Şimdi Ara

zen vision:m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

sevgili arkadaşlar..yine ben..
    teyzem amerikada araştırmış biraz. amazona bakmış. ordan gelen ürünler garantili olmuyormuş. video girişi ve kılıfıyla beraber 600 ytl gibi bir fiyat verdi bana.
    yurt dışından gelen tüm ürünler garantisiz mi olmuş oluyor. amerikada nerden alınabilir bu alet. gittigidiyorda 600ytl diyor gerçi garantili mi soramadım daha.
    türkçe dil özelliği de olmuyor creativelerde. irever da var mı ondan mı alsam.. benimle fikir ve tecrübelerini paylaşmak isteyen arkadaşlar var mı acaba, hala..

uçayım
    bu bahar
    söğüt dalına konayım
    yorgun bir
    serçe kuşu olmak zor
    yuvan acı
    için acı
    küçük kanatlarınla
    uç serçe kuşu..
    bu bahar da biraz
    söğüt dalında büyü..

• cevabı zv:M konusuna yazdim.
  • Kardeş 300 $ a B&HPHOTOVIDEO var.. adresi 420 9. avenue 10100 NY.. U.S postal office var onun bitişiğinde. Empire State binasının yolunda. 34. sokak la 9. cadde nin kesiştiği yerde.. 1 yıl garantili. A.B.D. garantili tabi. 40 $ gibi bi fark ödeyerek 5 yıl garantiye yükseltebilirsin.
    Homatics box r 4k plus
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.