Şimdi Ara

Bu Program Linux da Çalışırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wine ile bir deneyin ama.

Net framework ile çalışıyor sanırım biraz zor ama.
  • sağdaki dökümanlarda java uygulamasının da olduğunu gösteriyor, o versiyon u kullanırsanız sorun olmadan kullana bilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Kesin ve net söylüyorum Java olduğu için kesin açılır bu çalışır mı sorusunu cevaplıyor ama Java bile olsa platformlar arası ciddi problem çıkarıyor sorun yasamayı göze alırsan dene derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

Kesin ve net söylüyorum Java olduğu için kesin açılır bu çalışır mı sorusunu cevaplıyor ama Java bile olsa platformlar arası ciddi problem çıkarıyor sorun yasamayı göze alırsan dene derim

Platform değil de eski versiyon kullanıyorsa sorun olabilir. Ancak çok eski değilse muhtemlen eski sürüme de destek verecektir.

Ancak bu normal bir durum, .net platformunda da benzer bir durum söz konusu. Kullanılmayan sınıflara birkaç versiyon destek biter. Ya daha iyisi yazılmıştır, yada tamamen kullanımı bitmiştir. Bu sınıflara dayanarak yazılan yazılımlar da ya çalışmaz, yada hata verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gergozen

quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

Kesin ve net söylüyorum Java olduğu için kesin açılır bu çalışır mı sorusunu cevaplıyor ama Java bile olsa platformlar arası ciddi problem çıkarıyor sorun yasamayı göze alırsan dene derim

Platform değil de eski versiyon kullanıyorsa sorun olabilir. Ancak çok eski değilse muhtemlen eski sürüme de destek verecektir.

Ancak bu normal bir durum, .net platformunda da benzer bir durum söz konusu. Kullanılmayan sınıflara birkaç versiyon destek biter. Ya daha iyisi yazılmıştır, yada tamamen kullanımı bitmiştir. Bu sınıflara dayanarak yazılan yazılımlar da ya çalışmaz, yada hata verir.

Aynen bende bunu demeye çalıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.