Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (383. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
OpenBackup , PKGBackup , xBackup . Tweak yedeklemek için bu üçünü biliyorum ama hiçbirini kullanmadım
Eclipse'de tek farkettiğim şey telefon kısmında klavyeyi düzeltmişler. Bazı uygulamalarda devre dışı bırakma özelliği gelmiş sanırsam, ben ilk kez gördüm
Eclipse'nin eksikleri var. Mükemmel takvim dizaynı ve turuncu FaceTime birkaçı -
-
-
Ben iphone daki gibi cekim gucu ikonu koymak istiyorum nasil yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 cevap bırden fazla zeppelin logolarını cydia nın bolumler kısmından gırerek logolarımızı kura bılıyoruz 2. CEVAP yazı fontU ıse HEY GERGEOUS ;) KOLAY GELSİN -
quote:
Orijinalden alıntı: wizâRd
beyler tekrardan sorayım ios 6 nın tuş kilidine dönebileceğimizi bişey varmıdır ?
7'ye JB çıkalı ben de onu arıyorum
-
Yanlış geldin hocam, android bölümüne geç istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: I-Dede
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.İmmortal
sen çok yanlış yere gelmişsin kardeş
Senin cevabı görmemişim
quote:
Orijinalden alıntı: WinchesteR.
quote:
Orijinalden alıntı: I-Dede
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.İmmortal
sen çok yanlış yere gelmişsin kardeş
Senin cevabı görmemişim
Ahahahahah :d
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: wizâRd
beyler tekrardan sorayım ios 6 nın tuş kilidine dönebileceğimizi bişey varmıdır ?
7'ye JB çıkalı ben de onu arıyorum
Evet Var Bende Onu Bekliyorum Takipteyim Yani :) -
Beyler geçen telefonda arada bir kapanıp tekrar açılma oluyor demiştim.
Yüklü tweakleri listelemiştim bileniniz var mıdır diye. Tek tek kaldırıp deneyerek en son buldum. Telefon Iphone 5.
CCQuick Pro (1.2.2 ve 1.2.3 denedim) bir süre kullandıktan sonra telefon kendine respring atıyor. Bazen kısa kullanımda bazen uzun sürse de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaksin -- 3 Şubat 2014; 3:15:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanaksin
Beyler geçen telefonda arada bir kapanıp tekrar açılma oluyor demiştim.
Yüklü tweakleri listelemiştim bileniniz var mıdır diye. Tek tek kaldırıp deneyerek en son buldum.
CCQuick Pro (1.2.2 ve 1.2.3 denedim) bir süre kullandıktan sonra telefon kendine respring atıyor. Bazen kısa kullanımda bazen uzun sürse de.
Evet bana özel mesaj yolu ile ulaşmıştınız bende tweak'ler ile çakışma olabilir demiştim :)
Sanırım Bulmuşsunuz :) -
Çakışma dolayısıyla olmamış sanırım yani diğer etkileyen tweakleri silip denedim. CCSettings ve Multitaskinggestures i silip sadece CCQuick Pro yüklü olunca da aynı sorunu yaşadım. Şu an o yok ve respring olmuyor. Başka tecrübe eden var mıdır bilmem varsa bildirirse daha net anlaşılır tabi :) -
quote:
Yanlış geldin hocam, android bölümüne geç istersen.
Nasıl yapıldını buldum hocam dalga geçtiniz için utanmalsınız
ios 7 lockscreen weather in kurulumunu anlatacak biri var mı? Geniş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X