Bildirim
6600
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.aivanet.com adresinde radyo programı var. Ayrıca Pv Player programı var o programla televizyon izleyebilir, mp4 izleyebilir, dinleyebilir her istediğini yapabilirsin. _____________________________ -
quote:
Orjinal: Yahya_Kemal
merhaba beyler
ben bu telefonda program yükleyerek radyo dinlenebildiğini duydum. böyle bişiy varmı?
birde mp4 player nerden bulabilirim....
evet gprs üzerinden radyo dinlenebiliyor 6600 da. -
yabancı radyolar ama! yerli istiyorsan daha hiçbi yerli şirketiiz böle bi gprs projesi basvurmadı zaten yaygın da degil + çok pahalıya patlıyor sana 10 dk dinliyorsun 1 mb veri indiriyor sürekli , sana 20 kontore mal oluyor, bence anlamsız tavsiye etmem ekonomik olarak, ufak bi radyo bile alsan daha iyi işini görür, yada müzik yaşam dersen bana, ngage al git, ? saygılar _____________________________ -
yani 6600 de radyo olayını ölme eşeğim ölme die yorumlayabiliriz.gprse girecende arada gidp gelicekte türkçe radyo olmıycakta kontör gidecekte:) -
evet abi aynen öle..
_____________________________ -
hicbi ise yaramiyo abi.. programin adi avec radio lazim olursa... ama biz tasvip etmiyoruz.. _____________________________ -
gereksiz ve çok masraflı _____________________________ psn
acaltun17
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler