Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.685.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25332534253525362537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca Lolipop için root mu var mı çünkü şuan Resmi Tr sürüm inmek üzere rom mu kullansam yoksa orjinal kdz mi yüklesem kafam karışmış
  • LG D802 LOLİPOP PC SUİTE GELDİ İNDİRİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Arkadaşlar benim cihaz dışarıdan kaçak geldi, aldığımda imei değişmişti, yeni gelen tr güncellemelerinden herhangibirisini kdz olarak flaşlasam sorun yaşar mıyım?

Hocam, IMEI konuları biraz çetrefilli konular. Bu konulara bulaşmadığım için bilemiyorum. Gitmez dense bile bunun da %100 garantisi olmaz, unutmayın.
    Ancak şu da var ki, IMEIkonusunda biraz şanslıyız. G2'leri IMEI'sini değiştirmek için Box'lara falan gerek yok. Kendiniz yapabiliyorsunuz. Tabi bu işlerden biraz anlıyorsanız. Haa ben o kadar iyi anlamam derseniz de forumda 20TL'ye yapan arkadaşlar var. Bazı abilerin 150TL isteklerine katlanmak zorunda değilsiniz.

Çatın Hocam aslında sormak istediğim imei değişmesi değil, öğrenmek istediğim özetle şu ; D802 olan bir modele ülke farketmeksizin bütün romlari kurabilir miyim? Brick olma gibi bir Sıkıntı yaşanır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sametsurmeli kullanıcısına yanıt
    hocam romu kuruyorsun sonra patchi kuruyorsun, fix3 iptal, patch goruyor onun gorevini ve daha fazlasini... aonra da kernel ve kamera guncellestirmesini kuracaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

hocam romu kuruyorsun sonra patchi kuruyorsun, fix3 iptal, patch goruyor onun gorevini ve daha fazlasini... aonra da kernel ve kamera guncellestirmesini kuracaksin

peki hocam çok sağolun ... sizce bu romu kullanayım mı yoksa Tr sürümü mü yüklüyüm
    Lollipop olarak kurdugum tek rom bu 2haftayi gecti galiba hicbir sikintiyla karsilasmadim, patch'le tum eksiklikleri giderildi romun zaten, kernel ve kamera guncellemelerinide benden once kuran arkadaslar olumlu seyler soyledi... Bence hicbir eksigi kalmadi, gayet stabil, sarji da iyi gidiyor... Degistirmeyi dusunmuyorum uzunca bir sure... Ama tabi ki bu benim gorusum ;)

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    bende çoookkk uzun süre değiştirmek istemiyorum telefonum imeisi değiştirilmiş diye bu Tr sürümde sıkıntılı olursa sürekli indir güncelle uğraşamam en iyisi bunu kurayım bende :)
    bende Acura romu 1 2 saat önce kurmuştum ama son uygulamaları açınca ordaki 3 yazıda ekrana sığmıyor ve telefonun sesi hafiften boğuk
    Ben ingilizce kullaniyorum telefonu, oyle bi sikinti yok siz yazinca birde turkceye cevirdim baktim yine normal, patch'i kurdunuz mu bide ben yazi tipini degistirdim telefonun onunla alakali olabilir mi acaba, bunu biseye dayanarak soylemiyorum sadece yaptifim bi degisiklik oldugu icin soyleyeyim dedim

• zaten telefonu ezberledik acaba ispanyolca mı devam etsek yola kullandığınız yazı tipi nedir link var mı acaba olmazsa bende onu kullanayım evet önce rom sonra patch sonra kernel en sonunda kamera
    Navi-bar boyutunu 30 secmistim belki ondan kaynakli da olabilir hocam... LG'nin SmartWorld uygulamasindan indirdiydim SJicecream diye bir yazi tipi

romu yüklemiştim Nav 28 seçmiştim sıfırladım tekrardan 30 seçtim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Kolay değil hocam araştıramadım hemde vaktim yok malesef

Peki tesekkurler.

• Acura lolipop romu bence cok yavas ben slimrom 5.01 1.2 versiyon kullaniyorum bence daha hizli ve stabil

Yazı tipi farkediyor hocam navbar boyutu bir fark sağlamıyor fakat bazı yazı tipleri düzeltiyor. Zaten duzelmesede aktif olarak görüntü dışında kullanıma bir etkisi yok.

Aynen hocam fix 3 e gerek yok artık. Kusura bakmayın geç cevap veriyorum biraz yoğunum bu aralar

• Arkadaslar sizcede lollipop un kamerasi camur gibi degil miii.....lens coookk isikk aliyoo fotografin agzina si(c)iyoo.....bi oneriniz var mi ......

Hocam yazı tipi olarak zekton u kullanabilirsiniz

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Hocam dorimanx daha demin 10.3 surumunu yayinladi. Degisikliklerde lolipop u cok kullanmis ama sayfanin basinda lolipop desteklemiyor yaziyo halen. Pek ingikizcem yok.Sadece lolipop mu destekliyo kitkat a kursam sikinti cikarmaz degil mi ?

Lollipop için hem rot hem de recovery var

• 
Sayfa: önceki 25332534253525362537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.