Şimdi Ara

Bu telefon çok iyi ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben general mobile discovery alıcağım özelikleri çok iyi 8mp kamerası var ve 4 çekirdekli ama markası pek içime sinmedi sizce almalımıyım ?
     Bu telefon çok iyi ama...

• Uzak dur blu life play yaz bu çıkıyor gm kendi üretmiyor çin malı alınırmı sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukg

Uzak dur blu life play yaz bu çıkıyor gm kendi üretmiyor çin malı alınırmı sence?

+1 durduk yerde kumar oynamis olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakonudaki kullanıcı yorumlarını oku , incelemeleri izle içine sinerse al. O fiyata daha iyi telefon bulamazsın.üstteki arkadasa bakma derim. Kullananlar memnun, üstteki arkadaş gibi kullanmayanlar memnun değil. Telefon öner desen çöp ace 2 yada Xperia Miro önerir
    Forumda 360 kişi olmuşuz ve hala alanlar hızla cogalıyor,siz de biri olabilir, düşük fiyata üst düzey sayılabilecek bir cihaz kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 26 Ağustos 2013; 1:24:31 >
  • İki mesajiminortasindaki arkadasa bakma alip kullanmis isyanetmis bir arkadasin oknusu asagida

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78889071&p=3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonda 8 çekirdek bile olsa yazılım çok önemli mesela samsung 1,6 ghrz işlemci 4 çekirdek kullanıyor ama android yazılımı yüzünden telefon donma yaşıyorum Apple kendi yazılımını kendi yazdığı için iphone çok stabil bir telefon oluyor
  • bence al özelliklerine rağmen fiyatı güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    19 yıl önce açıldı
    Bu kadar olur mu gerçekten
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım iyikide almışım çok iyi bi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Anakonudaki kullanıcı yorumlarını oku , incelemeleri izle içine sinerse al. O fiyata daha iyi telefon bulamazsın.üstteki arkadasa bakma derim. Kullananlar memnun, üstteki arkadaş gibi kullanmayanlar memnun değil. Telefon öner desen çöp ace 2 yada Xperia Miro önerir
    Forumda 360 kişi olmuşuz ve hala alanlar hızla cogalıyor,siz de biri olabilir, düşük fiyata üst düzey sayılabilecek bir cihaz kullanabilirsiniz

Senin beğendiğin gm i ben beğenmiyorum beğenmekte zorunda değilim herkesin kendi görüşü saygılı olmak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.