Bildirim
Ford Focus Araba Alacağım Hangi Renk tavsiye edersiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
bizde metalik gri rengi var, arabayi karizma gosteriyor.
Babama her ne kadar mavi alalim desemde 2. Elde sikinti olur dedi. Bu renkte gayet guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kir göstermesini istemiyorsan kesinlikle gümüş gri alman lazım beyazdan daha etkilidir kirlenme konusunda. _____________________________ -
gece grisi ve blazer mavi güzelmiş _____________________________ -
Gri en iyisiquote:
Orijinalden alıntı: Darkmavy
gece grisi ve blazer mavi güzelmiş_____________________________ V40&S60 -
Gümüş gri en güzeli amavelakin araç şirket aracı gibi duruyor heryerde gri araba var gözler alışmış bu renge.quote:
Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki
Gri en iyisi
Alıntıları Göster_____________________________ Mesajlarımı alıntılayarak cevap veriniz. -
Hb ise kırmızı sedan ise beyaz. Siyah da sedanda çok güzel duruyor ama kiri çabuk gösterirquote:
Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin
Gümüş gri en güzeli amavelakin araç şirket aracı gibi duruyor heryerde gri araba var gözler alışmış bu renge.
Alıntıları Göster_____________________________ -
@Berk ErdenSeker kırmızı Focus'um kiri göstermeme konusunda cok başarısız ;(
@sukber Gri tonlar (kül gri, gece grisi, aytozu gri) kiri daha az gösterir.
Ayrıca soyle bir konu var;
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57316926&p=1#57316926
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 18 Şubat 2014; 15:42:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Berk Erden
Hb ise kırmızı sedan ise beyaz. Siyah da sedanda çok güzel duruyor ama kiri çabuk gösterir
+1
HB'de kırmızı, sedanda siyah en yakışan renkler bana göre de._____________________________ -
Gümüş Gri Şirket arabalarını andrıyor bana hiçbir arabaya yakıştıramıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: EPICAquote:
Orijinalden alıntı: Berk Erden
Hb ise kırmızı sedan ise beyaz. Siyah da sedanda çok güzel duruyor ama kiri çabuk gösterir
+1
HB'de kırmızı, sedanda siyah en yakışan renkler bana göre de.
Alıntıları Göster_____________________________ 
-
Hangi kasa focus öncelikle onu sormak gerek,son kasa focus'a hb'de şeker kırmızı sedanda ise siyah veya gece gri en çok yakışan renkler bana göre.quote:
Orijinalden alıntı: Bat-Man
Gümüş Gri Şirket arabalarını andrıyor bana hiçbir arabaya yakıştıramıyorum.
Alıntıları Göster
Eski kasa 2.5 diye tabir edilende ise beyaz ve gri,ilk kasada ise nedense bordo çok hoşuma gitmekte.
Ama durum zevkten çok kullanımsa elbette beyaz,gri gibi renkler öne çıkar._____________________________ -
Seker kirmizi guzel duruyor ama pahali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2003 Skoda Fabia Combi Elegance 1.4
SAMSUNG GALAXY S IIIFabiadan Sonra Ford Courier 1.6 Titanium -
Kırmızı tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur
Kocaeli University
Mechanical Engineer -
eğer focus almaya karar kıldıysanız füme rengini tavsiye ederim focusa bir başka hava katıyor. _____________________________ -
Aytozu gri veya beyaz diyorum ben
Konu disi ama eğer çok çok iyi bir indirim almadiysaniz bu siralar focus almak pek mantıklı değil bence aralikta 45 bin olan trend x focus simdi 54 bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisi
13' Opel Astra J 1.4 Turbo Enjoy Active -
-
kül kahve çok güzelquote:
Orijinalden alıntı: babasamsunlu
Konu disi ama eğer çok çok iyi bir indirim almadiysaniz bu siralar focus almak pek mantıklı değil bence aralikta 45 bin olan trend x focus simdi 54 bin_____________________________
-
Bence kahverengiquote:
Orijinalden alıntı: babasamsunlu
Konu disi ama eğer çok çok iyi bir indirim almadiysaniz bu siralar focus almak pek mantıklı değil bence aralikta 45 bin olan trend x focus simdi 54 bin
_____________________________ Türkiyem... -
Gri cizik toz falan gostermez 2.elde aninda gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Megane 4 Sedan JOY 1.6, Clio 4 1.2 75 Beygir İCON, JHON DEERE 6520, p9 lite 2017, Galaxy tab 3 8.0'', samsung np550p5c-s04tr -
Aytozu kri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2017 Nissan Qashqai SkyPack 1,5 dCi 110bg Pearl White
Benzer içerikler
- varta akü kaç yıl gider
- lassa lastik yorumları
- tadilat muayenesi nedir
- gaza basınca su sesi gelmesi
- dizel , egzozdan koku gelmesi
- bmw x1 plug in hybrid
- aurus araba
- en sorunlu arabalar
- bmw ix3
- yılın otomobili
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı