Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (377. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konu cok hizli ilerliyor 1 saat bakmasam 2 sayfa kaciriyorum o yuzden sorma geregi duydum: kilit ekraninda hava durumunu gosteren veya bildirim merkezinde eskisi gibi 5 gunu birlikte gosteren tweak var midir, varsa adi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
springtomize güncellemeden sonra ingilizce oldu tr dosyası varmı veya deb -
quote:
Orijinalden alıntı: Myret Alpin
Jailbreak i cidden seviyorum ama şarjı daha hızlı bitirmese çok daha güzel olucak
Dostum fontun adı ne acaba çok begendim ismini söylermisin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 2 Şubat 2014; 1:17:13 >
-
hocam şu duvar kağıdını upload edebilir misin? :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ronaldinho26
springtomize güncellemeden sonra ingilizce oldu tr dosyası varmı veya deb
Bakayım olmadı güncelleme seklinde ayarlarım olmadı dil dosyasını verir nereye atmam gerektiği yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
quote:
Orijinalden alıntı: Ronaldinho26
springtomize güncellemeden sonra ingilizce oldu tr dosyası varmı veya deb
Bakayım olmadı güncelleme seklinde ayarlarım olmadı dil dosyasını verir nereye atmam gerektiği yazarım
-
Kalora "Controllers for All 1.1.2" Güncelleyebilirsin :)
v1.1.2
Improved detection of games supporting gamepads. Controllers for All is now activated only in supporting games.
Improved controller connectivity with both the Dualshock 3 and 4.
Fixed gamepad disconnection issues.
Workaround some games that did not prevent the display from dimming while a controller was used.
Fixed some potential crashes.
Greatly improved in-game controller performance.
Deb Dosyası : com.orikad.controllersforall_v1.1.2_iphoneos-arm.deb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 2 Şubat 2014; 2:19:55 >
-
-
Ligtv uygulamasında cepten golleri izlemek için wifi istiyor. Bunu 3g üzerinden yapabilecek bir tweak var mıdır?
iPad im jb li herşeyi yükledim banamısın demiyor ama 5S jb lemek için bir sebep bulamıyorum nedense
cihazı sessize aldığım halde bazen telefon çalıyor. bunun sebebi bir tweak mi? öyleyse hangisi? -
quote:
Orijinalden alıntı: okacca
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
Sanırım Az Çok Belli Olacak :)
So looks like all my A5(X) devices are fully untethered and jailbroken for life now. :)
Jailbreakli A5(x) cihazlara sürüm düşürme(downgrade) işlemi yapılabilecek .Yani ios 6 yı özleyenler olarak gözümüz aydın
elimde bir iphone 4 var a4 işlemci. Jailbreakli. Sürüm düşebilecek mi yani. Ama shsh kaydı yok. ACİL BİLGİLENDİRİN :)
gelişmiş sekmesinden geçmişi temizle gibi bişey vardı şuan kurulu değil bakamıyorum o yüzden. o şekilde bi sıfırlama cekerseniz düzelir -
forum içinde ararsan konu olması lazım iphone4 downgrade ile ilgili -
Hocam haber çıkmadı mı A5(X) keylerinden :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead
Hocam haber çıkmadı mı A5(X) keylerinden :)
http://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/1wquth/twitter_ih8sn0w_all_a5x_aes_keys_will_be/
Valla yukarıda ki adreste Saurik'te katılmış ama çözemedim :) -
hava durumu eklentısı nedır _ ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
Kalora "Controllers for All 1.1.2" Güncelleyebilirsin :)
v1.1.2
Improved detection of games supporting gamepads. Controllers for All is now activated only in supporting games.
Improved controller connectivity with both the Dualshock 3 and 4.
Fixed gamepad disconnection issues.
Workaround some games that did not prevent the display from dimming while a controller was used.
Fixed some potential crashes.
Greatly improved in-game controller performance.
Deb Dosyası : com.orikad.controllersforall_v1.1.2_iphoneos-arm.deb
Dualshock 4 destekliyormuş , ama iphone'da ds4 ile oynamak nasıl olur acaba deneyeceğim fifayı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X