Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coluk cocukla ugrasmayip aninda kayit isteyene sanalpazardan buldum arkadasi tanimam etmem 5tl ile 10dk kayit yapti acti telefonu..

http://www.sanalpazar.com/Udid-Kaydi-Ios-7-Iphone-Ipad-Ipod-Touch-Aninda-Yapilir__isp8806615

★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

• quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

arkadaşlar şu tanıtımdaki meşhur mavi walpaper var mı elinizde? arıyorum bulamıyorum :(

bulursan banada atarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

iPhone 5 kasıyor sanki

Sizde durum ne ?

kasıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad mini ye kuran var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

iPhone 5 kasıyor sanki

Sizde durum ne ?

kasıyor

Bu geçici bir durumdur umarım

• rica ederim
  • rica ederim :)
  • İphone5 te bahsedildigi kadar kasma yasamadim.

• kasma falan yalan ama kardeşler benim telefona ben whatsapp falan 25pp den kuruluyordu simdi nereen kurucam whatsappsiz olmazki 25pp olmuyor alternatif bir program var mı ?
  • Telefonda herhangi bir kasma yok mukemmel yapmislar safariden resim eklemede sknti yok orn
     ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Evet
    Maalesef hiç hatırlamıyorum ama iPhonedo göstermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 11 Haziran 2013; 18:10:32 >
  • İos7 de safaride yeni sekme acarken safariyi kapatma sorunu var. Baska karsilasan oldu mu?

• Beyler onkere sorulmuştur belki tekrardan emin olmak için soruyorum udidsiz yüklenip tekrardan ios 6 ya dönülüyor mu yoksa 5tl verip udid alicam

Bilgilendirirseniz sevinirim
  • Arkadaslar birde telefon hareket ettikce arka plandaki wallpaper sallaniyor. Bunu engelleme yolu var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: metokam

quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

arkadaşlar şu tanıtımdaki meşhur mavi walpaper var mı elinizde? arıyorum bulamıyorum :(

bulursan banada atarmısın

bumu beyler ?

http://forum.donanimhaber.com/m_76259071/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: teginkurt

Beyler onkere sorulmuştur belki tekrardan emin olmak için soruyorum udidsiz yüklenip tekrardan ios 6 ya dönülüyor mu yoksa 5tl verip udid alicam

Bilgilendirirseniz sevinirim

udidsiz update ile ios7 ye geçebilirsiniz,
    bu geçiş sonrası tekrar ios6 ya geçmek için Cihazı DFU moduna alarak yapabilirsiniz.

ek bilgi olarakda Udid yoksa DFU moduna alıp iOS7 ye geçiş sırasında aktivasyon ekranında kalırsınız.
  • Udid kaydı olmadan iOS7 ye geçen arkadaşlar Kersinlikle Yaptığınız işlem stabil bir yöntem olmamakla beraber zaten beta olan bir işletim sisteminin
    çok daha hataya açık olarak kullandığınızı belirtmek isterim.

aman sende ne diyosun bende canavar gibi çalışıyor boş konuşuyorsun diyen seslerinizide duyar gibiyim, ama malesef öyle Update ile iOS7 ye geçmek tamamen faydasız bir işlem.

zaten betabir yazılım adı üstünde deneme için vs. biz üstüne üstlük update ile geçip bir de günlük kullanımda performans vermesini bekliyoruz.

nacizane tavsiyemdir kimseyi bağlamaz.

saygılar sevgiler..
  • Arkadaşlar yaklaşık 30 dk önce iPhone 5 A1428 model numaralı cihazıma yükledim iOS7'yi, tamamen sorunsuz olarak yüklendi UDID kaydım olmamamsına rağmen. Sitede denildiği gibi SHIFT+Güncellmeleri Denetle butonuna basarak yükledim ve en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Yüklemeden sonra cihazımdaki hiçbir program, veri, mesaj, resim yada uygulamam verisi silinmedi hepsi yerli yerinde ve olaması gereken yerdeydi, hiçbir şekilde veri kaybı yaşamadım ve sitede yazılanların aksine skype dahil hiç bir uygulama kapatmadı kendini hepsini tek tek denedim . Sizin için alt tarafa kendi çektiğim resimleride koyuyorum ;)

Şuan telefonumda hiç bir kasma, donma veya herhangi bir sorun yok. Kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz
     ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

• Sanırım tek kötü yanı ikonlar olmuş. Çok çocuksu genç işi olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.