Şimdi Ara

2013 ASTRA J SEDAN 1.3CDTİ Mİ-2011 VW PASSAT 1.6 TDİ COMF.LİNE MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi 2013 model 7500 km opel astra sedan busineess 1.3cdti kaza boya yok,

2011 model vw passat 1.6 tdi com.manuel 75000km.de 4 parça boyalı ağır hasarı yok araç düzgün.

Aklım mantığım vw passat tan yana ama içimden bir ses de astra al astra al diyor.Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.

Yazmayı unuttum ikiside 50 kayma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownlover -- 24 Ocak 2014; 17:13:17 >

• passat piyasasının altında gibi geldi bana.
  • unknownlover U kullanıcısına yanıt
    size şöyle söylim bende opel astra 1.3 cdti cosmo var 1.3 cdti motor adamı deli eder çok ağır kalabiliyor vwnin 1.6 lık motor olması daha iyi sizin maksimum verebileceğiniz miktar nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

size şöyle söylim bende opel astra 1.3 cdti cosmo var 1.3 cdti motor adamı deli eder çok ağır kalabiliyor vwnin 1.6 lık motor olması daha iyi sizin maksimum verebileceğiniz miktar nedir ?

VW passat (B7 kasa)alındı 50 bin lira ya
    fenni muayene yeni yıllık bakım yeni lastikler normal acil masraf yok inşallah hayırlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownlover -- 24 Ocak 2014; 18:02:41 >
  • hayirli olsun gule gule kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1 saatte araçmı aldınız
  • evet görüşme devam ediyordu pazarlık bitti pazartesei notere gidip alışverişi bitireceğiz inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ne kadara aldınız hangi donanım paketi
  • Teşekkür ederim arkadaşlar

2011 1.6 TDİ BMT COMFORTLİNE manuel

50 bin lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownlover -- 24 Ocak 2014; 18:15:29 >
    araç hasar kaydı pert kaydı falanmı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

araç hasar kaydı pert kaydı falanmı var

12000 lira hasar kaydı var 4 parça boyalı km orjinal teyitli
  • Ss isteriz hocam

• Passat güzel tercih hayırlı olsun.

• passat'ın neresinin, nerede ve nasıl boyandığı belliyse passat derim. led-bixenon opsiyonu yok değil mi, araçta?
  • teşekkürler
    led ve bixenon yok maalesef
  • 12000 lira hasar kaydı gözüküyor ilk sahibi aracı aldıktan bir ay sonra kaza yapmış ön tampon kaput ve ön çamurluklar boyanmış
    satmayı düşünmüyorum ama olaki satacağım zaman zorluk çekermiyim
  • Hayırı olsun bu iki araç arasında doğru ve isabetli tercih kesinlikle passat
  • hayırlı olsun bende passat derdim
  • Kesinlikle passat dogru karar vermissiniz. Hayirli olsun araciniz. Tamamen ayni araci kullaniyoruz ailece. Sakin kullanimla yakit tuketimi cok iyi. Ankara konya arasi 4.4 le gitmistim bi sefer ama bu degerle gidebilmek icin sabir gerekiyor biraz Yuksek hizda da arac gittigini hissettirmiyor. Yol tutusu falan da gayet iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.