Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.685.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Gerçekten fark ediyormuş kaliteli çekmiş fotoğraf abide karizmatik çıkmış

ya resimleri ne bilgisayardan ne de telefonda nyükleyebiliyorum bu da kazara yüklendi anlamadım gitti.. daha güzel resimlerim vardı :=)
  • Arkadaslar 4.4.2 deyken youtuba falan nasil giricez dns degistiriciler ise yaramiyor
  • Acil yardım !!

Arkadaşlar TWRP kurdum full wipe yaptım fakat flashlayacağım dosya da gitti bir daha da atamıyorum onu telefona. Ne yapmam gerekiyor?
  • Cloudy pro 1.2 gün sonu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Acil yardım !!

Arkadaşlar TWRP kurdum full wipe yaptım fakat flashlayacağım dosya da gitti bir daha da atamıyorum onu telefona. Ne yapmam gerekiyor?

Yeniden başlat telefonu tekrar dosyayı hafızaya wipe yaparken internal storage yi seçme

• Sefa kullanıcısına yanıt
    Otg kablosu var mı hocam... Recovery ye görebiliyorsun değil mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

Arkadaslar 4.4.2 deyken youtuba falan nasil giricez dns degistiriciler ise yaramiyor

Wi-fi da dns ise yarıyor ama data ile baglaninca çözümü yok vpn kullanacaksin o da ise yarıyor mu bilmiyorum twitter da ise yarıyordu

• McMannes kullanıcısına yanıt
    OTG kablosu yok hocam malesef. Olsa bende o şekilde yapacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Gerçekten fark ediyormuş kaliteli çekmiş fotoğraf abide karizmatik çıkmış

ya resimleri ne bilgisayardan ne de telefonda nyükleyebiliyorum bu da kazara yüklendi anlamadım gitti.. daha güzel resimlerim vardı :=)

Hızlı resime at uğraşma forum sacmaliyor arada olmuş camera diğerlerini de bekliyoruz

• quote:

quote:

Acil yardım !!

Yeniden başlat telefonu tekrar dosyayı hafızaya wipe yaparken internal storage yi seçme

Telefonu baştan başlattım ama LG logosunda kaldı LED yanıp sönüyor bir türlü açılmadı ??
  • Dolphin de hata veriyordu chrome ile denedim yükledi...

• quote:

quote:

quote:

Acil yardım !!

Telefonu baştan başlattım ama LG logosunda kaldı LED yanıp sönüyor bir türlü açılmadı ??

Power tuşuna basılı tut 20 saniye kadar tamamen kapansin tekrar recovery ye gir (power ve ses kısmaya aynı anda bas lg logo gelince çek tekrar bas factory reset ekranında 3-4 kez power bas recoverye girer) tekrar wipelari yap yeniden başlat

Edit: yine logo da kalırsa flash la rom yüklemek zorunda kalabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 9 Nisan 2014; 1:42:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acil yardım !!

Power tuşuna basılı tut 20 saniye kadar tamamen kapansin tekrar recovery ye gir (power ve ses kısmaya aynı anda bas lg logo gelince çek tekrar bas factory reset ekranında 3-4 kez power bas recoverye girer) tekrar wipelari yap yeniden başlat

Denedim ama olmadı malesef. Ben wipe yaparken orda System'i de işaretledim ondan mı oldu acaba?

• CyanogenMod radyo linki ölmüş.nerden bulabilirim? birde LG G2 için yapılmış başka mod lar varsa onları bulabilecegim bir site vs bişey varmı ?
  • quote:

quote:

Arkadaslar 4.4.2 deyken youtuba falan nasil giricez dns degistiriciler ise yaramiyor

Wi-fi da dns ise yarıyor ama data ile baglaninca çözümü yok vpn kullanacaksin o da ise yarıyor mu bilmiyorum twitter da ise yarıyordu

Saolasin dostum marketten hotspot shield vpn die bi program indirdim ise yariyor,ama stock browser flash player oynatmiyor youtube haric ilginc youtub programi calisiyor
    Açılırken bekliyor musunuz 2-3 dakika bu wipe ları yaptığınızda yeni rom yuklemekle aynı şey oluyor. Biraz bekleyin olmazsa flash la rom atacaksınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekledim baya bekliyorum olmadı malesef. Flashla rom dediğiniz stock rom mu atacağım tekrar?

• quote:

quote:

quote:

Saolasin dostum marketten hotspot shield vpn die bi program indirdim ise yariyor,ama stock browser flash player oynatmiyor youtube haric ilginc youtub programi calisiyor

Flash player var mı? Yoksa calistirmaz kitkat için modlanmis flash playeri kurun sonra deneyin tabi farklı browserlarda denemekte fayda var

https://mega.co.nz/#!NI9mQKID!1gHOoDzrnq-faUgsfoDrLr_HoHmpVSr02Gt6cgpxO0g

Evet başka şekilde acamazsiniz stock rom yükleyip root + recovery sonra kaldığınız yerden yüklemeye devam edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 9 Nisan 2014; 1:52:25 >
  • 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.