Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yandex

ALIŞAMADIM

Beta 4 geri dönülüyor..

ios 6 mı zor geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

abi ios 7 çok kötü ya valla iphone den soğudum ya çok ama çooooook kötü

Çok değil en fazla 1 sene sonra seve seve kullanacak herkes

hocam mecbur geçeceğiz ama iphone olduğu belli olmuyor yav görünüm çok kötü kullanımını bilemem ama.

özellikle bu resim soğuttu
    http://movies.apple.com/media/us/ios/ios7/f34c5445-5a9c-4b3a-9556-8efe89147559/shared_controlcenter/shared_controlcenter_lastframe_2x.jpg

Zaman gelicek IOS 6 için "bu neymiş abi" diyeceğiz.

O yüzden daha yapılandırılacak bu sistem için biraz sabır.

nedense benim içimi gıcıkladı buyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

iOS7 Skype gene çalışmıyor Skype yetkilileri de sorunca bu resmi sürüm değil bunu developerler kullanıyor diyor Tam dayaklıklar ha

Haklilar teorik olarak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skype icin olemi soluolar , guldm vala . Developerlar mesengerlar kullanio herhalde deseydnz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

ALIŞAMADIM

Beta 4 geri dönülüyor..

ios 6 mı zor geldi

çözünürlük sanki ekran için değil gibi geliyor, daha bozuk bir görüntü var 6da.

müşteriler birşey soruyor, alıyorum elime telefonu garipseyerekte olsa hallediyorum işlerini çok geride kalmışlar çok

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

Birisi bana bu gerizekalıların kısayollara neden 3g koymadıgını acıklayabilir mi :D yani milyonlarca insan istemiyor mu bunu. ben uyku modunu ucak modunu istemiyorum abi 3g olsn. ordan acıp kapatayım ya

Cok merak ediyorum bir insan hayatinda kac defa uyku modu yada ucak modunu kullanir ? Bunlar valla hanzo ya

3g önemli oraya konulması gerekiyor o doğru ama ben uçak modunu her gün kullanıyorum. Uçak modunda telefon çoook daha hızlı şarj oluyor. Bir de genelde uçakla her ay yolculuk eden biri olarak kullanırım uçak modunu ve seyahat eden herkes kullanıyor yani küçümsenecek derecede az sayıda kişi değil kullanan

• quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

quote:

quote:

Birisi bana bu gerizekalıların kısayollara neden 3g koymadıgını acıklayabilir mi :D yani milyonlarca insan istemiyor mu bunu. ben uyku modunu ucak modunu istemiyorum abi 3g olsn. ordan acıp kapatayım ya

Cok merak ediyorum bir insan hayatinda kac defa uyku modu yada ucak modunu kullanir ? Bunlar valla hanzo ya

3g önemli oraya konulması gerekiyor o doğru ama ben uçak modunu her gün kullanıyorum. Uçak modunda telefon çoook daha hızlı şarj oluyor. Bir de genelde uçakla her ay yolculuk eden biri olarak kullanırım uçak modunu ve seyahat eden herkes kullanıyor yani küçümsenecek derecede az sayıda kişi değil kullanan

valla küçümsenecek kadar az olduğüunu dşünüyorum, bende telefonu en verimli şekilde kullanna biriisiyim, kusura bakma çevremde ve iş arkadaşlarımda da var bu tel ama ucak modunu felan kullandıklarını pek az gördüm, açık konuşmak gerekirse ayda bir kere uçağa bineceğim diye bu özelliğin oraya konulması saçma olur ayrıca uçak modunun işlevini biliyorsunu ki hat özelliğini kapatır camiye gidende olsun gece yatana kadar uçak modunu çok az kişi kullanır, ben daha şarj ederken uçak moduna almayi bile sizden duydum açıkçası bence çok nadir kullanılan bir özellik olduğu dğüşüncesindeyim kaldı ki bu benim görüşüm... saygı duyarım

edit: ayrıca telefon yaklaşık bir saat yada bir bucuk saatte şarj oluyor, sizin bu süre zarfında uçak moduna alıp, şarj etmeniz 20 dakka zaman kazandırsa telefonu yaklaşık 50 dakka kapalı bırakmak benim mantığıma saçma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 3 Ağustos 2013; 1:13:53 >

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=69876824

Şu olayı deneyen var mı IOS 7 de?
  • Şu şarj problemi olmayan bir ben miyim yahu
    4s, yaklaşık 40% parlaklıkla kullanıyorum, wi-fi ve edge sürekli açık, 3g nadiren açarım (günde 15-20 dakka filan)

★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

Şu an Beta4 ile ilgili tek sorunum müzik dinlerken play/pause tuşunun müzikle ilgili çalışmaması.
    Birisi aradığında basınca açıyor, basılı tutunca siri geliyor ama müziği durdurup başlatmıyor veya bir sonraki/bir önceki müziğe geçilmiyor.
    Kulaklığı yeni takıp play tuşuna basınca müzik çalma başlıyo ama çok ilginç, sonra bir daha çalışmıyor yine

//edit

Bu arada Control Center final sürümünde özelleştirebilir olucaktı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meniz -- 3 Ağustos 2013; 1:39:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=69876824

Ayni seyi bende merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=69876824

Ayni seyi bende merak ediyorum.

