Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
298.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adında oyuncular topluluğu oluşturdum katılın dostlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonVaynen -- 8 Mayıs 2016; 9:43:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt
    ben dun tam umraniyeden astroia ya gidip yok dediler bana :D yemiyecem bi daha ama kahraman getirecekmis bugun . ogleden sonra giderim eger gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slimmme

ben dun tam umraniyeden astroia ya gidip yok dediler bana :D yemiyecem bi daha ama kahraman getirecekmis bugun . ogleden sonra giderim eger gelirse

Arada bi ariyip soricam yazarim hocam foruma

• Beyler Pcden hız testik 22Mbps Ps4de 18.1Mbps fakat geceden beri 14 gb indirmemiş ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Beyler Pcden hız testik 22Mbps Ps4de 18.1Mbps fakat geceden beri 14 gb indirmemiş ne yapmalıyım?

bence sukredin hocam :)) 100mb kullaniyorum pc de 95 mb,xboxta 80-85 mb,ps4 te 20mb.. :)) beterin beeri var hocam.. :)

• Şafak Adıyaman

• Bro bende gece yarısı açtım dinlenme moduna aldım yattım şimdi baktım 13gb indirmiş var bir iş bunda normalde indirmesi lazımdı tamamı

• alican88 kullanıcısına yanıt
    8 gündür internetsiz yaşıyorum kota dolmasın diye yazzzzzıklar olsun o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Beyler Pcden hız testik 22Mbps Ps4de 18.1Mbps fakat geceden beri 14 gb indirmemiş ne yapmalıyım?

bence sukredin hocam :)) 100mb kullaniyorum pc de 95 mb,xboxta 80-85 mb,ps4 te 20mb.. :)) beterin beeri var hocam.. :)

Uydunet mi?

• Uydunet nitro alarak 7 saatte indirdim oyunu gece bekleme moduna almistim 12 de kendi indirmeye basladi sabah 7 de bitmisti

Spotcularin yarin elimizde oteki gun kesin geliyo gibi laflarina hala inanan var mi

• Fatic kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 20 Mbps kullanıyorum hızı, gece saat bir gibi açıp yattım, sabah 7 de inmişti oyun. Kotanız dolup yavaşlamış olabilir mi netiniz , yada hatlardan kaynaklı bi sorun vardır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.emr_e -- 8 Mayıs 2016; 10:25:30 >
  • Beyler rus psn den indirmeler basladimi

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

Uydunet nitro alarak 7 saatte indirdim oyunu gece bekleme moduna almistim 12 de kendi indirmeye basladi sabah 7 de bitmisti

Spotcularin yarin elimizde oteki gun kesin geliyo gibi laflarina hala inanan var mi

inanmamakla alakası yok ki adamlar fotoğraf koyuyorlar :)

niye inanmasın insanlar anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 8 Mayıs 2016; 10:22:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Bu hız işi dns ile mi alakalı sn de 3mb max down hızım var dns ayarlarını değiştirsem fark olur mu hızda

• quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Hocam hızınız Mbps mi, Mb mi, Saniyede 100 mb ise harika.

• quote:

bende kendi internetime laf ediyodum harbiden beterin beteri varmış saat 3 gibi tamamen inmiş olur benimkide :)
  • m.emr_e M kullanıcısına yanıt
    Şuan speedtestte 22mbps kotam dolmamış.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ttnet fiber 20 Mbps kullanıyorum . Saniyede 3 mb ye tekabül ediyor. Bence hızınız iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

Uydunet nitro alarak 7 saatte indirdim oyunu gece bekleme moduna almistim 12 de kendi indirmeye basladi sabah 7 de bitmisti

Ben nitro da 20 mb leri geçemedim ps4 te. Hesap yapınca sizde gerçekten 7 saatte bittiyse oda o civarlarda hız yapıyor. Pc den 100 mb leri görüyorum. Ps4 le alakalı bir sorun yada uydunet. Mesela dns i ttnet dns i yapıyorum hız 100 e ulaşıyor ama bir süre sonra hız yavaşlıyor. Çok test edemedim gerçi. Beklemek çok dert değil ama yinede neden 1 satte inmesi varken bekliyim okadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 8 Mayıs 2016; 10:37:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • test ettim 6.3mbps yazıyo :(
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.