Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
406.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wireless ile kendi modemime bağlanamıyorum.
    Herşey tamam ayarlar ama internet sihirbazını her çalıştırmamda telefonunuza mms ayarları indirilecek diyor yani sihirbazı açmıyor.
    Aslında bağlı şu anda modeme
  • Boşa güncelleme yapman mümkün değil bildiğim kadarıyla.
    Telefonuna en son güncelleme yüklenmişse program seni uyarır zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: brEath23

arkadaşlar son firmware i yazar mısınız
    boşa güncelleme yapmış olmayayım
    teşekkür ederim
    saygılar...

bu arada herkesin ramazanı mübarek olsun arkadaşlar hayırlara vesile olur inşalla

Zaten telefonunda son güncelleme yüklü ise son güncelleme yüklü çıkılsın mı devam edilsin mi diye
  • yeni bişey öğrenmiş oldum sayenizde arkadaşlar teşekkür ederim bilgileriniz için bu özelliği bilmiyordum gerçekten...
    tekrar teşekkür ederim ilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NS_85

Arkadaşlar çok merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum size.

Benim laptopumda [tablet pc de denilebilir] kalem hareketleri diye bir olay var. mesela kalemi hızlıca çapraz kaydırınca kopyala sağa kaydırınca yapıştır gibi komutlar verebiliyorsun.

p990ide de böyle kalem hareketleri var mı? Arasıra ekranda kalem kullanırken "kopyalanacak bir şey yok" diyor. bundan dolayı merakım daha da arttı.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdiden sağolun

Arkadaşlar bu konuda ısrarlıyım
    Bugün şeyi keşfettim. Metnin köşesine azcık basılı tutup sonra metni seçiyoruz. Sonra kalemli boşluk yapacak gibi çekiyoruz sonunda kalemi kaldırmadan ucunu yukarı kaydırıyoruz. bu hareket o metni kopyalıyor.

yani metin seçili ilen kalemi:

böyle kaydırıyoruz. (2 dakkada photoshop yaptım )

Şimdi sıra geldi yapıştırmaya. Bunu bulamadım işte....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 14 Eylül 2007; 12:27:11 >

• Sonunda kendi üyeliğimi aldım

Beni de aranıza alın bakim. Eski P serisi kullanıcılarındanım

NS_85 abim olur az biraz. Artık onun üyeliğiyle atmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: -dost-

Sonunda kendi üyeliğimi aldım

Hoşgeldin
  • Girmek İçin Tıklayınız

Arkadaşlar bu sitede telefonunuz için Oyun Melodi Duvar Kağıdı Tema indirmek Ücretsiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawerick8282

YARDIM

ARKADAŞLAR BEN DÜN YAZDIM TELEFONU TEKNOSADAN ALDIM KARTIMI TAKTIM FAKAT DİL İNGİLİZCE SİTEDEN ATMAM GEREK DEDİLER TÜRKÇE DİLİ NEDEN İNGİLİZCE BU TELEFON ANLAMADIM VALLA.

TELEFONUN CD SİNİ BİLGİSAYARA TAKIYORUM YÜKLEDİM USB TAKIYORUM DİYORKİ TURUNCU MODDASINIZ SADECE TURUNCU YERDEKİ LİNKLERİ ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ.

TURUNCU MODDAKİ YERLER İSE RESİM ATMA VE MÜZİK ATMA YERLERİ.
    BANA YARDIM CI OLUN YOKSA TELEFONU DUVARA VURACAM VALLA SİNİRT ETTİ BENİ

ben demiştim size.gif ama dinlemediniz.jpg
    teknosadaki teşhir ürününde de aynısı vardı işte demekki arkadaşa da bunlardan denk gelmiş

• Tamam bağlandım mesajı p990i den yazıyorum :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: erselyilgin

quote:

Orjinalden alıntı: -dost-

Sonunda kendi üyeliğimi aldım

Hoşgeldin

Hoşbulduk

Ya şu kalem hareketlerini bulacak kimse yok mu ya? üstteki menüyü kullanmak zor geliyo telefonda

• quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

YARDIM

ARKADAŞLAR BEN DÜN YAZDIM TELEFONU TEKNOSADAN ALDIM KARTIMI TAKTIM FAKAT DİL İNGİLİZCE SİTEDEN ATMAM GEREK DEDİLER TÜRKÇE DİLİ NEDEN İNGİLİZCE BU TELEFON ANLAMADIM VALLA.

