Şimdi Ara

Kızın numarasını aldım ama gönlü var mı yok mu anlayamadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Al dinle hocam güzel şarkıhttps://www.youtube.com/watch?v=tbU3zdAgiX8&feature=youtube_gdata_player

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Ekim gibi okuldan bir kızla tanışmıştım. (Üniversite 1) Ben yaklaştıkça o uzaklaştı sanki, uyuzun tekiydi aynı böyle. Doğru düzgün konuşmazdı sadece gelip otururdu yanıma. Sonuç olumsuz çıktı tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş yaş sincap

• quote:

Orijinalden alıntı: ana18

bazen 20 dk sora mesaj atıyor bazen saniyesine geri dönüyor. benim mesajlarla orantılı olarak kısalık uzunluk seçiyor gibi :) ne illet bu kızlar.. Daha böyle bir duruma hiç düşmemiştim direk oluyordu :) bu kötü bir durum yahu kafayı yedirtcek :)

İyi geceler mesajından sonra " teşekkürler " de yazabilirdi. Bence duygularını söyle.
  • Sabah gunaydin mesaji yapistirdim bu swfer gulerek gunaydinlaarrr dedi.. Sora ruyamda gordum dedim muhabbet acildi gidio tekrar

• az önce iyi akşamlar naber diye mesaj attım ... oooo ışıl hanım iyiyim sen nasılsın dedi :) bende nasıl yani ya ben xxxx im dedim.. O da ayyyy çok pardon isim rehberim karışmış iki ismi birden aynı isimde kayıtlı çok özür dilerim. numaranı ezbere biliyodum tanıdım sonradan ayyyy :(

Noluyor şimdi yahu :)
  • quote:

az önce iyi akşamlar naber diye mesaj attım ... oooo ışıl hanım iyiyim sen nasılsın dedi :) bende nasıl yani ya ben xxxx im dedim.. O da ayyyy çok pardon isim rehberim karışmış iki ismi birden aynı isimde kayıtlı çok özür dilerim. numaranı ezbere biliyodum tanıdım sonradan ayyyy :(

iki isim birden kayıtlı?
    ışıl hanım diye?

aslında öyle değil. senin öyle düşünmeni istemiş.

şimdi uzun uzun yazmayacağım. salla kızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 11 Mart 2014; 20:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

quote:

az önce iyi akşamlar naber diye mesaj attım ... oooo ışıl hanım iyiyim sen nasılsın dedi :) bende nasıl yani ya ben xxxx im dedim.. O da ayyyy çok pardon isim rehberim karışmış iki ismi birden aynı isimde kayıtlı çok özür dilerim. numaranı ezbere biliyodum tanıdım sonradan ayyyy :(

iki isim birden kayıtlı?
    ışıl hanım diye?

aslında öyle değil. senin öyle düşünmeni istemiş.

şimdi uzun uzun yazmayacağım. salla kızı.

An itibariyle salladım.
  • Benzerini yaşadım, vakit kaybı başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 14 Mart 2014; 0:30:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.