Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu dizinin duraganlıgını olayları ınce ınce ıslemesıne asıgım yaa huzur doluyorum mutlu oluyorum bunu ızleyınce :)
  • 3. sezon seneye şubat ayında diyorlar doğru mu?
  • 2.sezon izlendi.vince gilligan yönetmenliği,bob odenkirk oyunculuğu der geçerim.10 üzerinden 10
  • mike ın sahneler avukatınkinin önüne geçiyor
  • S02E06

Hector Salamanca ve yeğenlerinin diziye girmesi harika oldu. Acaip sarıyor artık dizi. Mike ile Hector'un 50.000'e anlaşma sahnesi efsane olmuş. Son 4 bölüm yavaş yavaş izliyim de bitmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 6 Mayıs 2016; 1:17:59 >
  • S02E09

Tam soytarı yav Bu adamın sahnelerinde hep komedi dizisi izliyormuşum gibi oluyor Mike usta'nın kamyonu zincirleme sahnesi ve Nacho ile olan konuşması güzeldi. Bölümün sonunda Chuck'ın kafasının patlamasını çok isterdim ama önceden spoiler yediğim için ölmeyeceğini biliyorum. Dizi de ki tek gereksiz karakter Chuck!

• yeni sezon ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

yeni sezon ne zaman?

2017'nin ilk ayları, belli değil daha.
  • Bitirdim diziyi sezon finali beklentimi karşılamadı
    mike-hector-nacho arasında bir şeyler bekliyordum ama olmadı. chuck'un saul'u kayda alması kötü oldu bakalım bizimki nasıl yırtacak bu işten 2017 ye de baya varmış yav
  • Bizimkiler bir senede bölüm başı 90 dakikadan 35-40 bölüm çekiyor. Yabancılar 45 dakikadan 10-15 bölüm çekiyor. İşin yoksa bekle koca bir sene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

Bizimkiler bir senede bölüm başı 90 dakikadan 35-40 bölüm çekiyor. Yabancılar 45 dakikadan 10-15 bölüm çekiyor. İşin yoksa bekle koca bir sene.

duyglarıma tercüman oldun ama olmas gereken bu bizimkiler abartıyor
  • IntZTü kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam 18 Nisan'da sezon finalı yayınlandı. Yeni sezon ise 2017'nin ilk çeyreğinde gelir. En az 8 ay bekleyeceğiz yani. Sezon araları en fazla 4-5 ay olsa harika olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci sezon genel olarak vasattı bence. Bir de o nasıl sezon finaliydi öyle? Yakışmadı sana Vince Gilligan.
    Üçüncü sezonda Saul Goodman görmeliyiz, bana kalırsa ikinci sezonda giriş yapılmalıydı bu meseleye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

Yanlış hatırlamıyorsam 18 Nisan'da sezon finalı yayınlandı. Yeni sezon ise 2017'nin ilk çeyreğinde gelir. En az 8 ay bekleyeceğiz yani. Sezon araları en fazla 4-5 ay olsa harika olurdu.

burdada bizim sektör doğru olanı yapıyor hocam
    film 40-45 dk olsun ,en fazla 4-5 ay ara verin baride aramız soğumasın değil mi

• Dizi gerçekten hakkını veriyor. Sezon finali gereken patlamayı yapmadı belki ama. Asıl patlama olarak "Don't" kısmını düşünürseniz, Gustavo'nun geldiğini görebilirsiniz. Bekleyeceğiz.
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt

sezon finalini birçok kişi eleştirdi ama 3. sezonun gümbür gümbür gelmesi için atılan temeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntZTü -- 11 Mayıs 2016; 1:52:42 >
  • Port Valdez P kullanıcısına yanıt

Hayatı boyunca kıskanmış çocuğu. Ve bu nefreti Jimmy avukat olunca daha da artmış. Sen bak işine neden onun avukat olması seni ilgilendiriyor. Chuck kaşınmasa Jimmy bulaşmaz ona. Chuck tam bir şerefsiz gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Hayatı boyunca kıskanmış çocuğu. Ve bu nefreti Jimmy avukat olunca daha da artmış. Sen bak işine neden onun avukat olması seni ilgilendiriyor. Chuck kaşınmasa Jimmy bulaşmaz ona. Chuck tam bir şerefsiz gözümde.

annelerinin ölmeden önceki son sözü jimmy oluyo ama adi chuck söylemiyor bunu kıskançlıktan ölüyor pis herif hiç sevmiyorum şu chucku

• Bu ayrıntıyı iliaki bilen vardır ama ben gine de paylaşmak istedim ikinci sezonun bölüm isimlerinin baş harfleri S C A G R B I F N K dizinin ilk Bölümünki de U yani burdan G U S F R I N K BACK çıkıyor yani gus frink Dönüyor yazmış adamlar bilerek veya bilmeyerek çok güzel bir detay vermişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan insan

Bu ayrıntıyı iliaki bilen vardır ama ben gine de paylaşmak istedim ikinci sezonun bölüm isimlerinin baş harfleri S C A G R B I F N K dizinin ilk Bölümünki de U yani burdan G U S F R I N K BACK çıkıyor yani gus frink Dönüyor yazmış adamlar bilerek veya bilmeyerek çok güzel bir detay vermişler

FRING'S BACK olmasın o

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.