Şimdi Ara

sokakta golden buldum ev ariyorum hayvana (SS) (VIDEO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 bucuk yasinda erkek sokakta buldugum golden arka bahcemden ayrilmiyor. geceleri buzdolabi kolisinde uyuyor (arka bahcede) eve alacak durumum yok astimim var. birinin kaybettigi cok belli bazi komutlari uyguluyor. ama benden once belediye bulmus ve kulagina kupe takmis. ismi yok. istanbuldayim ben alacak varsa yikayip evine birakacagim arabayla. hayvan bana asik oldu resmen birakmasida zor olacak gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerGlau -- 20 Ocak 2021; 4:3:49 >

• güzelmişte ya istanbul da olsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun hayrına up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukari
  • Bizim kapidada var aynisindan sahibi disari atmis kapimiz bile ayni senle

• Up
  • Yeap up

• up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu saatte zor hocam, ama up

• Bi upta benden. :)

Evde bi sultan papagani bi muhabbet kusu birde kangal olmasaydi alirdim ciddiyim.

Insallah bu guzel golden a iyi bakabilicek bi sahip bulunur.

• Dısarda okuyorum ya.Memleketimde okusam kesin bir hayvan edinecektim.Bence müsait olan herkes beslemeli daha güzel bir duygu,arkadas yok
  • Bende golden kopegimi kaybetmistim ve 1 sene sonra kaybettigim semtte geri buldum hemde internette sahiplendirme ilani acmisti bulan kisi 1 sene boyunca bakmis sagolsun facebooktan kayip golden diye aratin ve detaylarini yazip yollayin belki sahiplenen olur yada sahibi bulunur

• 18 yaşından küçük bilip bilmediğiniz kişilere direkt vermeyiniz. Barınağa da vermeyiniz iyi bir alıcı bulana kadar bakın. Biliyorsunuz hayvanlara eziyet yapıyorlar. Küçük çocukların eline düşüp bu güzel goldenimize yazık olmasın.
  • Hayrına up.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://youtu.be/9WUO2DsYXG4

Video yardimci olabilir :)) cok sirin ya

• Cogu kisi golden kaybetmekten yakinmisti , bunlar nasil kayboluyorlar Zaten bu kopekler sahiplerine cok baglidirlar haliyle evi yolu kokuyu hepsini taniyip bulabilirler.Bu kaybolma butun kopeklerdemi var yoksa goldenlerdemi fazla gozukuyor?
  • Gerçekten güvendiğiniz bi' insana sahiplendirin, bu devirde çok zor iyi bi' insan bulmak. Tasması falan olsaydı ismi yazardı, belki atmışlardır sokağa ama sanmıyorum. Çok kötü bi' durum, sahibini bulabilseniz keşke, benimde Goldenım şuan eğitimde, eğitimde olduğunu bilsemde ister istemez özlüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Cogu kisi golden kaybetmekten yakinmisti , bunlar nasil kayboluyorlar Zaten bu kopekler sahiplerine cok baglidirlar haliyle evi yolu kokuyu hepsini taniyip bulabilirler.Bu kaybolma butun kopeklerdemi var yoksa goldenlerdemi fazla gozukuyor?

Sokağa atıyorlar genelde .....ler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Ne kadar tatlı umarım.bir yer bulursu .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.