Şimdi Ara

BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.238
Cevap
48
Favori
149.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENQ W1070 derim dostum al pişman olmazsın + teşşekküre gerek yok:) iyi yıllar forum ahali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 31 Aralık 2014; 14:50:00 >
  • Arkadaşlar projeksiyona direk bağlayarak kullanabileceğim ucuz yollu bir ses sistemi / hoporlör 2+1 gibi bir şey ( projeksiyonu kullanım anında salonun ortasda sehpada kullanacağim için kaba saba çok parçalı bir ses düzeneği olmaması gerekiyor) Tavsiyesi alabilirmiyim acaba ?
    şöyle bir baktımda 2+1 ler falan 10w civarlarında , w1070 de 10w bana bir katkısıs olmaz mı acaba yani daha net ve keskin bir ses almak için ...
    www.n11.com
    Subwoofer - Subwoofer Kabin, Bass Hoparlör - n11.com
    http://www.n11.com/creative-sbs-a120-21-siyah-ses-sistemi-P23522511
    bu cihaz direk bağlanır mı w1070 e ?
    veya bu ;
    www.n11.com
    Ses Sistemi - Bilgisayar Ses Sistemleri - n11.com
    http://www.n11.com/logitech-multimedia-speakers-z213-P35414077

bunlar ile w1070 in kendi hoporlerlerinden daha net, daha temiz bir ses alabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 31 Aralık 2014; 17:12:16 >

• yusuftaner Y kullanıcısına yanıt
    iyi günler arkadaşım iyi bişey ve ucuz bişey diyosan tavsiye ederim projektörü almışsın bi odan varsa oda ayırıp iybir sessisteminle daha iyi keyif alabilirsin
    http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-z213-multimedia-2-1-speaker/productDetails.aspx?productId=bd802254&categoryId=256&SKU=BD802254#Gorseller
  • bengkberk B kullanıcısına yanıt
    dostum şunu merak ediyorum bu cihaz toplamda 7w diyor w1070 ise 10w . bu speakerlardan w1070 e göre daha net daha temiz bir ses alabilirmiyim acaba?
    7 + 7 = 14 ayrıca 4'de SW... Speaker 10 watt olabilir ama streo değil
  • blckdevil kullanıcısına yanıt
    Yok dostum toplami 7W
    www.logitech.com
    Logitech Z213 Kompakt 2.1 Stereo Hoparlör Sistemi
    http://www.logitech.com/tr-tr/product/multimedia-speakers-z213

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha çok ve daha net ses alırsın

• The Equalizer 2014 1080p BluRay REMUX AVC DTS-HD MA 7 1
     BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü...

• Hocam bendeki filmde bölümler halinde kamera arkasını falan anlatıyorlar sizdeki de öyle mi yoksa bendeki bonus disk gibi bişey mi tam çözemedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Hocam bendeki filmde bölümler halinde kamera arkasını falan anlatıyorlar sizdeki de öyle mi yoksa bendeki bonus disk gibi bişey mi tam çözemedim?

Yok sadece film var. Sanırım bonus disc sizdeki... Nereden indirdiniz. Dosya ismi nedir..
  • Buradan edindim. Herşey normal olarak gözüküyor, yorumlar falan da o şekilde ama anlamadım.
  • quote:

Buradan edindim. Herşey normal olarak gözüküyor, yorumlar falan da o şekilde ama anlamadım.

Buradan edindim derken. Sizdeki orjinal diskmi yoksa ios yada mkv falanmı..
  • Linkini verdiğim filmi indirdim direk.
    Orjinal diskin Bdmv hali, .iso değil.
  • quote:

Linkini verdiğim filmi indirdim direk.
    Orjinal diskin Bdmv hali, .iso değil.

İndirdiğiniz filmin ekstraları bol. Yanlışlıkla onları açıyor olabilirmisiniz..
  • Bilemedim filmi izlemedim sadece bir göz attım.
    Belki de medya player saçmalamış olabilir.
  • Çözdüm olayı; çift playlist yapmışlar. Biri filmi anlatıyorlar arada yorumlar sahne arkası falan var, diğeri klasik film.
    Sanırım klasörlerken öncelik sırasını ters yapmışlar başlatınca direk açıklamalı olan playlist başlıyor.
  • Selam arkadaşlar. BenQ W1070 modelini satan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çözdüm olayı; çift playlist yapmışlar. Biri filmi anlatıyorlar arada yorumlar sahne arkası falan var, diğeri klasik film.
    Sanırım klasörlerken öncelik sırasını ters yapmışlar başlatınca direk açıklamalı olan playlist başlıyor.

Senin adına sevindim. İyi seyirler sana. Çok güzel film çünkü..

• Teşekkürler üstad daha izlemedim ama gördüğüm kadarıyla güzel bir filme benziyor. :)
  • Merhaba sevgili arkadaşlar,
    DLP Link, RF ve Bluetooth 3d gözlükler stoklarımıza girmiştir.
    İlgilenen veya ihtiyacı olan arkadaşlar irtibata geçebilirler.

KarizmaSanat 3d Teknolojileri
    Sahne ve Organizasyon Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaSanat -- 3 Ocak 2015; 21:33:36 >

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.