Ben yapamadım da :D bi soraym dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

Ben her gece bos yere radyasyon almayayim odamda diye ucak moduna aliyorum. hem pilden de tasarruf.

Aynen hocam her gece yatarken radyasyona maruz kalmamak icin ucak moduna alip wifi'i aciyorum oyle birakiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Şu şarj problemi olmayan bir ben miyim yahu
    4s, yaklaşık 40% parlaklıkla kullanıyorum, wi-fi ve edge sürekli açık, 3g nadiren açarım (günde 15-20 dakka filan)

★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

Şu an Beta4 ile ilgili tek sorunum müzik dinlerken play/pause tuşunun müzikle ilgili çalışmaması.
    Birisi aradığında basınca açıyor, basılı tutunca siri geliyor ama müziği durdurup başlatmıyor veya bir sonraki/bir önceki müziğe geçilmiyor.
    Kulaklığı yeni takıp play tuşuna basınca müzik çalma başlıyo ama çok ilginç, sonra bir daha çalışmıyor yine

//edit

Bu arada Control Center final sürümünde özelleştirebilir olucaktı sanırım.

Hocam bende de sarj problemi yok ve o dedigin muzik play/pause problemi bazen oluyor
    Aynen wifi ve hucresel hep acik ve 3g'yi 10-15dk kullaniyorum en fazla gunde iphone5
     ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

• quote:

Orijinalden alıntı: bugradrn

ios 7 beta 1 i kullanıp 6 ya dönmüştüm ios 7 beta 4 daha iyi gibi kaldı bir kaç gün denememde fayda var.

ben ipad'te beta 2 ve 3 'ü kullandım ertesi gün yine ios6'a dönmüştüm.
    o yüzden beta4 'ü ne ipad'e ne de iphone'a yüklemeye çekiniyorum.

ya beta 5.6.7...yi bekliyorum yada final sürümü:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtanhu

quote:

Orijinalden alıntı: bugradrn

ios 7 beta 1 i kullanıp 6 ya dönmüştüm ios 7 beta 4 daha iyi gibi kaldı bir kaç gün denememde fayda var.

ben ipad'te beta 2 ve 3 'ü kullandım ertesi gün yine ios6'a dönmüştüm.
    o yüzden beta4 'ü ne ipad'e ne de iphone'a yüklemeye çekiniyorum.

ya beta 5.6.7...yi bekliyorum yada final sürümü:)

Selam dostum dün ipad 3 e yükledim ilk başlarda biraz kastı aslında çok kastı 2 dk kadar ondan sonra açıldı tamamen normale döndü bi dene derim :)
  • Dun gece Beta4'e gectim bende. Bu sefer cok zahmetli oldu nedense. (4S) 6.1.3 ten direk Beta4 e gecmedi. İki kez 6.1.3 e geri donmek zorunda kaldim. Yukleme bittikten sonra ikinci dolan cubuk dolmadi :)

Bende beta3 yukleyip ondan tekrar yukseltmeyi denedim. Anca oyle basarabildim. Belki baska birilerinin basina da gelir diye yaziyorum ;)

Bundan onceki kullandigim beta 1 oldugu icin resmen final surumu gibi geliyor bana. Fakat uygulamalardan atma devam ediyor. Tekrar kullanmak keyifli ios7 yi.

• İtunesda güncellemeleri denetleye shiftle basarsan udide gerek yok
  • Beta 4'ü indirmekte sıkıntı yaşıyorum. İlk mesajdaki download linki Mega'ya yönlendiriyor fakat ''Firefox büyük dosyaları indirmek için izin gerekiyor'' uyarısını aşamadım. Çözümü veya başka alternatif linkler varsa yardımızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Beta 4'ü indirmekte sıkıntı yaşıyorum. İlk mesajdaki download linki Mega'ya yönlendiriyor fakat ''Firefox büyük dosyaları indirmek için izin gerekiyor'' uyarısını aşamadım. Çözümü veya başka alternatif linkler varsa yardımızı bekliyorum.

Chrome Yada ie deneyin

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    İE'de uyum sorunu var. Chrome yükledim indirmeye başladı. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.