Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
428.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cantosman

o değilde ben asıl rusya ve belçikayı merakla bekliyorum
    hele belçikadan beklentim çok çok fazla bu sefer son 8 e kalabilirler
    bu jenerasyonlarıyla

22 Haziran Pazar günü saat 19.00'da Belçika Rusya maçı var merakla belediğim maçlardan bir tanesi.Belçika harika bir jenerasyon yakaladı ben de en az çeyrek final göreceklerini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

bu jenerasyonlarıyla

Alıntıları Göster
    içimden bir ses

Bosna nın Arjantini berbat durumlara düşüreceğini söylüyor

çünkü dünya vitrininde kendilerini göstermek için çok çok aşırı açlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

quote:

bu jenerasyonlarıyla

22 Haziran Pazar günü saat 19.00'da Belçika Rusya maçı var merakla belediğim maçlardan bir tanesi.Belçika harika bir jenerasyon yakaladı ben de en az çeyrek final göreceklerini düşünüyorum.

aynen renkdaş
  • quote:

içimden bir ses

Alıntıları Göster
    Belçika çok iyi jenerasyon yakaladı eyvallah da şimdiye kadar oyun olarak o kadronun hakkını hiç vermediler.
  • quote:

içimden bir ses

Alıntıları Göster
    İsviçre maçında Ekvador bir sürprize imza atatbilir. Aynı şekilde Honduras'ta Fransa'ya zorluk çıkarıcaktır.
    Arjantin Bosna'yı zorda olsa geçer. Messi'nin halkına kendisini kanıtlaması lazım... Kanıtlama derken yine suçsuzluğunu kanıtlamak isteyen bir adalet savunucusu olan Osmanlı Polisiyesi Filinta yeni sezonda Türkiye'nin ekranı TRT'de. Ayrıca maçtan sonra severek ve beğenerek takip ettiğiniz Sakarya Fırat yeni bölümüyle ekranlara gelicek.

• quote:

Orijinalden alıntı: NHCanX

Wilshere kötü pas atıyor Johnson niye tepki görüyor.
    Miksika disinda tum maclar ust 2,5 bitti.. parayi goturduler

bugunku maclara ust oynasam kesin alt biter

Honduras kim ya .. Turnuvanin en gucsuz takimi degil mi ? Fransa rahat kazanmasi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 15 Haziran 2014; 13:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Honduras kim ya .. Turnuvanin en gucsuz takimi degil mi ? Fransa rahat kazanmasi gerekiyor
    28 gol var şu ana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Fransa Honduras maçı handikapa gitmez bence h0 oynayın oynayacaksanız.
  • Honduras diyerek küçümsemeyin. 2010'da Yeni Zellanda heresten fark yer denirken 3 maçıda berabere bitti. 2006'da Trinidad Tobago grubun ilk maçında İsveçle berabere kalıp ertesi maç yanılmıyorsam İngiltere karşısında son 15 dakikaya 0-0'lık eşitlikle girdi.
    Ayrıca Honduras 2010 Dünya Kupasında İspanyayı mağlup eden İsviçre'yle son maç berabere kalıp bir üst tura çıkmasını engelledi. Birde Fransa Zidane'dan sonra her turnuvada hüsran yaşadı. Euro 2008 ve 2010'da 1'er puanla elendiler. Bu dünya kupasınada Ukrayna karşısında elemelerde zorlanarak geldiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom

Fransa Honduras maçı handikapa gitmez bence h0 oynayın oynayacaksanız.

Alıntıları Göster
    Kuponumu yaptım bekliyorum hadi hayırlısı. Maçlar zaten zevkli İddaa yapınca maçları izlemek ayrı zevkli.
  • Gece 1 de arjantin maçı var . Bittikten sonra 3 te Nba maçına geçeriz bu gece güzel olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Honduras diyerek küçümsemeyin. 2010'da Yeni Zellanda heresten fark yer denirken 3 maçıda berabere bitti. 2006'da Trinidad Tobago grubun ilk maçında İsveçle berabere kalıp ertesi maç yanılmıyorsam İngiltere karşısında son 15 dakikaya 0-0'lık eşitlikle girdi.
    Ayrıca Honduras 2010 Dünya Kupasında İspanyayı mağlup eden İsviçre'yle son maç berabere kalıp bir üst tura çıkmasını engelledi. Birde Fransa Zidane'dan sonra her turnuvada hüsran yaşadı. Euro 2008 ve 2010'da 1'er puanla elendiler. Bu dünya kupasınada Ukrayna karşısında elemelerde zorlanarak geldiler.
    Hollanda ispanya maçında ilk yarı kötüydü, gol attıktan sonra hafif toplanır gibi oldu. Hollandayı favori görmek için sonraki iki grup maçına bakıp öyle karar vermek lazım.

• Bi kupom mu yapsam ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar_ressam

Hollanda ispanya maçında ilk yarı kötüydü, gol attıktan sonra hafif toplanır gibi oldu. Hollandayı favori görmek için sonraki iki grup maçına bakıp öyle karar vermek lazım.

Alıntıları Göster
    Balo

Fabregas

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtakif

Turnuvanın adamı

Arjen Robben

Turnuvaya damga vuracak oyuncular henüz sahne almadı
  • Berabere biten mac yok

• quote:

içimden bir ses

Bosnanın defansı zayıf bence bol gollü maç olur ama arjantin bırakmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Orijinalden alıntı: Olympiacos

Adamlar Costa'ya balon diyor

Costa 18 yaşından beri super futbol oynuyorda balon diyoruz dimi ? Devamlı kiralık gönderilen birisi. Adam 1 sene parladı.Yaşı 26.

Bu sana neyi hatırlatıyor ? Bana guizayı hatırlatıyor mesela. Guiza extradan gol kralı bile olmuştu.

Çok yetenekli bir futbolcu değil ama çok iyi bir futbolcu. Çok yetenekli olsaydı 18 yaşında parlardı. Yeteneği sınırlı olduğu için 25 yaşında kendini gösterebildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gojowczyk

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Orijinalden alıntı: Olympiacos

Adamlar Costa'ya balon diyor

Costa 18 yaşından beri super futbol oynuyorda balon diyoruz dimi ? Devamlı kiralık gönderilen birisi. Adam 1 sene parladı.Yaşı 26.

Bu sana neyi hatırlatıyor ? Bana guizayı hatırlatıyor mesela. Guiza extradan gol kralı bile olmuştu.

Çok yetenekli bir futbolcu değil ama çok iyi bir futbolcu. Çok yetenekli olsaydı 18 yaşında parlardı. Yeteneği sınırlı olduğu için 25 yaşında kendini gösterebildi.

Alıntıları Göster
    Ben dün ki maçta İngiltere'den sturribge i baya beğendim.Ayaklarına hakim, güzel koşuları var, adam eksiltiyor.Galatasaray'a gelsin Burak yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Günlük Skor Tahmini

İsviçre 2 Ekvador 1
    Fransa 4 Honduras 0
    Arjantin 3 Bosna 1

hocam brezilya meksika - ispanya şili - belçika cezayir - avusturya hollanda'nın maç sonuçlarınıda tahmin et bi zahmet
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.