Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.070.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış anlaşılma olmuş. Stok Nexus 4 (4.4) nasıl Android 5 (lolipop)sürümüne güncellenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kolay bu şekilde anlatılmış ben bu linkteki adımları uygulayıp yapmayi planliyorum sorun olmaz değil mi

http://www.modernbilisim.com/nexus-4-stock-rom-yukleme/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir sorun olmaz. Sadece ilk açılışta sabırla beklemek gerekiyor. Rom flaslama bittikten sonra usb kablosunu mutlaka cıkarın ve flaslama yaparken sarjiniz dolu olsun. Ilk acilis yaklasik 10dk suruyor. Veri yedekleri almayida unutmayin eger gerekliyse. Kolay gelsin :)

• Snapdragon s4 pro gibi bir pil canavarı işlemci varken lollipop nexus 4 e pek fayda etmez.

• Resmi olarak cihazlara nezaman dağıtılır arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Hiç bir sorun olmaz. Sadece ilk açılışta sabırla beklemek gerekiyor. Rom flaslama bittikten sonra usb kablosunu mutlaka cıkarın ve flaslama yaparken sarjiniz dolu olsun. Ilk acilis yaklasik 10dk suruyor. Veri yedekleri almayida unutmayin eger gerekliyse. Kolay gelsin :)

Hocam.yedek alacgm bisey yok zaten herşeyin gmailde kayıtlı resimler :) şarkıları da atarim PC de :) rehberde gmailde ben bunu yaparsam olur yani dimi ? Ama ben daha önce hic ROM root atmadim ve bl kilidi de kapali bu yöntemle açılıyor mu
    Soyle bir video buldum sanirim linktekini yapiyor ?
    Flash Android 5.0 Lollipop System Image on Nexus 4:http://youtu.be/eZD8_oH1BVU

• BL kilidi açmak için cmd komut satırında işlem yapmanız gerek. Hepsini bir klasöre topladıktan sonra cmd komut ekranında o klasöre giderek "fastboot oem unlock" komutuyla açabilirsiniz fakat gerekli değil eğer root filan yapmayacaksanız. Fabrika imajı flaşlamak için buna gerek yok.

Ekleme: Zaten "flash-all" diye bir script çıkacak içinden. Direkt onu çalıştırırsanız hepsini flaşlar telefona. Adım adım videodaki gibi gitmenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylord92 -- 15 Kasım 2014; 11:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

BL kilidi açmak için cmd komut satırında işlem yapmanız gerek. Hepsini bir klasöre topladıktan sonra cmd komut ekranında o klasöre giderek "fastboot oem unlock" komutuyla açabilirsiniz fakat gerekli değil eğer root filan yapmayacaksanız. Fabrika imajı flaşlamak için buna gerek yok.

Ekleme: Zaten "flash-all" diye bir script çıkacak içinden. Direkt onu çalıştırırsanız hepsini flaşlar telefona. Adım adım videodaki gibi gitmenize gerek yok.

Yani linkte ki anlatılanı yaptgm taktirde telefonun Android L sürümüne geçecek ?

• Komut ve platform tools dosyalari anlatimi cok karisik ve zahmetli .nye bu kadar isleri zor sunuyorsunuz insanlara nexus 4 toolkiti indirin driverlari guncel olsun .ordan cok basit .5.0 lolipop u yuklersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Komut ve platform tools dosyalari anlatimi cok karisik ve zahmetli .nye bu kadar isleri zor sunuyorsunuz insanlara nexus 4 toolkiti indirin driverlari guncel olsun .ordan cok basit .5.0 lolipop u yuklersiniz.

Nasil oluyor o hocam ? Detaylı anlatrmsnz

• http://youtu.be/0_o68zj7i7A

Burda anlatilanlari uygulayin vaktim yok yoksa detayli anlatim hazirlardim.yapmaniz gereken sadece zipli image dosyasini videodaki put google factory image klasorunun icinde nexus 4 icine kopyaliycaksiniz.ben daha once kitkati bu sekilde yukledim.

Not: toolkit skiosoftun programidir son derece guvenlidir.bugune kadar en az 5 sefer factory image yuklemisimdir nexus 4 üme.

Bu arada program acilisda versiyon surumu sorar videodada mevcut .o kisimda hangisni secerseniz secin ornek; 4.3 bu onemli deil program zaten yukarda bahsettigim (android 5.0) klasordeki imagi yukleyecekdir.telefon daki dosyalari yedeklemenizi.ve bu programla temiz image yuklmenizi tavsiye ederim.ayrica yukleme oncesi fastboot moda alin telefonunzu.bu programla kapali bootloader ı acabilirsiniz.olasi sorunlarda sorumluluk kabul etmiyorum ama %99.9 guvenli bi yontemdir.

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Ana ekran haricinde destekleyen uygulamalarda dönüyor mu? Mesela ayarlar kısmında?

evet ayar menusu ve alt menulerde yan donuyor ekran

• Ben yukarda bir arkadaşın paylaştığı linkten fastbootla flashladım ancak çok kısa sürdü 15-20 saniye gibi. Ve telefon hala 4.4.4 neyi yanlış yaptım acaba

Sanırım bootloader açmam gerekiyor değil mi? komut satırında failed yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 15 Kasım 2014; 13:53:34 >
  • Bu android 5e geçtikten sonra chrome güncellendi sanırım. Bu yeni sürümde önceki sayfaya dönme ve sekmeler arası geçiş nasıl ya bir turlu bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: argural

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Ana ekran haricinde destekleyen uygulamalarda dönüyor mu? Mesela ayarlar kısmında?

evet ayar menusu ve alt menulerde yan donuyor ekran

Teşekkürler

• Evet kardeşim attığın ilk linki uygula.
  • arkadaşlar ben toolkit ile yükledim. İlkbaşta hata veriyordu komut sisteminde bazı dosyaları bulamıyordu. Sonrada yükledi şuan 1 saat oldu toplar dönüyor açılmıyor reset atıyorm yine aynı. Şimdi ne yapacağım sadece bot ekranına girebiliyorum sistemi geri nasıl alabilirim yada 5.0 ı tel açılmadan nasıl yükleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

5.0 geldiğinde yükleyip format atmak mı yoksa önce format atıp 5.0 yüklemek mi daha doğru olur?

Full wipe tan sonra flashlarsan güzel olur

• arkadaşlar root işlemini nasıl yapacağız düştümü xda biraz baktım ama gozume çarpmadı betaların root yontemi vardı şimdiden teşekkürler...

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/n4-cf-auto-root-t2025274

üstteki linkten yaptım arkadaşlar ben.

benim lolipop launcher gelmedi diğer yükleyen arkadaşlarda da aynı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andersin -- 15 Kasım 2014; 14:28:01 >
  • Nexus 4 için android lollipop yayınlanmaya başlandı..

fabrika imaj dosyasını yüklemek isteyenlerhttp://www.modernbilisi...us-4-stock-rom-yukleme/
  • 
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.