Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenix66

ClasiccSwitcher 1.1 Güncellendi..

Arkaplanda uygulamalarin acik kalma sorunu giderildi demis ama sorun devam ediyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grip Notes diye yeni bir tweak daha geldi.Uygulama mors alfabesi ile sizin hazırladığınız bir yazıyı titreşim yoluyla algılamanıza olanak sağlıyor.sınava yeteri kadar çalışmamış arkadaşlara yardım etmek için düşünülmüş bir tweak.ihtiyacı olan arkadaşlar vardır diye eklemek istedim
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 19 Ocak 2014; 21:05:32 >

• Beyler jb 7.0.4 stabilmi yüklememi önerirmisiniz? Birde şarj bitince pcye bağlamak gerekiyormu yoksa açılıyormu tekrar sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: HanStone

quote:

Değiştiremedin mi?

Hayir hocam unuttum eski sifreyi ya. Bulmanin bi yolu varsa lutfen bekliyorum.

Kendi koyduğun şifre ise birşey diyemem ama default şifre alpine. Root şifresini değiştirmen yeterli aslında.

Sifreyi defaultlayamjyo muyuz

• Güzel Bir Tema Daha Çok Farklı Bir Görünüme Sahip ikonlar Gözüme Biraz Küçük Göründü,
    Daha Bir hoş Olmuş Kullandıkça İnsanın Gözüne Daha Güzel Geliyor,
    Şu Sıralar Temaların Arttığını Söyleyebilirim,
    Son Nokta İse Ayarlar Kısmında ki Ve LS Bölümüne Erişebilme kaldı :)

Repo :http://repo.iphonerm.com

Tweak : AfterOS 1.0

Görüntüler Aşağıda ki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Müthis bir tema daha geldi.Sadece icon degil 3 widget ile desteklenen bir tema olmus suan için beta 3 yayinlandi.final sürümünde daha farkli seyler bizi bekliyor olacakmis yapimcinin verdigi bilgilere bakarsak.Türkçe destegi mevcut.widgetlari denedim sorunsuz çalisiyor.
    Tweaky:77
    Repo:insanelyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 20 Ocak 2014; 1:38:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HanStone

quote:

Değiştiremedin mi?

Hayir hocam unuttum eski sifreyi ya. Bulmanin bi yolu varsa lutfen bekliyorum.

Kendi koyduğun şifre ise birşey diyemem ama default şifre alpine. Root şifresini değiştirmen yeterli aslında.

Hocam şifremi hatirladim yaptim. Olmuş mu?

• Tamamdır

@Treko resimleri küçültürsen iyi olur. Sayfanın bütünlüğü bozulmuş, kayma yapıyor.

Arkadaşlar statusmodifier'a update mi geldi? Telefonu sıfırlayıp yeniden kurdum. Ram'i göstermediği gibi her değişime respring istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 19 Ocak 2014; 22:17:26 >
  • AfterOS hackyouriphone reposundada mevcut hocam yalnız widgetler bende calışmıyor ve indirdiğim wallpaperleri göremiyorum.

• StatusModifier güncellemesi ile iyice bozuldu sanırım bende çalışmamaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Evet Arkadaşlar Beklenen Tema iOS 7 İçin Uyarlandı,
    Bilen Bilir Herşeyi İle On numara olan bu tema,
    iOS 7 'lerde de Farklı Bir Görünüme Olanak Sağlıyor,
    Sade Ve Şık Asaleti var Diyebilirim :)
    Yenilik Olarak Eski iOS 6'da ki Bar Eklenmiş,
    Duvar Kağıtlarına Kendi Görüntüleri Eklenmiş :)
    Ücretli Olarak Sunulan Bu temaya Ulaşabilmek İçin :)
    Aşağıda ki .Deb Dosyasını Kurmanız Gerisini WinterBoard Yapacaktır :)
    Şimdiden Güle Güle Kullanın :)

Repo : BigBoss

Repo :http://repo.iphonerm.com

Tweak : Ayec0n iOS7 1.0-1

Deb Dosyası : https://www.dropbox.com/s/3860lj0cf6mtlb1/org.thebigboss.ayeconios7_1.0-1_iphoneos-arm.deb

Görüntüler Aşağıda ki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Bu repodan aura temasını indirdim indirirken iphone Rm diye bir tweak yüklenmiş ne işe yarar onuda bilmiyorum kaldırmayı denedim ios yazılımı zarar görebilir vs gibi uyarılar verdi vazgeçtim ne yapabilirim

• treko kullanıcısına yanıt
    Kardeşim insanelyi reposundan indirdim bu tema bende olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

AfterOS hackyouriphone reposundada mevcut hocam yalnız widgetler bende calışmıyor ve indirdiğim wallpaperleri göremiyorum.

Widgetleri Deneyeceğim Şimdi.
  • Hocam Sakıncası Yok onun Repo'nun Logosu İçin Güncelliyor Yani Zararlı Bir şey Değil :)
  • Hocam Denedim Hepsi Stabil Halde Çalışıyor :)
    Bu Arada Hoşuma Giden O Altta ki Kayan Yazı Oldu :)
    İstediğiniz Bir İsim Yada Nick'i YAzabilmek için Güzel Duruyor :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• myfranco kullanıcısına yanıt
    hocam bende normal gözüküyordu ama başka yerden tekrar upload ettim umarım düzelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

Müthis bir tema daha geldi.Sadece icon degil 3 widget ile desteklenen bir tema olmus suan için beta 3 yayinlandi.final sürümünde daha farkli seyler bizi bekliyor olacakmis yapimcinin verdigi bilgilere bakarsak.Türkçe destegi mevcut.widgetlari denedim sorunsuz çalisiyor.
    Tweaky:77
    Repo:insanelyi

öncelikle paylaştığınız için teşekkürler hocam.
    temayı kurdum çalışıyor.ama widgetleri kuramadım o nasıl oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: treko

hocam bende normal gözüküyordu ama başka yerden tekrar upload ettim umarım düzelmiştir.

Kalora, acaba elinde statusmodifier 2.0 öncesi bir versiyonunun .deb dosyası var mı? Yeni gelen güncelleme saçma sapan olmuş maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 19 Ocak 2014; 23:30:20 >
  • Bu kadar büyük resimlerin olduğu bir cevabı alıntı yapmayın lütfen . Mobilden kullananlar için büyük sıkıntı oluşturuyor , artı bir de bu kadar büyük resim de konulması taraftarı değilim . Düzeltebilme imkanınız varsa düzeltin , lütfen .
  • Amosis kullanıcısına yanıt
    cydiadan iwidgets adlı uygulamayı kur kurduktan sonra anaekrana birkaç saniye basılı tut iwidget ekranı açılıyor ordan seçerek ekleyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.