< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekelek -- 15 Haziran 2015; 20:17:18 >
Son haritada Navi alır bırakmaz.
comeback ripperino 93$
yani varya ne şom ağızlıyım arkadaş ya 8-0da yazdım şu konuya comeback yedi takım maniacın pistol roundda bombayla milletin üstüne koşması defalarca alt tarafta ölmesi seized satmaktan vazgeçti maniac satışa geçti
İNFERNO , navi ve titan hakkında bilgi vercek bilgili birileri varmı ne olur bu maç
Bunlar adamdır
Navi 8-0 dan çevirdi vay be son map baya zor olucak
xXHeLLXxX
kullanıcısına yanıt
Konuş başgan konuş
Maniac helal olsun çok güzel sattı. Bombayla bankaya adama koşmak nedir
quote:
Orijinalden alıntı: mekelek
Bunlar adamdır.
bari paint ile düzgün yaz okuyalım. Ne yazmışsın belli bile değil, bir tek sen okuyabiliyorsundur
COMEBACK İSREAL
quote:
Orijinalden alıntı: razorr8
İNFERNO , navi ve titan hakkında bilgi vercek bilgili birileri varmı ne olur bu maç
Bu maç için %60 - %40 Navi diyorum
normalde NaVi çok ufak bir farkla, bir tık daha iyi 55-45 denebilir, ancak şuan rüzgarı arkasına alan NaVi ye karşı, hayal kırıklığı açıkca belli olan Titan'ın biraz daha farkıyla 60-40 diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: theRoot7
quote:
Orijinalden alıntı: razorr8
Bu maç için %60 - %40 Navi diyorum
normalde NaVi çok ufak bir farkla, bir tık daha iyi 55-45 denebilir, ancak şuan rüzgarı arkasına alan NaVi ye karşı, hayal kırıklığı açıkca belli olan Titan'ın biraz daha farkıyla 60-40 diyorum
Hocam VP High girilir mi?
HR-VP maçında HR'ye 15$ attım, Dün Envyus'u zorda olsa yendiler infernoda.
quote:
Orijinalden alıntı: iLsrt
Konuş başgan konuş
Maniac helal olsun çok güzel sattı. Bombayla bankaya adama koşmak nedir
adamı kimsede uyarmadı her halde tosun gibi 2 kişinin üstüne bıraktı bombayı olan yine bize oldu
go TSM bitir işi
50 dolar attım VP. Mutlaka 3 puan almak zorundalar.
quote:
Orijinalden alıntı: ^^Evo^^
Hocam onlar daha 15 maç yapmış, daha maçları var. Ben HR'ye oynadım. VP'yi infernoda izleme fırsatım olmadı ama HR'nin performansı çok iyi şu sıralar.
ahahah titana oynayanlar patladı
quote:
Orijinalden alıntı: Utku_20
quote:
Orijinalden alıntı: ^^Evo^^
Hocam onlar daha 15 maç yapmış, daha maçları var. Ben HR'ye oynadım. VP'yi infernoda izleme fırsatım olmadı ama HR'nin performansı çok iyi şu sıralar.
Vp oranı ne olur ise olsun ESL'de düzgün oynuyorlar hocam. Satış gibi bir şey söz konusu olamaz yani. Her 3 puan ilerisi için önemli.