Bildirim
fiyatı 900 TL yi geçmeyin android sistemli tel önerileriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
HTC Sensation XL
Kamerası çok güzel ve flaş var gece bayağı aydınlatıyor.
Performans'da çok iyi yani marketteki bütün oyunları oynarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: senem.1
selam arkadaşlar ben fiyatı 900 TL yi geçmeyen android sistemli,kamerası kaliteli,ön kamerası olan fazla büyük ve ağır olmayan bir telefon arıyorum ama çok kararsızım önerilerinizi ve artı eksileriyle önerdiğiniz telefonlarını yorumlarsanız çok sevinirim :)
Kesinlikle katılıyorum. Apple çok yüksek fiyatlar istiyor. Samsung da güzel ama değişiklik isteniyorsa HTC Sensation XL tercih edilebilir. Hem büyük ekran hem de şık görünüm... Bir görülmesinde fayda var. Tabi kullanıcı yorumu almakta da fayda var. Aşağıdaki linkte detaylı yorumu bulabilirsiniz. Umarım işinize yarar.
_____________________________ BizdenediX.com web sitesi resmi hesabı
-
teşekür ederim arkadaşlar önerileriniz için hala kararsızım ama ya acaba samsung galaxy s 3 mini nasıldır onun hakkında ne düşünüyorsunuz??? _____________________________ -
Motorola RAZR XT910 | 859,90 TL _____________________________ 
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler