Şimdi Ara

İsveçli bir kızla tanıştım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
9
Favori
8.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slim Charles

SS atarsan belki inanabilirim.Gerçekse ve kızı kaçırırsan kafanı taşlara vuracaksın ilerde.

Alıntıları Göster
    Off o şans bende olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Off o şans bende olacaktı

Alıntıları Göster
    NO SS NO GUVEN bu kadar basit bir olay
  • Bu iş olmaz qnq kız isveçli ( medeni ve zengin) ama biz neyiz?
    Fakir ve kaba Xd Xd.Senle tanışıcak 2-3 gün gezdikten sonra ıyy sıkıcı fakir diyip ayrılacak senden xdd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline bundan iyi fırsat mı geçer . Hazır bulmuşsun ilişkiyi ilerletirsin . Sonra evlenip İsveç batandaşlığını da aldımmı oh mis

• quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Eline bundan iyi fırsat mı geçer . Hazır bulmuşsun ilişkiyi ilerletirsin . Sonra evlenip İsveç batandaşlığını da aldımmı oh mis
    Kaçar mı bu fırsat sakın bırakma müslüman olması için birkaç yol bulursun müslüman olunca annenler büyük bir ihtimalle sıcak karşılarlar bence o bu iş olmadı bana gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Eline bundan iyi fırsat mı geçer . Hazır bulmuşsun ilişkiyi ilerletirsin . Sonra evlenip İsveç batandaşlığını da aldımmı oh mis
    gör bak elalemin çocuğu neler yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

gör bak elalemin çocuğu neler yapıyor
    Hangi siteden tanıştın panpa sakıncası yoksa söylermisin ? Bu arada sakın elinden kaçırma hayatın değişir valla
  • Evlen ve isveç vatandaşlığına geçerek kendini kurtar en azından biz kurtaramadık kendimizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir06 -- 9 Mayıs 2014; 20:57:54 >
  • Csb kralı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss yoksa olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Csb kralı
    Kardeşim hangi siteden arkadaşı varsa benimle tanıştırırmısın İsveç hayallerimdeki ülkelerden birisi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necway

Kaçar mı bu fırsat sakın bırakma müslüman olması için birkaç yol bulursun müslüman olunca annenler büyük bir ihtimalle sıcak karşılarlar bence o bu iş olmadı bana gönder

niye müslüman olmassa olmaz mı ? ulan yetti artık her başlığa kızı müslüman yap kanka yazanlar. kız niye oluyo evladım, sende katolik ol ? erkeksin diye üstünmüsün kardeşim. hadi bakalım böyle düşün birde. sonra türkler niye şöyle türkler böyle. türklere avrupa yasaklansın kalsınlar köylerde ...
  • No ss no güven

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

quote:

Orijinalden alıntı: Necway

niye müslüman olmassa olmaz mı ? ulan yetti artık her başlığa kızı müslüman yap kanka yazanlar. kız niye oluyo evladım, sende katolik ol ? erkeksin diye üstünmüsün kardeşim. hadi bakalım böyle düşün birde. sonra türkler niye şöyle türkler böyle. türklere avrupa yasaklansın kalsınlar köylerde ...

Alıntıları Göster
    saglam bır kız arkadası evınde sakla aksama kadar kızla gez bı uyumaya bırak kızı orda annenlere soylersın ben bır hafta veya ıste kalacagın sure kadar arkadaslarda kalacagım bıraz takılacagız dersın gıder kızların evıne orda bır odada takılırsınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: anteplee35

saglam bır kız arkadası evınde sakla aksama kadar kızla gez bı uyumaya bırak kızı orda annenlere soylersın ben bır hafta veya ıste kalacagın sure kadar arkadaslarda kalacagım bıraz takılacagız dersın gıder kızların evıne orda bır odada takılırsınız .

Alıntıları Göster
    böbrek.avi ( kızı nerden buldun pm plzerino)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Kardeşim hangi siteden arkadaşı varsa benimle tanıştırırmısın İsveç hayallerimdeki ülkelerden birisi .

Alıntıları Göster
    böbrek.avi kardeş kanma bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteplee35

Alıntıları Göster
    ss at kızın :D sen yolla ben gezdiririm onu merak etme seni aratmam :D
  • CSB

• quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

CSB
    no ss no güven
  • kız İsveçli taş gibi ve senden hoşlanıyor binlerce km karede adam bulamadı yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.