Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vbalikci

Bu arada ipad'de, alt tarafa klasör koyma gelmiş, yeni keşfettim çok güzel olmuş. Öte yandan pil çok gidiyor.. netice de beta dabi..

Alıntıları Göster
    beta3 güzel duruyor. Arada saçmalıyor 1 defa filan oldu ama :)
    bildirim ekranındaki pause çalışmıyor.
    beta 4 ne zamana gelir? 23 temmuz civarı diye okudum bir yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajan321

quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ElvedaTR

arkadaşlar bu hatayı alıyorum neden

[imge]http://img28.imageshack.us/img28/6538/k6uq.jpg[/image]

ayni hatayi ben de aliyorum nasil cozdun kardesim bi yardim edin lutfen

Yanlış bir dosya olabilir .

hayir yanlis dosya olmadigina eminim sorun dmg dosyasini acamamam sanirim

dmg yi windows ortamında açamazsın zaten . .dmg yi .ipsw ye çevirmen gerek ''DMG Extractor'' bu program işini görür.

error veriyo acmiyo yani

yanlış bilgi olmasın windows ortamında da açılabilen bi uzantıdır neredeyse bütün sanal sürücü programları açar bu dosyayı yukarıda yazdığım programı deneyin

iki programda da hata aldım bu sekilde
     ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

Alıntıları Göster
    iPhone 5 (Model A1428)
    iPhone 5 (Model A1429)

benimkinin hangi model olduğunu nasıl anlarım?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

iPhone 5 (Model A1428)
    iPhone 5 (Model A1429)

Telefonun arka kapaginda yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben memnunum beta 3 den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ben memnunum beta 3 den.
    bende cok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

quote:

iPhone 5 (Model A1428)
    iPhone 5 (Model A1429)

Evet şimdi gördüm hocam teşekkürler, firmwareyide indiriyorum ama iphone nasıl kurcam ios7 beta3'ü? itunes ile mi?
  • quote:

quote:

quote:

iPhone 5 (Model A1428)
    iPhone 5 (Model A1429)

Evet şimdi gördüm hocam teşekkürler, firmwareyide indiriyorum ama iphone nasıl kurcam ios7 beta3'ü? itunes ile mi?

Youtube da iphonedo ios 7 beta 1 kurulumu diye aratin hocam orada gorursunuz. Tum betalar bu sekilde yukleniyor ilk seferde

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

iPhone 5 beta 3 de pil berbat gece herşey kapalı şarj %50 olarak bıraktım sahurda şarjı bitmiş telefon kapanmıştı.

Böyle birşey mümkün değil.

Alıntıları Göster
    İphone4 telefonuma ios 7 beta 3 yükledim. bir süre oyun vs oynadım sonra farkettim telefon kapanmış. açmaya çalıştım açılmadı. bilgisayara bağladım şarj olmadı. Power+home tuşuna bastım bir süre sonra açıldı. Acaba bata'da böyle olması normal mi?

• cnryldz kullanıcısına yanıt
    bana da 3-4 kez oldu sanırım kendi kendine tuşkilidine aldığı bazı durumlarda oluyor. betadır normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

bana da 3-4 kez oldu sanırım kendi kendine tuşkilidine aldığı bazı durumlarda oluyor. betadır normaldir.
    şimdilik bir sorun gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

şimdilik bir sorun gözükmüyor

Alıntıları Göster
    bu hava durumu bende neden animasyonlu değil,yoksa phone 4 te desteklemiyormu anmasyon?
  • quote:

bu hava durumu bende neden animasyonlu değil,yoksa phone 4 te desteklemiyormu anmasyon?

bende ipad'de de animasyonlu değil, yazıyla yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

bende ipad'de de animasyonlu değil, yazıyla yazıyor..

+1 olmamış hava durumu
  • Bildirim ekranin da cikmiyor hava durumu yada ben bulamadim ama animasyonlu uygulamayi acinca. Yahoo weather...

• quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Bildirim ekranin da cikmiyor hava durumu yada ben bulamadim ama animasyonlu uygulamayi acinca. Yahoo weather...
    Beta 1 ve 2 den sonra beta 3 te de umduğumu bulamadım. Bugün durduk yere simgelere tıklasamda uygulamaları açmayıp ardından power ile kilitleyince ekranda hiçbir yazı olmadan sadece duvar kağıdı olacak şekilde telefonun donmasına sebep oldu. Daha sonra power + home ile yeniden başlattıktan sonra düzelse de DFU ile 6.1.4'e döndüm. Her ne kadar çok güzel yeniliklere sahip olsa da hala günlük kullanılacak seviyede stabiliteye sahip değil ki beta olduğu için anlayışla karşılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0L6@ -- 15 Temmuz 2013; 0:01:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

Beta 1 ve 2 den sonra beta 3 te de umduğumu bulamadım. Bugün durduk yere simgelere tıklasamda uygulamaları açmayıp ardından power ile kilitleyince ekranda hiçbir yazı olmadan sadece duvar kağıdı olacak şekilde telefonun donmasına sebep oldu. Daha sonra power + home ile yeniden başlattıktan sonra düzelse de DFU ile 6.1.4'e döndüm. Her ne kadar çok güzel yeniliklere sahip olsa da hala günlük kullanılacak seviyede stabiliteye sahip değil ki beta olduğu için anlayışla karşılıyorum.

