Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
298.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 68 . sayfa tam anlamıyla komedi filmi olmuş
  • Beyler Sourcegame sitesinden ön siparişle aldım oyunu. Yanında kolonya hediyesi de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Beyler Sourcegame sitesinden ön siparişle aldım oyunu. Yanında kolonya hediyesi de var

• Bursaplaystafionda vardı oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Beyler Sourcegame sitesinden ön siparişle aldım oyunu. Yanında kolonya hediyesi de var

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Herkese Merhaba. Birazdan Inceleme yayinina baslayacagim.

Ya kardeşim kafanız mı güzel sizin aynı fotoyu dün bi arkadaşım paylaşmış.Trollük dizboyu yapmayın etmeyin milleti kandırmayın.

• Source kullanıcısına yanıt
    Müthiş kampanya ağzım açık kaldı

• Arkadaşlar Lütfen Yapmayalım.Bi Anda Kandım Ya.! :D Bu Oyuna Sahip Olmak İçin 7/24 D&R Siparişlerim Kısmına Bakıyorum.5 YILDIR BEKLEDİĞİM OYUN
  • Source a bırak Uncharted ı, araba bile satarken 2 kere düşünürler. Ferrariye LPG takar bu Barzo.

• Arkadaş ne ezik insanlarsınız siz ya? Erken oynayıp bunu sanalda paylaşarak kendinizi bir halt zannedecek kadar mı ezik bir haldesiniz siz? Cidden bu kadar boş mu hayatınız? Yarışma yapıyorlar kendilerince resmen.

VE SANALDA TATMİN OLMAK İÇİN.

Sanki Naughty Dog sadece sizin için yapmış oyunu gibi bir hava var resmen ortamda. Tamam Naughty sadece 1-2 kişi için yapmış bu oyunu tamam çok sevinin siz. İstediğiniz buysa bütün forum size aşırı derecede saygı duyuyoruz. Harika insanlarsınız. Müthiş varlıklarsınız siz.

Tatmin oldunuz mu?

Defolun gidin tatmin olduysanız artık. Acınası bir durum bu, gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Nisan 2016; 23:30:23 >
  • Sonra da vay efendim "Bana niye Troll diyorlar, fanboy diyorlar"

Bkz: Source
  • 2 ay önce pre Order yaptım. Bekliyoruz heyecanla

• Spoiler verene ne sövecem varyaa

• İyice zıvanadan çıkmaya doğru ilerliyor konu hayırlısıyla çıkaydı şu oyunda bi rahatlayaydık.. Eğer gerçekten aldıysanızda şu oyunu bi zahmet hiç bi yorumda bulıunmayın gelip şurda spoiler olabilecek türden kendi halinizde takılın. Ne meraklısınız reklam yapmaya.
  • Civil War konusun da gereksizin biri yüzünden spoiler yedim.
    Şimdi bu konu zıvanadan çıkmaya başladı yakında spoiler veren verene olur forum o kadar leş durumda.
    En iyisi oyunu alıp bitirdikten sonra bu konuya girmek olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wahset29

Hocam multisinden kolay kolay sikilmazsin ben betasini 1 hafta oynadım inan hep yenilen takımda olmama rağmen sıkılmadim ama bi konu daha var satıalcak bi oyun değil bu ben arşiv yapıyorum zaten onun için digital almam bütün oyunlarim kutulu bunuda kutulu alicam türkiyede bulamadım kutulu olarak bütün dlclerin içinde olduğu bi sürüm bulsam onu alırdım ama malesef dlc leri eklentileri vs mecbur ayriyeten ps storeden indiricem yapcak bişe yok gibi duruyo

Hocam madem satilmaz diyosunuz digital deluxe alin sizde. İlla kutu mu olmasi lazim

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Digital almadım almamda hocam elle tutulur bişe olmayınca insanın elinde parası boşa gitmiş gibi oluyo o rafta o kutuyu gorucem ben Nathan ordan bakicak bana arşivi seviyorum digitale karşıyım acikcasi

• Oynayanlardan spoiler alabilirim.

• Hepsisony kendi sitesinde 209 tl. Hepsi sony n11 sayfasinda 215 tl gozukuyo. Onceden n11 de ayni fiyat degil mydi. Zam mi gelmis. N11 cek alip alcam duruma gore

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Oynayanlardan spoiler alabilirim.

yok bilader oynayan ,o resimler olta hepsi john travolta dansları bunlar...10 mayıstan önce çalınan oyunlar harici video gelmesi imkansız,...youtube ve bilumum medya kanalları bu konuya karşı duyarlılar...çok zor on mayıstan önce video
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.