Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sefa67

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Kilit ekranında görebileceğim güzel bir hava durumu tweak'i arıyorum arkadaşlar. Var mı böyle bir tweak?

iOS 7 LockScreen Weather var dene istersen

Bulundugumuz şehiri nasıl yapıcaz bulamadım:(

Hangi repodan indirdiniz hocam?
  • Arkadaslar bedava app indirmek icin hangi repoyu eklememiz / hangi tweak indirmemiz gerekiyordu?
  • Friedrich Engels kullanıcısına yanıt
    https://app.appaddict.org/ safariden bu linki ac kaydırma işlemini yap cıkan ekranlarda ac ve yükle işlemini yapıp kullanabilirsin
  • Friedrich Engels kullanıcısına yanıt
    birde appsync ios 7 tweakini kurmayını unutmayın
  • Ekranın sağ tarafı neden böyle oldu
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamucera kullanıcısına yanıt
    htlm dosyasında ekran yerleşim değerlerinde oynama olmuş kodla oynamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

/var/mobile/Library/Preferences bu dizine git kuaidial alakalı bir ayar varsa sil hocam veya itools programı ile sistem dosyalar bölümünü ac ve itools arama kısmına "kuaidial" yaz gelen dosyalar varsa kaldır

oldu dostum en sonunda.

ilgin için teşekkür ederim kolay gelsin iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

/var/mobile/Library/Preferences bu dizine git kuaidial alakalı bir ayar varsa sil hocam veya itools programı ile sistem dosyalar bölümünü ac ve itools arama kısmına "kuaidial" yaz gelen dosyalar varsa kaldır

oldu dostum en sonunda.

ilgin için teşekkür ederim kolay gelsin iyi günler

Olmasına sevimdim

• kesinlikle evet
  • Nasıl olacak, sildim ve tekrar yükledim, hatta diğer temalarda da aynısını yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

Nasıl olacak, sildim ve tekrar yükledim, hatta diğer temalarda da aynısını yapıyor

o zaman başka bir şey neden oluyor tema programlarını filan silin mesela winterboard groovlylock springtomize filan sonra yeniden başlatın telefonu geçmişmi bakın sonra sırayla yükleyin belki hangisinin neden olduğunu bulursunuz. Veya tamamen kullandığınız temedan kaynaklanıyor da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdark

kesinlikle evet

beceremiyor musun hilesiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 2 Şubat 2014; 17:07:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sefa67

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Kilit ekranında görebileceğim güzel bir hava durumu tweak'i arıyorum arkadaşlar. Var mı böyle bir tweak?

iOS 7 LockScreen Weather var dene istersen

Bulundugumuz şehiri nasıl yapıcaz bulamadım:(

Hangi repodan indirdiniz hocam?

İnsaelyi den

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

LS AniWeather.theme kilit ekran teması türkçe (önerilir) (türkçeleştirme murty_ kardeşimize aittir)

http://s3.dosya.tc/server17/ZhmMBc/LSAniWeather.theme.rar.html

dosya ekleme yöntemi bilmeyenler için : itools programı ile indirdiğiniz temayı telefonunuzda ayrıca kurulu olması gereken groovylock tweak içerisine atmanız gerekmektedir. bu programın bulunduğu dizin /var/mobile/Library/GroovyLock
    ardından groovylock programına girip enable ı akitf yaparak indirdiğiniz temayı da seçerek temanızı değiştirmiş oluyorsunuz

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

buraya bakabilirsin..

--caner-- Bey IOS 6.0 uyumlu mu bu dosya Iphone 5 için ? Ifunbox ile mi yükleniyor ? Çok çok
    />

zonguldak yapabilir miyiz ? nedir bunun kodu ?
    birde nereye yazıyoruz :)

• selamlar

sistem diye bi klasör yapıp icine cydia airblue activator ve springtominizeyi atıyorum ama ne hikmetse cydia hariç diğerleri kayboluyor respring yapınca geri geliyor. şarj süresi icinde yapmak istemiyorum :) yaşayan var mı başka acaba ?

saygılar
  • yav aslında 52 level deyim herşey gayet yolunda ama hile hurda olsa çok daha güzel olur biliyonnu
  • quote:

yav aslında 52 level deyim herşey gayet yolunda ama hile hurda olsa çok daha güzel olur biliyonnu

Bende 78 İki dayımda oynuyor ikiside benden sonra başladı oyuna biri 100 biri 90 level gece gündüz oynuyorlar ama ben bir aralar sıkılıp bırakmıştım şimdi tekrar başladım

senin dediğin olsa herkes hile yapacak ve oyunun hiçbir zevki kalmayacak böyle daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

yav aslında 52 level deyim herşey gayet yolunda ama hile hurda olsa çok daha güzel olur biliyonnu

Bende 78 İki dayımda oynuyor ikiside benden sonra başladı oyuna biri 100 biri 90 level gece gündüz oynuyorlar ama ben bir aralar sıkılıp bırakmıştım şimdi tekrar başladım

senin dediğin olsa herkes hile yapacak ve oyunun hiçbir zevki kalmayacak böyle daha iyi

hangi oyundan bahsediyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Championship_

quote:

quote:

pro evulaşyın sokker 2023

Clash Of Clans

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Championship_

quote:

quote:

pro evulaşyın sokker 2023

Clash Of Clans

Hocam hile sadece offline ise yariyor diye biliyorum sizin dediginiz ne

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.