Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
640.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stenod

Telefon ile mi aramam lazım yoksa yakın bir şubeye gidip sorsam bilgi verebilirler mi?

telefon da olur sizden takip kodunu isterler onlar cevap verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

quote:

Telefon ile mi aramam lazım yoksa yakın bir şubeye gidip sorsam bilgi verebilirler mi?

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Benim bu durumda ne yapmam lazım arkadaşlar

2015-01-08 13:51
    İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM, ZEYTİNBURNU, Torbadan Alìndì
    2015-01-07 15:49
    İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM, ZEYTİNBURNU, PTT İşyerine Girdi, Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    2015-01-07 12:26
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerinden Çıktı, İSTANBUL UKİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
    2015-01-06 19:25
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı
    2015-01-06 05:40
    NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi), Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2014-12-30 12:00
    NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
    2014-12-30 04:32
    NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi), Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Otb)

• quote:

Orijinalden alıntı: kovboy66

Merhaba,

İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM, ZEYTİNBURNU, PTT İşyerine Girdi, Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerinden Çıktı, İSTANBUL UKİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı
    NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi), Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
    NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi), Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Otb)

Alıntıları Göster
    telefonsa satıcıyla irtibatya geçmen lazım yakalandı diye değilse beklemen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: pyrosquad

telefonsa satıcıyla irtibatya geçmen lazım yakalandı diye değilse beklemen lazım

Alıntıları Göster
    Ya kusura bakmayın ilk kez bir paketim gümrüğe girdi sanırım başka başlığa yazdım ama cevap alamadım biraz da şüpheleniyorum sizce bu paket gümrüğe mi takıldı?
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

• quote:

quote:

Bugün ptt'yi aradım. Muhtemelen takip numarasının yanlış olduğunu söylediler. Satıcıyla iletişime geçtim kontrol edeceğini söyledi.

Kafamda şöyle bir soru var gümrüğe takılmış olsa ürün (ki 25 dolarlık bir ürün ama deri çanta olduğu için pahalı sanmış olabilirler) Ankaraya yollanır mıydı benim ev adresim İstanbulda iken. Çünkü takip nosunun hatalı olduğunu pek düşünmüyorum hem satıcının ebay puanı oldukça yüksek hem de gönderiliş ve tahmini varış tarihleri günü gününe uyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8BA29AC18

quote:

quote:

Bugün ptt'yi aradım. Muhtemelen takip numarasının yanlış olduğunu söylediler. Satıcıyla iletişime geçtim kontrol edeceğini söyledi.

Kafamda şöyle bir soru var gümrüğe takılmış olsa ürün (ki 25 dolarlık bir ürün ama deri çanta olduğu için pahalı sanmış olabilirler) Ankaraya yollanır mıydı benim ev adresim İstanbulda iken. Çünkü takip nosunun hatalı olduğunu pek düşünmüyorum hem satıcının ebay puanı oldukça yüksek hem de gönderiliş ve tahmini varış tarihleri günü gününe uyuyor.

Alıntıları Göster
    puanı yüksek ama her insan hata yapabilir bi baksın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepAnkara -- 9 Ocak 2015; 20:10:35 >

• lordexoc kullanıcısına yanıt
    gümrük ten tekrar geçmiş kim e vergi verip alacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: kovboy66

Merhaba,

Alıntıları Göster
    eğer yasaklı ürün ise iade edilir değilse vergi verip alacaksınız ilinize gelmesini bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepAnkara -- 9 Ocak 2015; 20:11:19 >

• quote:

gümrük ten tekrar geçmiş kim e vergi verip alacaksınız

0TL diyor :) en kötü 3.6 olması lazımdı bende anlamadım ne yaptıklarını.
    nerede yazıyor hocam 0 tl olduğu .burada belli olmaz ki o

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Yeni takip sisteminde çıkıyor ya... Ekteki resimdeki kısımdan çıktığında yazıyor. Ben İstanbul'da kontrole girmedi gümrüğe sevk edildi, teslim ilinde gümrük muayenesi yapılacak diye tahmin ediyorum. Ama o zaman neden geri KİM'e gönderildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordexoc -- 9 Ocak 2015; 21:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordexoc

Yeni takip sisteminde çıkıyor ya... Ekteki resimdeki kısımdan çıktığında yazıyor. Ben İstanbul'da kontrole girmedi gümrüğe sevk edildi, teslim ilinde gümrük muayenesi yapılacak diye tahmin ediyorum. Ama o zaman neden geri KİM'e gönderildi...

Arkadaşlar 4 adet sipariş verdim aliexpress den 2 sinde onayla alınan ürünler yazıyor şimdimi onayvermem lazım yoksa ürünleri teslim aldıktan sonramı onay veriyorum

• jin_paci kullanıcısına yanıt
    Teslim aldiktan Sonora onay vereceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: jin_paci

Arkadaşlar 4 adet sipariş verdim aliexpress den 2 sinde onayla alınan ürünler yazıyor şimdimi onayvermem lazım yoksa ürünleri teslim aldıktan sonramı onay veriyorum

Noktalama işareti kullanmak bu kadar mı zor? Okuyana işkence resmen.

Sorunun cevabı: Onayı teslim aldıktan sonra vereceksiniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orijinalden alıntı: jin_paci

Noktalama işareti kullanmak bu kadar mı zor? Okuyana işkence resmen.

Sorunun cevabı: Onayı teslim aldıktan sonra vereceksiniz....

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.
    Noktalama işaretlerini pek fazla kullanmıyorum hocam.

• Teşekkürler.
    Noktalama işaretlerini pek fazla kullanmıyorum hocam.
    yinede burada yazmaz benim de kargo takılmıştı gittiğimde baktılar eğer ticari birşey yaptığını farkederlerse veya siteden daha az bi fiyat varsa üzerinde bunlarda ekstra vergi koyuyorlar bu yüzden o takip sistemindeki her zaman geçerli değil

• Arkadaşlar Singapur'dan 22 Aralıkta çıkan paketim hala Türkiye ye giriş yapmadı. Aynı durumda olan varmı?

Takip kodu RF ile başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerdogan85

Merhaba Arkadaşlar. aliexpress ten telefon kılıfı siparişi vermiştim. geçen ayın 28 inden bu yana hiç bir gelişme yok. sizce haala beklemeli miyim?

2014-11-28 09:03
    CHINA (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2014-11-19 17:44
    CHINA (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)

Ürününüz Türkiyeye giriş yaptı mı acaba? Benim ürün 27 aralıkta yola çıktı ve hala Türkiyeye giriş yapmadı.
  • LM ile baslayanlardada sıkıntı var benim kargomdan 20 gundur haber yok
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.