İngilizce oyun çıkmış. Galiba sanal sürücü ile oynancak şimdilik
çıktımı ingilizecesi dostum bana PM den atabilirmisin linkleri yada siteyi ?
oyun çıkmıştır arkadaşlar hepimize hayırlı uğulu olsun
Nerde çıktı laaaa ben nie göremiom maytap mı geçionuz
nası oyun iyimi bar boşuna indiregandi yapmayalım
Bunun anlamını biliyorsunuz. Değerli üyelerimizi 1 haftalık yaz tatiline yollamak niyetinde değilim, ama sizler de kuralları çiğnemeyin lütfen.
Konunun suyu çıkmış... Call of Duty diyor millet. Adam önceki sayafa Call of Cthulhu demişti.
Neyse oynayan arkadaşlardan SS istiyoruz!!
Silent Hill serisi gibi olsa yetecek. İlk aldığı puanlar o kadar iyi değil ama inşallah kontrollerden almışlardır. PC'de daha iyi olacağını umuyorum.
arkadaşlar oyun nasıl pc versiyonunu indirenler
Arkadaşlar korsanında iyisi kötüsü var (hoş doğru bir tercih olmasa da korsancılık) Popüler ve güevenilir kaynaklardan temin edin derim. Ki bildiğim kadarıyla bu kaynaklarda henüz oyun yok. Trojanlı ya da İngilizce görünümlü Rusça oyunda çıkabilir karşınıza.
Oyunu ingilizce indirip sağlam oynayan oldu mu?
quote:
Orjinalden alıntı: Kivanc1Mac
Oyunu ingilizce indirip sağlam oynayan oldu mu?
ss görmedim ama oyun paylaşım sitelerinde sorunsuz şekilde indirip oynadıklarını yazmışlar
yakında ingilize sağlam versiyonu düşer malum yerlere biraz daha sabır gösterelim
yokmu yau daha oynayabilen şu oyunu??
yine de malum yerleri bekleyelim biz o zaman. zaman kaybına gerek yok...
not: SS alintidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Haziran 2008; 13:35:51 >
Garfikler çok iyi bence
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
not: SS alintidir
Adamın eli ceketi yarıp içinden geçiyo
Grafikler en düşük düzeyde sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 24 Haziran 2008; 14:55:24 >
pistolu ve feneri tutan ellere bakın ozman.mükemmel yapılmış cilt modellemesi.bir kaç gün geçsin artık gidip alırız
SS tamamiyle berbat değil de ben beğenmedim. Hele tırtık varsa iyice soğuyorum.