Şimdi Ara

2014--EN İYİ ANDROİD OYUNLAR ARŞİVİ--2014 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
56
Favori
122.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık gta san andreas yüklediysen türkçe yama bulabildin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panzerkampfwagen Tiger

eline sağlık gta san andreas yüklediysen türkçe yama bulabildin mi

Akşama araştırıcam hocam pm atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

aga bu bildiğin bf:heroes ve tf2 ya

multi nasıl oynayabiliriz ?

Oyun zaten multi :)
  • Hocam mesajınızda bir dh'linin oyunada yer verirmiydiniz en iyilere giremeyiz belki ama vakit geçirebilir, dün yayınladım henüz
    Buyrun link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.KCdroid.adamasmaca&hl=tr
    @Cool Man
  • quote:

Orijinalden alıntı: O KC

Hocam mesajınızda bir dh'linin oyunada yer verirmiydiniz en iyilere giremeyiz belki ama vakit geçirebilir, dün yayınladım henüz
    Buyrun link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.KCdroid.adamasmaca&hl=tr
    @Cool Man

Nedemek hocam seve seve , aslında dün gördüm konuda ekleyicektim ama açılmadı oyunun , yeni oyun kur diyordum oyun oluşturulamadı diyordu.Hoxam birde pm atıcam bu oyun yapma ike ilgili unitly 3D java felanla ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

quote:

Hocam mesajınızda bir dh'linin oyunada yer verirmiydiniz en iyilere giremeyiz belki ama vakit geçirebilir, dün yayınladım henüz
    @Cool Man

Nedemek hocam seve seve , aslında dün gördüm konuda ekleyicektim ama açılmadı oyunun , yeni oyun kur diyordum oyun oluşturulamadı diyordu.Hoxam birde pm atıcam bu oyun yapma ike ilgili unitly 3D java felanla ilgili.

Teşekkürler hocam.Hocam bir kaç bug vardı hem server tarafında hem uygulamada şuan 1.0.5 yayınladım 1 saate düşer google play'e güncelleme yapınca sıkıntı olmadan oynayabileceksiniz inşallah Bu arada oyunu tamamen Android library ve Java ile yazdım Unity kullanmadım yani bilginiz olsun, PM'den sorunuz olursada cevaplarım tabii.

• quote:

@Cool Man

Eline sağlık hocam denemeye değer **** bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Panzerkampfwagen Tiger

eline sağlık gta san andreas yüklediysen türkçe yama bulabildin mi
    konu güzel olmus hocam eline sağlık
    heroes order & chaos
     2014--EN İYİ ANDROİD OYUNLAR ARŞİVİ--2014

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftHOHM
    Respawnables

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.digitallegends.respawnables
    güzel oyunlardır tavsiye ederim :)

düzeltme: link ve görsel de ekledim yardımcı olur belki oynamak isteyenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankhet -- 6 Ocak 2014; 13:44:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankhet

heroes order & chaos
    Respawnables

Teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

heroes order & chaos
    Respawnables

Teşekkürler .

Alıntıları Göster
    Plants vs. Zombies™ 2

Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.pvz2_na

Açıklama: Hastasına ! Diyebileceğim tek şey 1. sini oynadıysanız mutlaka 2 yide denemelisiniz. İlk oyunu çıktığında gerçekten bağımlılık yapmıştı. Şimdi 2. oyunuda telefonlardan oynamak mümkün. Oyun kısaca strateji - tuzak kurma oyunu. Gelen zombilere karşı bahçenizi savunuyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sibumii

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

badland ve score çok güzell ayrıca bug olmasa six guns da çok iyi

Machinarium tavsiye ederim oynadığın oyunlarda telefonumunun baş köşesinde

Hocam apkmania dan Machinarium u indirdim fakat tam ekran olmuyor Telefon sony Xperia Z

hocam akşam sizi bir link atıcam onu deneyin. benimde öyle olmuştu başka bir link işimi gördü.

Teşekkürler ama ben de başka bi link bulup indirdim sorunum düzeldi

Alıntıları Göster
    yaralı bir konu olmuş teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

yaralı bir konu olmuş teşekkürler.

Teşekkürler Hocam Bir tane Kamera alıp oyun videolarını kendim çekmek istiyorum bakalım hayırlısı.
  • teelfonun rootlu ise Screencast Video Recorder ekran videosu almana yarayan bir uygulama.
  • quote:

teelfonun rootlu ise Screencast Video Recorder ekran videosu almana yarayan bir uygulama.

Akşama deneyiceğim hocam teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

teelfonun rootlu ise Screencast Video Recorder ekran videosu almana yarayan bir uygulama.

Akşama deneyiceğim hocam teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Eternity Warriors 3

Google play linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.ewarriors3

Oyun açıklaması:
    RPG oyunlar içinde kaliteli olanlarından.Bir önceki serisine ew2 ye göre 3 herodan istediğinizi seçebiliyorsunuz.Oynanış açısından daha gelişmiş bir oyun olmuş.
    Grafikler keza daha iyi ve etkili.Oyun online oynanıyor.Şarjı sömürüyor (ya da başından kalkamadığınız için zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsunuz).

• quote:

Eternity Warriors 3

Google play linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.ewarriors3

Oyun açıklaması:
    RPG oyunlar içinde kaliteli olanlarından.Bir önceki serisine ew2 ye göre 3 herodan istediğinizi seçebiliyorsunuz.Oynanış açısından daha gelişmiş bir oyun olmuş.
    Grafikler keza daha iyi ve etkili.Oyun online oynanıyor.Şarjı sömürüyor (ya da başından kalkamadığınız için zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsunuz).

Alıntıları Göster
    arkadaşlar CLUMSY NINJA diye bir oyun gördüm iphone da ama android için bulamadım bulan olup ta haber verirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: PhysicalEducation

arkadaşlar CLUMSY NINJA diye bir oyun gördüm iphone da ama android için bulamadım bulan olup ta haber verirse sevinirim

Alıntıları Göster
    @Pankhet Teşekkürler Hocam.

@PhysicalEducation Google Play'e daha gelmemiştir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam apkmania dan Machinarium u indirdim fakat tam ekran olmuyor Telefon sony Xperia Z

hocam akşam sizi bir link atıcam onu deneyin. benimde öyle olmuştu başka bir link işimi gördü.

Alıntıları Göster
    Badland yüzünden hiç boş vaktim kalmıyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    European War 3 oynarken daha fazla para gelmesi için sanayi tesisleri mi kurmalıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

European War 3 oynarken daha fazla para gelmesi için sanayi tesisleri mi kurmalıyız?

para icin ya sehir kurucaksin yada cok fazla topragin olacak, toprakta az cok para getiriyor. o oyunun ustasi oldum diyebilirim sorunuz varsa seve seve cevaplarm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.