yapmaları ve doktorun kimber e"I'm back" demesi olayı bitirdi
quote:
Orijinalden alıntı: mocikaf
eleman bıçağı attı. cenaze namazı falan kılındı. aha dedim ciddi ciddi ölmüş. bundan sonra bu dizinin zevki çapkın doktorumuz olmadan nasıl olur diye düşünürken. sahilde iki doktoru konuşurken buldum... ayrıca bölümün sonunda üçlü yapmaları ve doktorun kimber e"I'm back" demesi olayı bitirdi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mocikaf
hangi bölümü anlatıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: poweruser0
quote:
Alıntıları Göster
sezon 3, ilk bölüm :D
quote:
sezon 3, ilk bölüm :D
Alıntıları Göster
ben anca sonu a yetiştim
ya linki varmı yani youtube de varmı??bu ilk bölüm?
quote:
Orijinalden alıntı: pau_gasoll
ben anca sonu a yetiştim
ya linki varmı yani youtube de varmı??bu ilk bölüm?
Alıntıları Göster
bi kaç eski bölümü izledim ço k duygulandım
dizi elimde 3 sezon olarak mevcut tamamı türkçe alt yazılı dvd kutusunda ve kapağında ilgilenenler özel mesaj atabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: poweruser0
quote:
Alıntıları Göster
bu sezonun ilk bölümünden bahsediyor olmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: poweruser0
quote: