Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
161.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat5555

- kardeşim bu rom çok fazla özelleştirme içeriyor mu,
    - orjinal sense 5 romu mu,
    - batarya sürelerin değişti mi, ne kadar gidiyor. 1,5 günü gördüğün oluyor mu.
    - geçişlerde ve kullanımda kasmalar oluyor mu,
    - sık sık veya ara sıra sistem çöktü diye hata raporları alıyor musun.
    - gözüne takılan uygunsuzluklar var mı.

cevabına göre hemen akşam bende yüklyebilirim görüntüler hoşuma gitti çünkü.

4gundur kullanıyorum hicbsir sıkıntı yaşamadım kardeş,şiddetle öneriyorum cihaz çok hoş oldu ayrıca sense 5 cok başarılı olmuş cihaz gayet alıcı ve hiçbir takılma yada kasma yok. Pil süresinde farkedilir artış var, ben 24 saat wifi açık halde kullaniyorum bi günü çıkarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jaroo1 kullanıcısına yanıt
    Bunu yapınca garanti kapsamı dışında kaldığını biliyorum malum root+rom yapılıyor bu romu beğenmezsem geri dönüş fabrika ayarı oluyor mu garanti kapsamı içine almak için bunu yapmak basit mi bozulma takılma gibi durumda kurtarmak gerekli anlatımı var mı kolay yoldan bir özet verirmisin kurulum konusunda ve bu sorularımın cevaplarını alırsam sevinirim bu arada benim ki türkiyeden alınma telefon senin s4 olduğu için farklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 17 Kasım 2013; 23:50:46 >
  • benim bildiğim stock romun yedeği alınırsa mesela sonradan yüklenen romları beğenmedik diyelim telefonu eski haline getirebiliyoruz. ancak cihaz o günden sonra htc tarafından herhangi bir güncellemeyi otomatik olarak alabilir mi onu bilmiyorum.

bende ciddi ciddi düşünüyorum rom atmayı.
  • Bu rom zaten s3 işlemcili one s ile uyumlu değil sanirsam sorun çıkabilir, s4 işlemcili cihazlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaroo1 -- 18 Kasım 2013; 0:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaroo1

Bu rom zaten s3 işlemcili one s ile uyumlu değil sanirsam sorun çıkabilir, s4 işlemcili cihazlar için.

S3 niye uyumsuz arkadaş işe bak aynı cihaz s3 s4 saçmalığı

• hatuna hediye aldım telefonu görünce kendime de alasım geldi.füme rengini aldık telefonun tasarımı süper ya baktıkça bakası geliyor.ayrıca çok hafif.menüsü basit ve çok akıcı..en ufak bir kasma yo.evdeki wirelestan giriyorum müthiş hızlı.dışarda henüz denemedik.kamerası tatminkar.parlak ve net bir görüntüsü var..valla ben 850 ye aldım biraz pahalı gibi ama bence değer.
  • Arkadaslar bu rom hani şu sızdırılan rom vardı hatırlarsıniz o işte yani htcnin kendi romu

• sende yükledin mi ?
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    ben yüklemeye calıştım ama yapamadım s-on s-off olayı deli etti yapamadım onu yoksa coktan yükleyecektm
  • beyler rom işlerinden anlıyorum fakat orjinal roma dönüp garantiye göndereceğim ama yapmadım yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

beyler rom işlerinden anlıyorum fakat orjinal roma dönüp garantiye göndereceğim ama yapmadım yardımlarınızı bekliyorum..

ben fazla anlamıyorum ama sorunun nedir ihtiyacın olan dosyalar elinde yok mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ipee

beyler rom işlerinden anlıyorum fakat orjinal roma dönüp garantiye göndereceğim ama yapmadım yardımlarınızı bekliyorum..

ben fazla anlamıyorum ama sorunun nedir ihtiyacın olan dosyalar elinde yok mu ?

bootloader kilidini kapatıp tekrar orjinal ruu dosyasını kullanmam lazım ama nerede ne yanlış yapıyorum bilmiyorum olmuyor..
  • RAM 782 olmuş :(

1GB di eski sürümde..

birde bu işlemci hızlanıyormuş bilgisi olan? 1,8GHZ lere yükseliyormuş..

