Şimdi Ara

Asus P8H77-V anakart ile overclock?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı yicem bu anakartla işlemcinin çarpan sayısını yükseltemiyor muyuz?i5 2500k işlemcinin çarpan sayısını naptıysam 33 ün üstüne çıkaramadım...
    Bu konuda detaylı bilgi verirseniz memnun olurum...

• h77 chipset kısıtlı o.c desteği sunar o.c için z77 veya üstü x serisi chipsetli modellerden alman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

Arkadaşlar kafayı yicem bu anakartla işlemcinin çarpan sayısını yükseltemiyor muyuz?i5 2500k işlemcinin çarpan sayısını naptıysam 33 ün üstüne çıkaramadım...
    Bu konuda detaylı bilgi verirseniz memnun olurum...

Bende p8h77v-le var.İşlemci çarpanını değiştirebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

h77 chipset kısıtlı o.c desteği sunar o.c için z77 veya üstü x serisi chipsetli modellerden alman lazım

bios flaşlasam olmaz mı alalı 3-4 ay oluyor kartı...
  • b75 chipset ofis pc'leri için geliştirildi ancak ev kullanıcılarıda kullanabilir yani sıkıntı yok
    h77 kısıtlı o.c imkanı sunar ancak msi marka anakartlarda oc genie ile bir miktar o.c imkanı veriyor( yukarıda arkadaşın dediği h serisi chipsetler düşük kullanım için değil orta seviye anakartlardır zaten fiyatıda bunu belirtiyor en düşük h77 chipset anakart fiyatı 215 tl'dir diğer z veya x serileri o.c yapmak isteyenler için tasarlanmıştır. o.c' a yatkın i5 2500k gibi işlemciler ile on numara performans alırsınız, h77 chipset ile rahat o.c yapılabilen işlemci almamak gerek h77 ile i3 3220 veya i5 3450 gibi işlemciler rahatlıkla kullanılabilir
  • arkadaşlar cevaplar için teşekürler...sistemi yenileyeli 3-4 ay oluyor maalesef ekran kartı ve işlemcideki araştırmalarımı anakartı belirlerken yapmadım dolayısıyla azda olsa pişmanlık yaşıyorum...şu anda zaten overclock a ihtiyacım yok ama 2500k gibi bir işlemciyide 5.00ghz de çalıştığını görmek güzel olurdu
  • quote:

arkadaşlar cevaplar için teşekürler...sistemi yenileyeli 3-4 ay oluyor maalesef ekran kartı ve işlemcideki araştırmalarımı anakartı belirlerken yapmadım dolayısıyla azda olsa pişmanlık yaşıyorum...şu anda zaten overclock a ihtiyacım yok ama 2500k gibi bir işlemciyide 5.00ghz de çalıştığını görmek güzel olurdu

o.c için çok iyi soğutucu sisteminin olması gerekiyor hatta bahsettiğin hızlara sorunsuz çıkabilmek için su soğutması bile gerekebilir stabil çalışması için, o.c olayı işlemcinin ömrünü belirler kısacası sürekli o.c yapılan işlemcinin ömrü uzun olmaz i5 2500k stock hızla bile piyasanın en iyisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    ASUS M4A785TD-V EVO + BİOS
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya işte dediğim gibi olay biraz da ego tatmini
  • quote:

ya işte dediğim gibi olay biraz da ego tatmini

• Asus P8H77-V le çarpanı 33 ün üstüne çıkarmanın bir yolu var mı ?
  • TolgaTrz kullanıcısına yanıt
    Konu hort olmuş

Ama yok maalesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.