Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlediğim kaynakta ilk bölüm yaklaşık 2 saat uzunluğunda. Yanlış bişey mi indirdim yoksa ilk bölümün uzunluğu cidden 2 saat mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

İzlediğim kaynakta ilk bölüm yaklaşık 2 saat uzunluğunda. Yanlış bişey mi indirdim yoksa ilk bölümün uzunluğu cidden 2 saat mi?
    Evet doğru iki bölüm birden yayınlandı.

• ben Netflix altyazısını bekleyeceğim.

Misal geçen bölümde çeviren arkadaş TravelWire adlı şirket ismini para transferi ofisi diye çevirmişti ve Lalo olayını ilk seyrettiğimde anlayamadım.

sonra netflix altyazısında TravelWire şirket ismini görünce orada yaşanan olay aklıma geldi.
  • Arkadaşlar dizilla'dan neden izlemiyorsunuz ?

7.bölüm

Jimmy hâlâ vicdanlı biri final sahnesindeki yükselişi de bunu anlatıyor. Kim ölecek ya da ihanet edecek bence ve karakter gelişimi tamamlanacak. Şu an umursadığı tek kişi o olduğu için böyle bir şey gerekiyor.

• 5*7'yi yüksek kalite indirip TV'de izledim, iyi ki de öyle yapmışım. AJP69 sürümü ile son çıkardıkları altyazı gayet uyumlu, deneyebilirsiniz.
    Bölümün başları, o oyunculuklar... kapanış sahnesi... harikaydı bölüm.

5*7

Son sahnedeki o Saul'un patlaması.
    Ayrıca bu bölüm Gustavo'yu bol bol görmek sevindirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 2 Nisan 2020; 7:31:21 >
  • netflix
    TurkceAltyazi.org
    Better Call Saul (2015) - Türkçe Altyazı (755015)
    https://turkcealtyazi.org/sub/755015/better-call-saul1.html

• Su dizide hiç aksiyon olmasın her sezon 100 bölüm olsun izlerim çoğu dizide dikkatim dağılır ama bu dizi nasıl bitiyor anlamıyorum.

• Yine muazzam bir bolum daha izledik.

Sanirim bu bolum Jimmy'nin kirilma noktasiydi iyi ve kotu olma yolundaki ciddi adimlardan birini atti. Herkes gibi bende Kim'in gelecegini neler olacagi cok merak ediyorum simdiye kadar konuda dizi pek renk vermedi.
  • Güzel bir bölümdü

internette denk gelip sonradan ss aldığım bir detay

• 5x7

Jimmy'nin mahkemede TravelWire'da ölen çocuğun alisine baktıktan sonra ki durumu, çaresizliği, yüz hali, mimikleri...

söylemekten sıkıldım ama her bölüm birileri çıkıp oyunculuk dersi veriyor şu dizide.
  • Netflix'den altyazı bekleyene kadar dizilla daha hızlı davranıyor. Ben ordan seyrediyorum.
  • Vince Gilligan gibi bir dehanın, bırakın hakettiği değeri görmesini ucundan bir övgü bile almamasına inanılmaz şaşırıyorum.
    Bana göre sinema /televizyon tarihinin en underrated adamıdır.

• son 3 bölüm sonra 1 sene bekle ve final

• Bu arada illa BBye bağlanması için kimin başına bir şey gelmesine gerek yok.Sonuçta bu adam burda da iş hayatında genelde tek başına yada huellla beraber.Yani kim BB zamanında da olabilir saulla beraber
    Kim hakkında

• 5x7

Güzel bölümdü. Tavukla restoran patlatma olayı ilginçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 4 Nisan 2020; 15:40:16 >
  • Beyler sıkı breaking bad faniyim şuan 2. Sezon 1. Bölümdeyim ama biraz sıkıcı geldi ileride duzelirmi dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Beyler sıkı breaking bad faniyim şuan 2. Sezon 1. Bölümdeyim ama biraz sıkıcı geldi ileride duzelirmi dersiniz
    ilerisi iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Beyler sıkı breaking bad faniyim şuan 2. Sezon 1. Bölümdeyim ama biraz sıkıcı geldi ileride duzelirmi dersiniz
    Dizi kesinlikle üzerine koyarak devam ediyor bölümler ilerledikçe.Bence yarıda bırakma.
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.