Şimdi Ara

Aşık Oldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Peace- -- 29 Ekim 2012; 23:07:44 >

* 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • Pepsi illuminati bilmiyor musun ?

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• O nası bir megabyte telafuzudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

ne up ne up sen hariç herkes itici buluyor o reklamı ve kızı anla artık

bir de beni ekleyin nesi itici ya azra akın ın tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana göre de güzel bir kadın ve sempatik
    İntel Core İ5 4690//Corsair Vengeance 4*2:8 GB Low Profile 1600 MHZ RAM//Evga GTX760 SC 2GB//Kingston Hperx 3K SSD//Seagate 1 TB Barracuda//Xıgamtek Assasin Black Edition 700W//Gigabyte H97M-DH3//32" Samsung Smart Led TV 1080P//Samsung Curved CF390//LG G2//Nokia Lumia 925//Samsung Galaxy S6 32GB//Sony Xperia X//Iphone 8 64 GB//Fenerbahçe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baba oldum..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada bende çok güzel ve çok sempatik buldum bu reklamda
    İntel Core İ5 4690//Corsair Vengeance 4*2:8 GB Low Profile 1600 MHZ RAM//Evga GTX760 SC 2GB//Kingston Hperx 3K SSD//Seagate 1 TB Barracuda//Xıgamtek Assasin Black Edition 700W//Gigabyte H97M-DH3//32" Samsung Smart Led TV 1080P//Samsung Curved CF390//LG G2//Nokia Lumia 925//Samsung Galaxy S6 32GB//Sony Xperia X//Iphone 8 64 GB//Fenerbahçe
  • quote:

Adam burada ayar vermeye çalışmış. İnsan konu açtığı zaman diğer insanların yorumlarını görmek ister. Yorumların da kendi düşünceleriyle aynı olmasını ister. Adam da demiş ki, seni kimse takmıyor, uplamana gerek yok.

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Adam burada ayar vermeye çalışmış. İnsan konu açtığı zaman diğer insanların yorumlarını görmek ister. Yorumların da kendi düşünceleriyle aynı olmasını ister. Adam da demiş ki, seni kimse takmıyor, uplamana gerek yok.

valla isteyen taksııın istemeyen takmasın ben sadece yorumları görmek istedim hepsi bu ne bu kadar atar yaptı zaten anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Peace- -- 30 Ekim 2012; 20:03:32 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.