Şimdi Ara

S4 Rapid Udyr Jungle Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla lafı gevelemeden rehbere geçiyorum , az çok tanıyan vardır zaten. Başlıyoruz...

Takip Et

Rehberin son güncellenme Tarihi : Aralık 2013

Güncel Fiyatı : 1350 IP / 585 RP

Udyr Skin Tavsiyesi : Ruh Bekçisi Udyr

Udyr Hakkında Kısa Bilgi:

+ Jungle / Solotop olarak çok yönlü oynanması avantajdır.
    + Udyr Genellikle Offtank oynanır.
    + Kaçma - Kovalama yeteneği çok yüksek olduğu için tercih ediyorum, güvenliseçim (safepick) sayılır.
    + Yetenekleri çok yönlü olduğu için eğlenceli.
    + Base statları diğer championlara göre daha yüksek.
    + Ormanı hızlı dönme yeteneğine sahip.
    + Gankları redbuffa sahip olduğumuzda çok etkili.
    + Oynanması diğer şampiyonlara göre çok daha kolay.
    + Kastığı zaman takımı taşıma olasılığı yüksek hem ölmüyor hem yüksek hasara sahip.

Skill Tanıtımı

Pasif "Maymunun Çevikliği": Bir hâle girmek Udyr'e kısa bir süreliğine %10 Saldırı Hızı ile 5 Hareket Hızı kazandırır. Bu etki 3 kez birikebilir.

Kaplanın Öfkesi: Etkinleştirme - Udyr'in Saldırı Hızı birkaç saniyeliğine artar ve ilk normal saldırısı 2 saniyede yüksek miktarda hasar verir. Sürekli Etki - Udyr'in normal saldırıları fazladan hasar verir.
    Sürekli Etki: Normal saldırılar 15% Saldırı Gücü ek Fiziksel Hasar verir ve Udyr ilk normal saldırısıyla bir Kaplan Saldırısı gerçekleştirip, 2 saniyede ilave 30/80/130/180/230 (+120/130/140/150/160% Saldırı Gücü) Fiziksel Hasar verir.
    Etkinleştirme: Saldırı Hızı değerini 5 saniyeliğine %30/40/50/60/70 arttırır.

Bedel: 47/44/41/38/35 Mana
    Menzil: Kendin

Kaplumbağanın Metaneti: Etkinleştirme - Udyr hasar emen, geçici bir zırh kazanır. Sürekli Etki - Udyr, Can Çalma özelliği elde eder.
    Sürekli Etki: Verilen hasarın %10/12/14/16/18 kadarına eşit miktarda Can Çalma sağlar.
    Etkinleştirme: Oluşan zırh, 5 saniyeliğine 60/100/140/180/220 (+50% Yetenek Gücü) hasar emer.

Ayı Hâli: Etkinleştirme - Udyr kısa süreliğine büyük bir Hareket Hızı artışı kazanır. Sürekli Etki - Udyr'in normal saldırıları, hedefini 1 saniyeliğine sersemletir. Bu etki, birkaç saniye geçmeden aynı hedef üstünde ikinci bir defa ortaya çıkamaz.
    Sürekli Etki: Udyr'in normal saldırıları, hedefini 1 saniyeliğine sersemletir. Bu etki aynı hedef üzerinde 6 saniyede bir defadan fazla ortaya çıkamaz.
    Aktifleştirildiğinde: Hareket Hızı değerini %15/20/25/30/35 arttırır ve 2/2.25/2.5/2.75/3 saniyeliğine birimlerle çarpışmayı yok sayar.

Anka Hâli: Etkinleştirme - Udyr'in 5 saniye boyunca, belli aralıklarla yaydığı ateş dalgaları yakındaki rakiplere hasar verir. Sürekli Etki - Udyr ilk normal saldırısında ve ondan sonraki her üçüncü saldırısında, önündeki rakipleri ateşe verir.
    Sürekli Etki: Udyr ilk normal saldırısında ve sonraki her üç saldırıda bir önündeki rakipleri ateşe boğarak, 40/80/120/160/200 (+45% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.
    Aktifleştirildiğinde: Udyr'in yaydığı ateş dalgaları, 5 saniye boyunca yakındaki rakiplere saniye başına 15/25/35/45/55 (+25% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.

Menzil: 325

Biz Agresif / Counter Jungle ağırlıklı oynuyacağımız için Tiger fulliyeceğiz. Ama Phoenix fullersek jungle ı daha hızlı dönebiliriz bundan vazgeçmek zorundayız şimdilik.

Skill Sırası :

Lv1:

Lv2:

Lv3 :

Daha Sonra Q Max. E max. W max.

Item Sırası

1)

+5

veya

+1

+

2)
    +

3)
    +

FINAL ( Normalde Buildler rakibe göre farklılık gösterir ancak genel olarak alınacak eşyalar aşağıdadır. )

Speller

Rune

Genelde udyr a attackspeed/movespeed kullanırlar ancak Ghost kullanıp E fullediğim için bunu tercih etmedim. Yinede seçim sizin kendi kullandığım/önerdiğim sayfayı paylaşayım.

5x Attack Speed Mark
    4x Flat AD Mark

9x Flat Armor Seal

9x Flat Magic R. Glyph

1x Flat AD Quint
    2x Lifesteal Quint

Masteries

* Veee ... Gameplay ve InGame Tactics

"aslında Burda anlatmak istediğim çok şey var ama bunları S4 Jungle Rehberi 'nde yazmak istediğim için fazla gevelemiyeceğim."

Başlangıç: Genelde botlane tarafındaki buffgoleminden başlayıp ( 1.55 te vurun smite i ) , wraiths , diğer buffgolemini( 2. smite ) alıp lanelere bakıyoruz. Şuan 3Lv iz.

