Dostum Tek kapı çocuklarla falan zor olmuyo mu..? Bi zamanlar Citroen C4 VTS veya VTR bakıyodum.. Tek kapılı dediğimde hanım "Delirdin galiba.." dedi..
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
quote:
Orjinalden alıntı: stilock Stilo çocuklarımın en büyük oyuncağı
ALLAH HEPSİNİ KEM GÖZLERDEN KORUSUN....
Amin.. Cümlemizin..
AMİNNNN.... araba bu işte ya
STILO'larımızda gözü olanların gözü çıksın
quote:
Orjinalden alıntı: stilock Arkadaşlar metinemre ye ulaşmam lazım telefonunu bileniniz varmı?
YANLIŞ HATIRLIYOR OLABİLİRİM AMA ARABASINI SATMIŞTI GALİBA... UZUN ZAMANDIR GİRMİYOR..SENDE GÖRMÜŞSÜNDÜR PROFİLİ GİZLİ...
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
STILO'larımızda gözü olanların gözü çıksın
EYVAH...EYVAH....BİR BAKIP DÖNÜP İKİNCİ DEFA BAKANLAR YANDI...
@gendarme haftaya kolcak monte edilecek, fotoları forumda olur..ben ugrasamam(beceremem),bu yüzden serviste taktıracam.ayrıca motorslık eger yetisirse,serviste koyduracam.. Bu arada @stilock;stilon harika..Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin..keske 5 kapılarında arkası 3 kapılarınkl gibi olsaydı..
quote:
Orjinalden alıntı: cauchyhua @gendarme haftaya kolcak monte edilecek, fotoları forumda olur..ben ugrasamam(beceremem),bu yüzden serviste taktıracam.ayrıca motorslık eger yetisirse,serviste koyduracam..
Sabırsızlıkla bekliyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD Hadi bakalım...yenge börek açtıysa bizde gelelim, kırılıyorum hiç bizi davet etmiyorsun... afiyet olsun...
Buyrun....
@stilock arabana kazasız belasız ve ailenle mutlu bir şekilde binmeni dilerim.
bakmasınlar abi nazar değirecekler, STILO'lar yeni yeni değerleniyor sanırım ne dersin?
ağzımın suyu aktı ya.
Böreğin üstüne ağır gelmez di mi ?? (arkadaşlar biraz geyiğe sardırdık kusura bakmayın)
Çok yedik bastırsın....
abi sen ne yaptın böyle ya....Allah'tan çocuk değiliz yoksa yandık
Önceki sayfalarda koltuk kılıfı ile ilgili görüşlerinizi merak etmiştim....
Herkes benim gibi orjinalleri mi kullanıyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD abi sen ne yaptın böyle ya....Allah'tan çocuk değiliz yoksa yandık