Alıntıları Göster
    Dün aksamdan beri kullanıyorum,şimdye kadar herhangi bir sacmalama yapmadı bakalım,hayırısı

• quote:

Dün aksamdan beri kullanıyorum,şimdye kadar herhangi bir sacmalama yapmadı bakalım,hayırısı

Alıntıları Göster
    Beta çıktığından beri kullanıyorum Beta 3 neredeyse 2 kat daha iyi diğer sürümlerinden.
  • quote:

quote:

iPhone 5 (Model A1428)
    iPhone 5 (Model A1429)

farkı ne bunların panel vs

hangisi tercih edilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

quote:

quote:

iPhone 5 (Model A1428)
    iPhone 5 (Model A1429)

hangisi tercih edilmeli

Birisi A1428, diğeri A1429. Bu iki cihazdan A1428, sadece spesifik iki GSM-LTE bandını destekliyor ve AT&T ile Kanada’daki GSM operatörlerine uyumlu. Yani bu ilk cihazın LTE özelliği sadece Kuzey Amerika’da ve belirli GSM operatörleriyle çalışıyor.

Cihazın 3G özelliği, dünyanın çoğu yerinde, Türkiyede de kullanılabilir. Eğer Amerika veya Kanada’dan gelmiş bir A1428 elinize geçerse, bilin ki Kuzey Amerika dışında LTE desteklemiyor.

A1429 ise iki türlü (CDMA veya GSM) kullanılabilen, hibrit bir cihaz. Eğer A1429‘u Amerika’dan CDMA şebekesinden almışsanız ve SIM tarafını da “unlock” ettirmişseniz (ki mümkün) cihazınız daha geniş bir spektrumda LTE destekleyecektir. İşin ilginci bu cihazı hem Avrupa’da LTE (GSM) hem Amerika’da LTE (CDMA) olarak kullanabilirsiniz

Şunu bilmek lazım: bir iPhone CDMA şebekesiyle aktifleştirilirse, dış ülkede GSM kartlarıyla kullanılabiliyor. Ancak GSM olarak aktifleştirilen bir iPhone, CDMA şebekesine geçemiyor. İşte bu kurala göre, eğer siz bir Avrupa ülkesinden “unlocked” iPhone 5 (A1429) alıp kullanmaya başladıysanız, Amerika’ya geçtiğinizde LTE kullanmanızın imkanı yok. Çünkü Amerika’daki GSM-LTE bantları iPhone’un desteklediğinden farklı (A1428′e göre). CDMA-LTE bantlarına da siz bağlanamıyorsunuz.

LTE’yi sorun etmiyorsanız,ki Türkiyede yok ,yakın gelecektede gözükmüyor. istediğiniz ülkeden “unlocked” bir iPhone 5 alıp Türkiye’de 3G hızında (hatta DC-HSDPA) kullanabilirsiniz.
    LTE’yi sorun ediyorsanız, Kuzey Amerika’da ve Avrupa’da LTE kullanabilmeliyim diyorsanız, cihazı Amerika’ya gidip Verizon ya da Sprint’ten alacaksınız ve SIM kilidini açtıracaksınız.
    Avrupa’daki LTE bana yeter diyorsanız, herhangi bir Avrupa ülkesinden ya da Türkiye’den aldığınız iPhone 5 sizi idare edecektir. Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Temmuz 2013; 1:51:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

quote:

quote:

iPhone 5 (Model A1428)
    iPhone 5 (Model A1429)

hangisi tercih edilmeli

Birisi A1428, diğeri A1429. Bu iki cihazdan A1428, sadece spesifik iki GSM-LTE bandını destekliyor ve AT&T ile Kanada’daki GSM operatörlerine uyumlu. Yani bu ilk cihazın LTE özelliği sadece Kuzey Amerika’da ve belirli GSM operatörleriyle çalışıyor.

Cihazın 3G özelliği, dünyanın çoğu yerinde, Türkiyede de kullanılabilir. Eğer Amerika veya Kanada’dan gelmiş bir A1428 elinize geçerse, bilin ki Kuzey Amerika dışında LTE desteklemiyor.

A1429 ise iki türlü (CDMA veya GSM) kullanılabilen, hibrit bir cihaz. Eğer A1429‘u Amerika’dan CDMA şebekesinden almışsanız ve SIM tarafını da “unlock” ettirmişseniz (ki mümkün) cihazınız daha geniş bir spektrumda LTE destekleyecektir. İşin ilginci bu cihazı hem Avrupa’da LTE (GSM) hem Amerika’da LTE (CDMA) olarak kullanabilirsiniz

Şunu bilmek lazım: bir iPhone CDMA şebekesiyle aktifleştirilirse, dış ülkede GSM kartlarıyla kullanılabiliyor. Ancak GSM olarak aktifleştirilen bir iPhone, CDMA şebekesine geçemiyor. İşte bu kurala göre, eğer siz bir Avrupa ülkesinden “unlocked” iPhone 5 (A1429) alıp kullanmaya başladıysanız, Amerika’ya geçtiğinizde LTE kullanmanızın imkanı yok. Çünkü Amerika’daki GSM-LTE bantları iPhone’un desteklediğinden farklı (A1428′e göre). CDMA-LTE bantlarına da siz bağlanamıyorsunuz.

LTE’yi sorun etmiyorsanız,ki Türkiyede yok ,yakın gelecektede gözükmüyor. istediğiniz ülkeden “unlocked” bir iPhone 5 alıp Türkiye’de 3G hızında (hatta DC-HSDPA) kullanabilirsiniz.
    LTE’yi sorun ediyorsanız, Kuzey Amerika’da ve Avrupa’da LTE kullanabilmeliyim diyorsanız, cihazı Amerika’ya gidip Verizon ya da Sprint’ten alacaksınız ve SIM kilidini açtıracaksınız.
    Avrupa’daki LTE bana yeter diyorsanız, herhangi bir Avrupa ülkesinden ya da Türkiye’den aldığınız iPhone 5 sizi idare edecektir. Alıntıdır

Alıntıları Göster
    @*GameOver*

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.