Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.118.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12301231123212331234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar > Ekran > Giriş Düğmesi > "Google Now için hızla çekin, menü için basılı tutun" seçeneğini seçmen gerek.
  • arkadaşlar, güncellemeden sonra reset atılması önerilmiş. telefona reset atmak için tam olarak ne yapmamın gerekiyor? wipe denilen olay reset ile aynımı? yada menü içinden fabrika ayarlarına dönemezmiyiz? ben ayarlar + yedekleme sıfırlama + telefonu sıfırla yi seçerek resetledim. bu işelm wipe denilen uygukama ile aynımı veya bu işlem yeterlimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twona77 -- 16 Temmuz 2013; 2:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

4.2.2 ye bende geçtim. kaç haftadır güncelleme varmı diye bakmaktan gına gelmişti.

facebookta bu 3 nokta gene var yavv , bu 3 noktadan kurtulmayacakmıydık biz 4.2.2 ile.

fazla takip etmedim , benmi yanlış biliyorum.

geçmiş sayfalarda bahsedildi, ayarlardan kapatma seçeneği eklenmiş. ayarların neresinde bilmiyorum

çiğköfteler enfes

• çok teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkHonor06

iç mekanda flash ile epey epey iyi eski seriye göre, ama dış mekanda bence ışık patlaması olmasına rağmen eski seri iyi. içimi rahatlattı bu fotoğraf zira telefonu genelde karanlık çekimini iç mekanda kullanacağım diye. ama dış mekan tatmin edici gelmedi bana.

Emeğiniz için ayırdığınız vaktiniz ve özeniniz için çok teşekkür ederim, sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

quote:

Orijinalden alıntı: TurkHonor06

iç mekanda flash ile epey epey iyi eski seriye göre, ama dış mekanda bence ışık patlaması olmasına rağmen eski seri iyi. içimi rahatlattı bu fotoğraf zira telefonu genelde karanlık çekimini iç mekanda kullanacağım diye. ama dış mekan tatmin edici gelmedi bana.

Emeğiniz için ayırdığınız vaktiniz ve özeniniz için çok teşekkür ederim, sağolun.

Ben teşekkür ederim. Telefonlarımız o kadar güzel ki sorun arıyoruz biz bile :D

• Arkadaslar tel yanlışlıkla sıfırladım nerden gerı yukleyebılırımm. Hersey gıttı Uyumayan varsa yardım lutfenn.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce cihazın kilidini açmış ve sadece rocovery yedek alıp bırakmıştım. yani ne root ne de custom yüklemiştim.

One_All-In-One_Kit programı ile Relock Boadloader yaptım
    Şimdi orjinal Ota yazılım kurmak için cihaz kapanınca Fastboot menüsüne gidiyor...

Bu aşamadan sonra ne yapmalıyım?
    ***Tampered***
    ***Relocked***
    ***Securitiy warning***
  • Up mi iyidir? Mp mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkHonor06 kullanıcısına yanıt
    bende de fa36 var aynı bahsettiğiniz gibi. sizin de dediğiniz gibi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
  • Bu arada yeni güncellemede ısınma bariz bi şekilde azalmış .
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.

Bu güncelleme(4.2.2) de htc logosunun tuş olacağı bilgisi verilmişti yanılmıyorsam. Yeni güncellemeyi yükledim ancak bu özelliği bulamadım. Bu konuda fikri olan var mı?
  • 4.2.2 ile Şarj etme süresi azaldı diyenler vardı .

Öncelikle şarj süresini isterse Htc azaltabilir. Bunu Samsung'da kernel ayarlarıyla oynayıp biz bile yapabiliyorduk.

Onu deniyorum şu an 02:54 itibariyle %18 ' le şarja taktım . Normalde 3 saat 20 dakikada %100 oluyordu. Yarım saat kadar sonra bakıp , şarj hızlanmışmı yorum yaparım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler

Guncellemeden sonra ekrandaki dalgalanma kisilip açılması son buldu ve rahata kavuştum. Hız konusunda takılma yok ayarlardan factory reset attım. Zaten Htc nin sitesinde 2 şekilde anlatıyor ve fark olmadığını söylüyor. Ses kısma ve power olayından bahsediyorum. Ayrıca şu an bunları telden yazıyorum ve klavye konusunda ciddi bir iyileşme var gibi. Daha akıcı ve algılanabilir olmuş sanki. Sizce ?

Aynen dediğiniz gibi klavye azda olsa düzelmiş ama tam değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Oguz

Arkadaşlar bir sorum olacak.

Bu güncelleme(4.2.2) de htc logosunun tuş olacağı bilgisi verilmişti yanılmıyorsam. Yeni güncellemeyi yükledim ancak bu özelliği bulamadım. Bu konuda fikri olan var mı?

yanlış bilgi hocam htc logosunu tuş yapan custom romlardan biriydi htc öyle birşey yapmıcak en azından şimdilik
  • watcherb kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOGU75

quote:

Orijinalden alıntı: swindler

Guncellemeden sonra ekrandaki dalgalanma kisilip açılması son buldu ve rahata kavuştum. Hız konusunda takılma yok ayarlardan factory reset attım. Zaten Htc nin sitesinde 2 şekilde anlatıyor ve fark olmadığını söylüyor. Ses kısma ve power olayından bahsediyorum. Ayrıca şu an bunları telden yazıyorum ve klavye konusunda ciddi bir iyileşme var gibi. Daha akıcı ve algılanabilir olmuş sanki. Sizce ?

Aynen dediğiniz gibi klavye azda olsa düzelmiş ama tam değil .

Klavye sıkıntılıydı . Tepkimesi biraz arkadan geliyordu sanki . Şimdi biraz daha güncel ilerliyor .

Samsung klavyesi daha rahat ama Samsung'daki tuşlara bastığındaki titreşim içi boş tabak gibi , htc'deki titreşim çok dolgun , ele daha iyi geliyor .

• Şimdi dikkat ettimde benim kamerada kızıl oluyor . Yeni güncelleştirmeylemi böyle oldu hiç dikkat etmedim

• Klavye de SwiftKey kullanan bir daha başka klavye kullanmaz tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

Klavye de SwiftKey kullanan bir daha başka klavye kullanmaz tavsiye ederim

Swiftkey kullananlar parmağını sürttürerekmi yazıyor

Ben o sürttürme işiyle çok yavaş yazıyorum . Bu şekilde çok hızlı yazıyorum . Özelliği nedir swiftkey'in ekstra olarak alınabilmesi için .
  • 
Sayfa: önceki 12301231123212331234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.