Duyan gören var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@te

RAM 782 olmuş :(

1GB di eski sürümde..

birde bu işlemci hızlanıyormuş bilgisi olan? 1,8GHZ lere yükseliyormuş..

Duyan gören var mı?

Bahsettiklerin yalan yok oyle bir olay zaten ram 1 gb hepsini kullandirmiyor o yüzden düşme olayı yok işlemci konusu zaten 1.5 standart hali 1.7 modeli olanda overlock daha fazla arttir sonra yansın telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 19 Kasım 2013; 15:51:48 >
  • ipee kullanıcısına yanıt
    Stock Recovery'e Geri Döneceksin ilk önce daha sonra uygun bulup yükleyeceksin ama ilk önce Stock Recovery dönmelisin
  • jaroo1 kullanıcısına yanıt
    peki bu kullandığın sürümde wifi bluetooth veya mobil veri olsun uyumsuz sorun çıkaran bir yanı var mı ?

çünkü romlarda hep sıkıntılar olabiliyor xda daki forumlarda da yapılan paylaşımlarda sıkınıtılı olan bölümler belirtiliyor.
  • quote:

Kardeş söyle anlatim ancak benim cihaz s4 işlemcili bu arada;

sana yararlandıgım sitelerin linklerini vereyim yapamdıgın olursa sorabilirsin.

ilk once bu sitedekini uygulayarak Bootloader Kilidini Kaldırıyoruz videolu anlatım da var,

http://shiftdelete.net/htclerin-bootloader-kilidini-kaldiriyoruz-46361.html

Sonra cıhazı CMR için flaslıyosun,ingilizce anlatım ancak az bucuk anlaşılıo yada google translate işini goruyo,

http://editandroid.blogspot.com/2013/06/how-to-install-official-clockworkmod.html

sonra roomu indir cıhaz hafızasına kopyala tekrar fastboot moddan seçıp kur, ondan sonrası akıyo zaten,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445392

S-OFF nasıl yaptın?
    Ben neler neler denedim olmadı bir türlü... :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2375

quote:

Kardeş söyle anlatim ancak benim cihaz s4 işlemcili bu arada;

sana yararlandıgım sitelerin linklerini vereyim yapamdıgın olursa sorabilirsin.

ilk once bu sitedekini uygulayarak Bootloader Kilidini Kaldırıyoruz videolu anlatım da var,

http://shiftdelete.net/htclerin-bootloader-kilidini-kaldiriyoruz-46361.html

Sonra cıhazı CMR için flaslıyosun,ingilizce anlatım ancak az bucuk anlaşılıo yada google translate işini goruyo,

http://editandroid.blogspot.com/2013/06/how-to-install-official-clockworkmod.html

sonra roomu indir cıhaz hafızasına kopyala tekrar fastboot moddan seçıp kur, ondan sonrası akıyo zaten,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445392

S-OFF nasıl yaptın?
    Ben neler neler denedim olmadı bir türlü... :(

İlk verdiğim linkte detaylı anlatıyor video olarak ta tam olarak neyini yapamadım?

• quote:

peki bu kullandığın sürümde wifi bluetooth veya mobil veri olsun uyumsuz sorun çıkaran bir yanı var mı ?

çünkü romlarda hep sıkıntılar olabiliyor xda daki forumlarda da yapılan paylaşımlarda sıkınıtılı olan bölümler belirtiliyor.

Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bluetooth wifi hepsi çalışıyor.

• mustafa2375 M kullanıcısına yanıt
    Kardes bwnim telde her sey guzel gidiyo fakat son olarak kilidi acacakmısiniz secenegi cikmiyo hata falanda almiyorum ama bi turlu s off yapamadim

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.