Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
427.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Meksikali kizi gordunuz mu?

Brazil maçındayım ss isterük.

bence bi güzelliği yoktu

Güzel bi ablaymiş ama daha fecilerini gördük geçmiş kupalarda.

• koskoca hırvatistan maçı varken ms2 oranı 1.05 olan maçı seyrettiğinize inanamıyom
  • özbek hakem baya hakkını yedi meksika nın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

iki maçta kaçmaz

Benimde biri televizyonda biri bilgisayarda

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

quote:

Orijinalden alıntı: haloo45

almanya, fransa ve hollanda bu brezilyayı duman eder

Adam trollemek için yeni hesap açmış iplemeyin beyler

yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

kamerunlu futbolcu neymarı taç çizgisinden köşe gönderinin yanındaki reklam tabelalarına kadar itti sonra özür dilemek için yanına gidip makas aldı hakem sadece uyarı verdi neymar hiç itiraz etmedi sinirlenmedi ve 1 dakika geçmeden golünü attı bu dünya kupasına damga vuran olaydır ne gidip zidane gibi kafa attı nede emre gibi küfür etti helal olsun gerçek futbolcu budur

neymar son dönem en pis futbolcularındandır ne gerçek futbolcusu, şaklabanlık yaparak çalım atmaya çalışıp atamadığında da kendini yere atıp numaradan acı çekiyormuş gibi yuvarlanan birçok rakibine kırmızı kartı haksız yere gördürmüş bir futbolcu bu neymar

rakibine kırmızı kart gördürmesi ülkesinin yararına kendisimi kırmızı kart görseydi

ben yarar veya zarardan bahsetmedim, gerçek futbolculuktan bahsettim, gerçek futbolculuğa bir örnek verilecekse bu neymar değildir, ayrıca rol yaparak rakibe kırmızı kart gördürmek beceri değildir karaktersizliktir, artık oynadığı yerler de brezilya ligine benzemez, birisi çift dalar 2 maç ceza alır neymar ı da emekli eder

• Bu Dünya kupası nasıl bir dünya kupası böyle. Hiç zevk almıyorum. Bütün favoriler elendi.İspanya İtalya, Almanya dökülüyo. Bi tek Fransa iyi. Favori olmayan, Dünya Kupası tarihi olmayan takımlar turu geçti. Şimdi Brezilya bunları güle oynaya geçecek hemde bu performansla. Yazık. İngiltere gibi potansiyel sahibi bir takım elendi. İnsan zevk almıyor böyle olunca. Şu Brezilyaya rakip çıksa iyi olacak. Hadi Fransa favorim sensin. Mesut Özil bitmiş bu arada.
  • Hırvatistan - meksika maçının ilk yarısı beklediğimden çok daha düşük tempolu geçti. Biri gol atsa açılacak aslında

• Neymar bomba gibi.Gollere devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

Gram top oynamadan gruptan çıkacak şu Brezilya.

Ver Neymar'a yazsın deftere

Brezilya'da neymar varken sırtı kolay kolay yere gelmez Brezilya'nın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odamdaki Televizyonu salona taşıdım, 2 maçıda aynı anda izliyorum.Gruptaki son maçlar bitene kadar böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 23 Haziran 2014; 23:53:36 >
  • Hirvatistan macinda kan cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Hırvatistan - meksika maçının ilk yarısı beklediğimden çok daha düşük tempolu geçti. Biri gol atsa açılacak aslında

yok yok atmasınlar böyle iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyecanlı92

Bu Dünya kupası nasıl bir dünya kupası böyle. Hiç zevk almıyorum. Bütün favoriler elendi.İspanya İtalya, Almanya dökülüyo. Bi tek Fransa iyi. Favori olmayan, Dünya Kupası tarihi olmayan takımlar turu geçti. Şimdi Brezilya bunları güle oynaya geçecek hemde bu performansla. Yazık. İngiltere gibi potansiyel sahibi bir takım elendi. İnsan zevk almıyor böyle olunca. Şu Brezilyaya rakip çıksa iyi olacak. Hadi Fransa favorim sensin. Mesut Özil bitmiş bu arada.

Bütün favoriler elendi dökülüyorlar diyorsun. Birde brezilya bu futbolla gruptan cikacak yazik diyorsun. Cümlelerin çelişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

Brezilya bu defansla fazla ilerleyemez.

Turnuvadaki en iyi defansa sahip olan takıma hatalı yediği bir golden dolayı bunu diyorsunuz ya pes...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kamerunlu futbolcu neymarı taç çizgisinden köşe gönderinin yanındaki reklam tabelalarına kadar itti sonra özür dilemek için yanına gidip makas aldı hakem sadece uyarı verdi neymar hiç itiraz etmedi sinirlenmedi ve 1 dakika geçmeden golünü attı bu dünya kupasına damga vuran olaydır ne gidip zidane gibi kafa attı nede emre gibi küfür etti helal olsun gerçek futbolcu budur

neymar son dönem en pis futbolcularındandır ne gerçek futbolcusu, şaklabanlık yaparak çalım atmaya çalışıp atamadığında da kendini yere atıp numaradan acı çekiyormuş gibi yuvarlanan birçok rakibine kırmızı kartı haksız yere gördürmüş bir futbolcu bu neymar

rakibine kırmızı kart gördürmesi ülkesinin yararına kendisimi kırmızı kart görseydi

ben yarar veya zarardan bahsetmedim, gerçek futbolculuktan bahsettim, gerçek futbolculuğa bir örnek verilecekse bu neymar değildir, ayrıca rol yaparak rakibe kırmızı kart gördürmek beceri değildir karaktersizliktir, artık oynadığı yerler de brezilya ligine benzemez, birisi çift dalar 2 maç ceza alır neymar ı da emekli eder

LİGDEN Mİ BAHSETTİM BEN DÜNYA KUPASINDA NE ÇİRKEFLİĞİNİ GÖRDÜN NEYMARIN

• şu maçları niye ileri saate aldılar yav 22 olaydı iyiydi,,hadi onu aldın bari 19 daki maçıda 20 e alsaydınız
  • Brezilyanın kamerun karşısındaki futbolu beni brezilyaya karşı mesafeli yaptı. Gevşek ve sanki bütün dünya kupaları bizim der gibi oynuyorlar. Bi tek Brezilya mı var bu dünyada kupayı kazanacak.
  • Ohh bee Fernandinho girdi sonunda

• 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.