Şimdi Ara

HDR - Portre - Hayvan - Siluet - SB - Uzun Pozlama [YENİLER GELDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harika cekimler. Benim boyle cekimlere asiri ilgim var ornek olarak orman cekimleri bulut hava kisacasi doga . Var bu tarz resimleriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sana birşey sormak istiyorum. Portre fotoğrafları nasıl öyle yapıyorsun? Herhangi bir program falan mı var yoksa sadece siyah-beyazla ilgili birşey mi? Yüz hatları çok belirgin. Çok güzel olmuşlarda onu yapmayı bir türlü beceremedim.
  • merhabalar arkadaşlar,

fotolar gerçekten güzel eline sağlık. bende dün nikon d5100 18 105 li bi makine aldım ama bu konuda hiç bi deneyimim yok. böyle fotoları nasıl çekicem hiç bi fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmadmurat

quote:

Orijinalden alıntı: kusmuyu

Eline sağlık, gerçekten güzel fotoğraflar... Bu arada hangi makine ?

Nikon D3100 + 18-55 mm

D3100 18-55mm + Finepix S2950

• Fotograflar cok basarili, bazilarini HeDeR etmen disinda, tebrikler kardesim

• quote:

Fotoğrafları orjinal boyutunda atmadım ki atsam akşama anca biterdi :) İnşallah beğenirsiniz :)

Önce HDR Çalışmalarımdan Başlayalım

Birazda Portrelerimden

= Bu Portreyle Bir Yarışmada 3. olmuştum

Siluet

Hayvan

Uzun Pozlama

DAHA FAZLASI İÇİN : http://500px.com/MuratEkmen

YENİLER

Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir. Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur
    ilk fotoğraf dehşet olmuş çok başarılı çalışmalarınız var :) :)

• güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

Hocam sana birşey sormak istiyorum. Portre fotoğrafları nasıl öyle yapıyorsun? Herhangi bir program falan mı var yoksa sadece siyah-beyazla ilgili birşey mi? Yüz hatları çok belirgin. Çok güzel olmuşlarda onu yapmayı bir türlü beceremedim.

hacım portreyi çektikten sonra siyah beyaz ekliyorum sonra cs 5 > Tobaz Labs da efekt veriyorum (hangi sekme olduğunu hatırlayamadım program PC de silindi) sonra photoscape programından keskinlik veriyorum bu kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

Hocam sana birşey sormak istiyorum. Portre fotoğrafları nasıl öyle yapıyorsun? Herhangi bir program falan mı var yoksa sadece siyah-beyazla ilgili birşey mi? Yüz hatları çok belirgin. Çok güzel olmuşlarda onu yapmayı bir türlü beceremedim.

hacım portreyi çektikten sonra siyah beyaz ekliyorum sonra cs 5 > Tobaz Labs da efekt veriyorum (hangi sekme olduğunu hatırlayamadım program PC de silindi) sonra photoscape programından keskinlik veriyorum bu kadar

Eyvallah hocam sağolasın.

• 18-55mm kit lens ve 2950 gibi bir makine ile çok başarılı resimler. HDR kısmından ziyade resimlerin konuları bile gayet yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.