- Şu durumda top veya mid e gank atabiliriz ancak rakip junglerda topa gidecektir büyük ihtimal. Genelde ondan önce gideceğimiz için çalıda pusu kurabiliriz ancak rakibin solotopunun trinket/ward atıp atmadığına dikkat etmemiz lazım. Top pushlamışsa E açıp girin zaten stunladıktan sonra kaçması zor olacaktır pushlu lane de. Savaşlarda rakibi kovalıyorsanız genelde E/Q kullanın kovalarken W ye gerek yok.

- Genelde gank atılması en kolay lane solotop olduğu için oraya çökün sizin top pushluyorsa rakibin jungle a yönelin.

- Solo Q da ward almanızı öneririm özellikle top lane in ordaki baronun oralara atın top ı korumuş olursunuz.

- Counter Jungle kısmına gelirsek map kontrolü önemli bu konuda rakip junglerı iyi izlemeniz lazım.Eğer o sizden uzakta ise uzak taraftaki orman mobları kesin ve en yakın çalıyı wardlayın. Rakipte genelde bot lane tarafından başlıyacağı için 2.buffgolemi genelde 07.00- 07.15 arasında çıkar. Çıkış zamanında oralarda olmaya özen gösterin çok rahat çalabilirsiniz veya savaşabilirsiniz.

-Gank atmadan önce q-w-e basıp pasifinizi maximum derecede kullanarak çok daha kolay karşı rakibi stunlaya bilirsiniz. ( Alıntıdır. )

- Udyr ın erken dragon alma potansiyali vardır kırmızı trinket ile rakibin wardını temizleyip karşı jungler toplane tarafındaki buffını alırken yaklaşık dakika 08.00 - 08.45 arasında yani dragonu katledebilirsiniz ^^

Champion Spotlight - video olsun diye koydum bi faydası olmaz

Örnek Maç Sonucu SS / Maç sonucundaki Gold ve K/D/A oranından nasıl carrylendiğine bakabilirsiniz.

Saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 29 Aralık 2013; 13:23:24 >

• tiger oynancaksa ms/as rünleri yerine ad daha iyi oluyor belirttiğin gibi phoenixte ms as kullanışlı. onun haricinde rehber kısır kalmış sanki daha fazla taktik falan eklersen daha hoş olur bence
    ayrıca counterjungle yapacaksanız armor pen rün ile girin 2 vuruşta karşıyı patates edebiliyorsunuz zevkli oluyor tabi karşıda biraz earlysi boktan şampiyonlar olsun mao gibi gibi

edit: utility kısmına 3 vererek ms masterysini kullanıyorum fazla ms göz çıkarmaz hesabı deneyebilirsiniz çok etkisi olmasada udyr için efektif özellikle enin ms sterıoidi varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taltask -- 3 Aralık 2013; 5:06:07 >
  • Taktikleri video ile anlatmayı planlıyorum yazmayı yeterli görmüyorum aslında.
  • şu heroya botrk almadan olmaz gibime geliyor açıkçası. sezon 2'de oynarken bi bu bi de warwick madred rush yapardım.
  • Ahh işte buna ihtiyacım vardı bende rehber arıyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendim ama bence biraz fazla tank bend aha hasar ağırlıklı oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • begendim guzel guide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emeğine sağlık

• neden kaçarken kovalarken e kullanmaya gerek yok kite yeme ihtimalimizi azaltmaz mı ?

• Genelde UDYR ile mavi buff aldıktan sonra karşıya (karşıdaki jungle nın buff başlama sırasına göre) adamın kırmızısının orda ki çime pusu kuruyorum ve rakip kırmızıyı alırken uygun zamanda çıkıp E ile kitleyip Q ile first blood yapıyorum. 10 maçımın 7 sinde bu gerçekleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

Genelde UDYR ile mavi buff aldıktan sonra karşıya (karşıdaki jungle nın buff başlama sırasına göre) adamın kırmızısının orda ki çime pusu kuruyorum ve rakip kırmızıyı alırken uygun zamanda çıkıp E ile kitleyip Q ile first blood yapıyorum. 10 maçımın 7 sinde bu gerçekleşiyor.

Karşıma gelirsen aynısını sana yaparım dostum haberin olsun kaydet beni :D [Junior BosS 9]
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_talha

quote:

Genelde UDYR ile mavi buff aldıktan sonra karşıya (karşıdaki jungle nın buff başlama sırasına göre) adamın kırmızısının orda ki çime pusu kuruyorum ve rakip kırmızıyı alırken uygun zamanda çıkıp E ile kitleyip Q ile first blood yapıyorum. 10 maçımın 7 sinde bu gerçekleşiyor.

Karşıma gelirsen aynısını sana yaparım dostum haberin olsun kaydet beni :D [Junior BosS 9]

Yazdim ben qnq hll

• 240p hd stream açta izleyen qnq udyr böyle olmuyor

• Kar temalı harita Bidaha gelsin bunlar ya eski LoL ü çok özledim be
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Kar temalı harita Bidaha gelsin bunlar ya eski LoL ü çok özledim be

Winter Map özletti kendini
  • quote:

Ben red mavi alip karşı redi basıyorum genelde kesiyorum

• tiger oynuyorsan counter jungle yapıcaksın udyr ile vs atabilen bi hero yok
  • neden w yerine e maxlıyorsun kite için mi ? bana w her zaman daha avantajli gibi geliyor. 5 sn da bir 220 shield az buz değil ayrıca pasif lifesteal'ı da.
  • q max yapıyorsan botrk falan çıksaydın bari
  • udry phoenix demektir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.