Şimdi Ara

HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.989
Cevap
22
Favori
154.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben romu indirdim ama yukleyemedim.cwm Yuklerken aromayi aciyo oda rusca. next yapiyorum huawei ekraninda kaliyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eniska

Aosp Nexus 5 V1.2 rom

http://www.4shared.com/zip/5SlVv3jQce/Aosp_Nexus_5_V12_By_CatMeowth.html

hocam siz yüklediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk12345

quote:

Orijinalden alıntı: eniska

Aosp Nexus 5 V1.2 rom

http://www.4shared.com/zip/5SlVv3jQce/Aosp_Nexus_5_V12_By_CatMeowth.html

hocam siz yüklediniz mi ?

Hayir yuklemedim google + da g610 için açılmış bir sayfada buldum.

• eniska kullanıcısına yanıt
    nexus severim aslında olursa super olur.
  • eniska kullanıcısına yanıt
    Aynen yuklenmiyor

• Arkadaslar nasil LCD ekranımızın yoğunluğunu değiştirip sanki ekran çözünürlüğü yüksekmiş gibi algılatabiliriz?

• Arkadaşlar radyolu ROM kullanan varsa radyonun apksini uygulama yedekleme programıyla yedekleyip upload edeblirimi benim romda radyo yok çalışacakmı denemek istiyorum

• arkadaşlar huawei sitesindenki g610 orjinal yazılımıylamı radyo geliyor anlamadim..birde bunun güncellemesini nasil yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANKA159

Arkadaşlar radyolu ROM kullanan varsa radyonun apksini uygulama yedekleme programıyla yedekleyip upload edeblirimi benim romda radyo yok çalışacakmı denemek istiyorum

Aynen bende denemek istiyorum. Biri upload ederse cok makbule gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 18 Ekim 2014; 20:44:54 >
  • B954 Port romumdan AndroIum romuna geçtikten sonra orjinal recovery yükleyip update.app ile b107 attım
    fakat çin versiyonundaki hat ismi ve yanında Sinyal durumu harfi çıktı. Çok çirkin duruyor. Nasıl düzeltebilirim yardımınız gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

B954 Port romumdan AndroIum romuna geçtikten sonra orjinal recovery yükleyip update.app ile b107 attım
    fakat çin versiyonundaki hat ismi ve yanında Sinyal durumu harfi çıktı. Çok çirkin duruyor. Nasıl düzeltebilirim yardımınız gerek?

Örnek :
     HUAWEİ G610-U30 ROOT,RECOVERY,ROM YÜKLEME VE MANUEL RECOVERY YÜKLEME(KURTARMA)

Birde dikkatimi çekti telefon ilk açıldığında tüm dil seçenekleri aktif geliyor. Heralde do_cust benim U00la karışmış. Nasıl düzeltebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

B954 Port romumdan AndroIum romuna geçtikten sonra orjinal recovery yükleyip update.app ile b107 attım

aynısını bende saglıkcı salihe sormustum ozelden. konunun baslarında oda sormus ama cevap gelmedı daha

• framework kurup wanam modulünü yada gravitybox indireceksiniz onun seçeneklerinde operatör logosunu iptal et var.

Ya bu b952 de rehberde sorun var 0532 ile kayıtlı numaraları +90 diye kaydetmedikçe kimin aradığını göstermiyor. Bu ülke kodunu android ayarlarında +90 şeklinde nasıl değiştireceğiz ayarı falan var mı sanırım çince de çeviri olduğu için çin ülke kodu ile arama gelirse doğru gösteriyor rehber, türkiye telefon kodu girmek lazım bi yerlere, tek tek telefonları değişmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorsan -- 20 Ekim 2014; 1:26:22 >
  • sadece apk kurmakla radyo çalışmaz. Hatta titanium backupdan bile yüklenmiyor yedeği olsa bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorsan

framework kurup wanam modulünü yada gravitybox indireceksiniz onun seçeneklerinde operatör logosunu iptal et var.

Ya bu b952 de rehberde sorun var 0532 ile kayıtlı numaraları +90 diye kaydetmedikçe kimin aradığını göstermiyor. Bu ülke kodunu android ayarlarında +90 şeklinde nasıl değiştireceğiz ayarı falan var mı sanırım çince de çeviri olduğu için çin ülke kodu ile arama gelirse doğru gösteriyor rehber, türkiye telefon kodu girmek lazım bi yerlere, tek tek telefonları değişmek istemiyorum.

Gravity Box yemiyor :(

• huaweının orjınal sıtesındekı update.app i kursak yıne cıkarmı o operator yazısı ama tr huaweı acılmıyo

• arkadaşlar b952 için dosya yöneticisi ve huawei müzik programını isteyen arkadaşlar vardı aşağıda linkini veriyorum

https://drive.google.com/folderview?id=0B4iAub4y0EthbDdBNlM2Yl8zS0E&usp=drive_web

bendede o vodafone logosu ve 3G logosu cıkmıştı. ben o dönem coloros rom kullanıyordum geri döndüm logo ve 3g yazısını görünce yeniden b105 roma geri döndüm. ama yedekten döndükten sonrada yine gitmemişti. bende tekrar romu sıfırladım. dload klasöründen güncelleştirme ile geri yükledim sistemi ne var ne yok gitti tabi logo ve 3g yazısıda ama size şunu söyleyim herkeste bu yaptığım işlem calışırmı bilmiyorum. yedekten geri dönün sonra dload dan orjinal romu geri yükleyin şunu bilin bütün programları yeniden kurmak bir sürü iş yani ben telefonu eşime kaptırdım onun telefonu bozulunca telefona el koydu. bende tekrar emektar nokia e63 e geri döndüm.yinede elimden gelen birşey olursa yardımcı olurum.

• yedek almamıstım ben b105 yedegını bırı upload ederse cok makbule gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

quote:

Orijinalden alıntı: ANKA159

Arkadaşlar radyolu ROM kullanan varsa radyonun apksini uygulama yedekleme programıyla yedekleyip upload edeblirimi benim romda radyo yok çalışacakmı denemek istiyorum

Aynen bende denemek istiyorum. Biri upload ederse cok makbule gecer.

Radyonun gerekli dosyalarını system/app ve system/lib klasörü halinde hazır aynı klasörlere atıp deneyin
    Yanlız
    Türk romlarında çalışmaz

http://www52.zippyshare.com/v/32167134/file.html

• Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim. Bi deneyelim ya. Belki calisir.
    Edit: Hocam dediginiz gibi attim. Root explorer programi ile. Ancak menuye radyo uygulamasini getirmek icin apkyi yuklemeye calistigimda uygulama yuklenmedi hatasi aliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 20 Ekim 2014; 16:39:03 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.