Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
298.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Beyler Tr psn den aldım. Tam olarak indirmeye ne zaman açılır ?

bu gece açılması bekleniyor ama yarın akşam 22.00 23.00 gibi de açılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

Ben daha ulasamadimda. Ayni isi psoyunu denen yerde yapmisti.

Varsa sat yoksa niyr kufur ettirtirsin be adam kendine

psoyunun ne oldugunu herkes biliyor elinde olmayan oyunların fotosunu gösteriyor geldi diyor dükkanda soranlara daha gelmedi diyormuş ben ona güvenmiyorum shn sahibinden de cep nosu var onu aradım adam telefonu açtı
  • humm anladim eyvallah.. peki kutulu versiyonlarda olur mu? bir bilgin varsa bi zahmet . simdiden tesekkurler ;)
  • HOCAM SIMDI ANKARADA KI TITANSGAMESE DE GELDI!!!!!! ANKARADA OLAN VARSA HEMWN KAPSIN.ANKARADAYIM AMA MAALESEF D&R DAN ON SIPARIS VERDIM!!!!!
    http://www.titansgames.net/index.php?route=product/product&product_id=373&search=Uncharted+4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce bu oyunun hikaye modunda kötü içerik olurmu çok kötü dil cinsel içerik felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green_Ninja -- 7 Mayıs 2016; 14:40:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green_Ninja

Sizce bu oyunun hikaye modunda kötü içerik olurmu çok kötü dil cinsel içerik felan

oluyor ama çok hafif küfür oluyor...
  • quote:

Sizce bu oyunun hikaye modunda kötü içerik olurmu çok kötü dil cinsel içerik felan

Küçük çocuk mu oynayacak ?, Olmaz uncharted'da Türkçe seçerseniz arada küfürler var ama cinsel içerik olmaz.
  • Beyler oyunu önsipariş yapmaya karar verdim. Sizce nerden alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Küçük çocuk mu oynayacak ?, Olmaz uncharted'da Türkçe seçerseniz arada küfürler var ama cinsel içerik olmaz.

Önemli değil o zaman arada kurcalarsa diye kardeşim

• TheDC kullanıcısına yanıt
    Kabaca sayayım sende göz atarsın sitelere. N11,hepsisony,overgame,gg bunlardan çeşitli ürünler aldım sorun görmedim. Tabi son karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: YigidoLegend

Kabaca sayayım sende göz atarsın sitelere. N11,hepsisony,overgame,gg bunlardan çeşitli ürünler aldım sorun görmedim. Tabi son karar senin.

N11'de HepsiSony'den alacaktım fakat dlc ve 9 Mayıs ibareleri kaldırılmış. Diğer 2 satıcıyıda tanımıyorum maalesef
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    çek satış bölümünde n11 kuponu satıyorlar ordan al n11 de 199 tl ilan var kod girince 178 tlye düşer kred kartı puanın varsa ordanda düşer 170 tlye alırsın
  • Gel artık be gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

çek satış bölümünde n11 kuponu satıyorlar ordan al n11 de 199 tl ilan var kod girince 178 tlye düşer kred kartı puanın varsa ordanda düşer 170 tlye alırsın

Çek satış işinde kendi hesabımızdan alamıyoruz galiba kod şeklinde göndermiyorlar. O yüzden biraz sıkıntı oluyor
  • Bakırköy shn nin sahibindendeki ilanindan stok tukenmistir diyor heralde bugun sabahtan oraya gidenler alan aldı oyunu beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spotçular ayın 10'unda satacaksa neden spotçudan alayım onu anlamadım?

gider sony'den alırım yahu?

• Kutuyla alıcam sizce en iyisi nerden almak D&R,Bimeks,Teknosa,Sony gibi yerlerden ne tavsiye dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

http://urun.n11.com/sony-playstation-4/ps4-uncharted-4-bir-hirsizin-sonu-P103217481
    hepsisonyden sipariş vermiştim dlc kodları vardı önsiparişte 9u kargo diyorlardı şimdi dlc hediyesini kaldırmışlar 9mayıs kargo diye yazmıyor inşallah kelege gelmeyiz yoksa boşuna ön sipariş vermiş olurum

Hayir dlc hediyesi hala gozukuyo

• kutulu olanda turkce dublaj varmi?
  • 3 tane farklı karttan 2 visa 1 master daan en az 20 defa deneyim ödemeyi kabul etmiyor. Deluxe alıcaktım gerek yok sinir oldum d&r de bulursam artık alırım salıya.
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.