Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.070.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14581459146014611462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garanti kapsamında benim tuş da bazen algılamiyor servise götürdüm bırakın 1 hafta sonra alın dediler, bende bırakmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suns

Beyler güç tuşunda temassızlık garanti kapsamında mıdır?tuş bazen algılamiyor.

evet garanti kapsamında. salı günü garantiye verdim cihazı batarya değişimi, güç düğmesi ve şarj soketi sorunlarından. cumartesi kargoya vermişler hepsini halledip
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

quote:

Orijinalden alıntı: suns

Beyler güç tuşunda temassızlık garanti kapsamında mıdır?tuş bazen algılamiyor.

evet garanti kapsamında. salı günü garantiye verdim cihazı batarya değişimi, güç düğmesi ve şarj soketi sorunlarından. cumartesi kargoya vermişler hepsini halledip

Şarj soketi derken hocam? Benim de bir gün şarjdayken kablo sandalyeye takılmış sandalyeyide birden çekince telefon yere düştü kablo gergin durumda. Baktım sanki bu şarjin giriş yerinde bir kısmında kırık var. Kendi orjinal usb kablosuyla şarj edememeye başladım. Sanırım temassızlık oluyor. Başka bir usb kabloyi takıyorum ama oda usb olarak şarj ediyor yani AC olarak şarj etmiyor. Sizde de böyle bir sorun mu vardı?

Ayrıca bende de güç düğmesinde basmama durumu oluyor ara ara. Ben anca yazdan sonra gönderebilirim zaten gönderirsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekürler işe yaradı @mhmtckmk
  • İnspire launcher'ı denedim, sanal tuşların şeffaf olma özelliği uçtu. Nova Launcher'a geri döndüm şeffaf olmadı. Kapattım, wipe cache yaptım olmadı. Açtım olmadı. Fabrika ayarlarına döndüm şeffaf olmadı. Yeniden 4.4.3 yükledim hala şeffaf değil. Çok ilginç cidden. Telefonda Custom Recovery yok, Root yok. Sadece bl kilidi açık. Sizce tekrar nasıl şeffaf yapabilirim?

Ek: Hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocan_07 -- 9 Haziran 2014; 11:13:34 >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Nasıl hallettin çok merak ettim
  • Beni de kullanıcılar grubuna dahil ederseniz sevinirim
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Duvar kağıdından kaynaklıymış. Fakat ''Galeri''den denediğimde olmamıştı. En son artık son bir ümit ''Fotoğraflar'' uygulamasından denedim oldu. Android'in bu parçalı yapısı insanı çok sinir edebiliyor bazen. 1 defa fabrika ayarları 1 defa da yeniden 4.4.3 yüklemesi yaptım yuh yani.
  • bahsettiğiniz gibiydi benimki de. garanti dahilinde deyip düzelttiler. normalde değil. şansınızı deneyin derim
  • Tertemiz nokta çizik yok desem yeridir nexus 4 Telimi satyrm full kurulu garanti sanirm 3-4 ay fln kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

bahsettiğiniz gibiydi benimki de. garanti dahilinde deyip düzelttiler. normalde değil. şansınızı deneyin derim

anladım hocam. Ben zaten anca yaz sonu gönderebilirim bakalım. Tekrar saolun.
  • benim cihaz da cok cabuk sarj yemeye basladi bir suredir, acaba batarya eskidi mi artık, garanti kapsamında bataryayı degistirirler mi?
  • 4.4.3 güncellemesi alan var mı?Ne yaptıysam gelmedi maalesef güncelleme.
  • Bu hafif uyku olayı normal kullanımda çalışmıyor mu? Hangi uygulamada olursa olsun bir süre sonra ekran kararıyor ya, orada hafif uyku devreye girse bizde ekrana dokunarak açsak ekranı ?

• arkadaslar herkes andorid 4.4.3 geçebildimi bana daha bildirim gelmedi
  • C-RoM 7.0 Android 4.4.3 cikti. full wipe yapin lütfen (wipe system,data,cache) önceden backup/yedek almayi unutmayin!
    Download:http://get.c-rom.org/mako/
    1 numara rom.
  • bu google now launcherda uygulamalr alfatik sırada .Kendi isteğimize göre değiştirimeyioruz sanırım kimse cevap yazmadığına göre.
    Bumuymuş öve öve bitirilemeyen nexus.
    Satıp iphone alacam.
  • Farklı Launcher deneyebilirsin. Google Play'de mevcut bir sürü Launcher var. Sana neredeyse sınırsız kişiselleştirme sunan bir platformu sadece uygulama sıralama bakımından yargılaman çok yüzeysel.
  • Arkadaşlar Orjinal türkçe Font'ı kopyalayıp atabilecek varmı Türkçe FONTLAR Gözükmüyor yedik ayvayı
  • 
Sayfa: önceki 14581459146014611462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.