TELEFONUN CD SİNİ BİLGİSAYARA TAKIYORUM YÜKLEDİM USB TAKIYORUM DİYORKİ TURUNCU MODDASINIZ SADECE TURUNCU YERDEKİ LİNKLERİ ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ.

teknosadaki teşhir ürününde de aynısı vardı işte demekki arkadaşa da bunlardan denk gelmiş

ne demek bu şimdi? teknosa milleti kandırıyor mu yani? tam tekosadan teli alacakken olacak iş değil

• Arkadaşlar

Cihazla ilgili öğrenmek istediğimiz çok şey var biliyorum, ancak sorular çok fazla ve genelde aynı ; Güncelleme ve benzeri şeyler
    Gerçekten bir soru bombardımanı olmuş,yani bunlara tek tek cevap yazmak mümkün değil
    Lütfen forumu biraz araştırın, herşey çok ayrıntılı bir şekilde geçmiş sayfalarda yazılmış çizilmiş
    Lütfen biraz vakit ayırıp forumu inceleyin, verdiğimiz şeyleri defalarca veriyoruz, herşeyi tekrar tekrar yazmak mümkün değil,

Güncelleme için şurayı ziyaret edin ve ne söylenmişse aynen uygulayın hata yapmazsınız ;

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps7_1&zone=ps&fid=21839&numItems=18&esi=true

• quote:

Orjinalden alıntı: konsey

Tamam bağlandım mesajı p990i den yazıyorum :-)

Çok güzel Becerebilmişsin iyi ya
  • Benimki yazılmamış ya bunu merak eden tek insan mıyım ya?
  • arkadaşlar p1 de 1.100 ytl den ön siparişe konulmuş p1'in kamera ve dahili hafıza dışında ne gibi özellikleri iyi p990i den?

geliş tarihide 25.09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_wolf -- 14 Eylül 2007; 13:26:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_wolf

quote:

quote:

YARDIM

ne demek bu şimdi? teknosa milleti kandırıyor mu yani? tam tekosadan teli alacakken olacak iş değil

hayır öyle demek istemedim zaten alırken kutuya bak bandrolu açıksa almayın ztn ben geçen gün teknosaya telefona bakmaya gittiğimde menüsü ingilizceydi ve türkçe olarak görmedim dedim bir arkadaşlar karşı çıktı öyle şey mi olur tel. tr geliyor demişti de ona söyledim ben arkadaşta teknosadan almış ve ingilizce çıkmış (hemen götür değiştirirler ztn öyle bir şey olursa turuncu muruncu olayları ne uğraşacan)

• Benimde kafam karıştı neymil yahu bu turuncu mod normal mod hiç birşey anlamadım.Başımada gelmedi Allahtan.
  • Peki Teknosa dan alan arkadaşlara bir soru sorayım.
    Ekranında jelatin varmıydı benimkinde yoktu.
    birde 64 mb. lık kart içerinde takılıydı.
    yalnız kutu üzerinde bant vardı yani açılmamıştı yanımda açtı kutuyu

quote:

quote:

YARDIM

• TELEFON
    CXC 162037 R9G007

BLUETOOTH
    CXC 162058 R5A01

DÜZENLEYİCİ
    CXC 162036 R6D23

CDA
    CDA 162008/67 R7A01

Bir arkadaş sormuştu.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.