Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
98.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enpara iadesi N11 deki bütün mağazalarda geçerli değilmi? Birde 11 TLlik BKM indirimini de alıyoruz sanırım,

Sinekten yağ çıkartmak gibi oluyor ama başka indirim varmıdır kullanabilecğimiz:)
  • yaris29 Y kullanıcısına yanıt
    Tabi ki geçerli ve BKM Express indiriminden de faydalanabilirsiniz.
    Extra indirim olacak çek bölümünde uygun fiyattan çek alabilirsiniz.
  • yaris29 Y kullanıcısına yanıt
    Avantajix var 7 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.coskan

Avantajix var 7 lira

5 tl oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk mesajda istanbul bilisim den iade alan var yazilmis ama ben? musteri hizmetleri ile konustugumda bana gecmiyor dendi . Iade alan var mi istanbul bilisimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okulaptus -- 10 Kasım 2013; 18:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okulaptus

Ilk mesajda istanbul bilisim den iade alan var yazilmis ama ben? musteri hizmetleri ile konustugumda bana gecmiyor dendi . Iade alan var mi istanbul bilisimden

NEWEST nickli arkadas gecerli oldugunu bildirmisti Istanbul Bilisimin. Daha once baska bir arkadas ise kullanamadigini bildirmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dresdner -- 10 Kasım 2013; 19:11:11 >
  • okulaptus O kullanıcısına yanıt
    Ben geçen ay enpara ile istanbulbilişim'den kindle almıştım ve bu ay 70 TL geri ödeme aldım. Ödeme yaparken kredi kartı olarak finansbank'ı seçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enfarktus

Ben geçen ay enpara ile istanbulbilişim'den kindle almıştım ve bu ay 70 TL geri ödeme aldım. Ödeme yaparken kredi kartı olarak finansbank'ı seçmiştim.

enpara müsteri hizmetleri bana hic bu magazadan alan müsterimiz yok demisti burada gorunce kafam karisti. verdiginiz bilgiler icin tesekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okulaptus -- 10 Kasım 2013; 21:30:28 >
  • HEPSİBURADA da Enpara geçiyor mu acaba...
  • n11 de direkt mi kullanıyoruz yoksa bkm ile mi?
  • ilk mesajda istanbul bilişimde geçiyor bilgisi var ama netten yada mağazadan yapılması fark eder mi? finansbank posunu mu kullanmamız lazım mağazadan alırsak
  • milliadam M kullanıcısına yanıt
    Kampanya sadece internet alışverişlerini kapsaıyor.
  • Takibe alalımda ayın ortalarında lazım olucak
  • Enpara hesabının hesap numarası yok mu

• Yerimizi Alalım..

+ bi soru
    Ben bkm express ile ödeme yapınca enpara benim ne aldığımı nerden bilecek? Bazı şeyleri kampanya dışı tutuyor ya, onu nasıl anlıyor? bilen biri özel mesajla aydınlatabilir mi?

• faturaları kontrol ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

aliexpress de mi patladı? Kart numaramı kabul etmiyor.

Son durum nedir? Aliexpresste patladı mı?

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Elbette var MH' den öğrenebilirsiniz.
  • Arkadaslar enpara ile kontakt lens almayi istiyorum. Ama lensmarket.com dan alamadim önerebileceginiz bir site varmı?

• lensal.com olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.