Şimdi Ara

Veri madenciliği (data mining)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da görüldüğü üzere veri madenciliği ile ilgili bir proje hazırlıyoruz.
    eğer içinizde bu konuda uygulama yapmış olan ya da bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
    çalışan arkadaşlardan ricam eğer firmanızda uygulanıyorsa ve biliyorsanız lütfen bana yardımcı olun bu konuda.
    şimdiden herkese teşekkür ederim .
    saygılarımla.

• hocam böyle bir konuyu iki sene önce derste görmüştüm eğer notlarımı bulabilirsem haber veririm
  • way hocam saolasın haberlerini bekliyorum ama benim istediğim not değil not ya da döküman çok uygulamasını yapanlar ya da görenler var mı diye sorayım dedim.
    ok
  • haydi hocam yok mu bu konu üzerinde çalışmış olan ya da ilgilenen bir arkadaş bu kadar önemli bir konu
  • uygulama olarak yapan birinin olmadığına inanmış olduk peki elinde data mining ile ya da business intekegence ile ilgili notu olan arkadaş var mı ya da önerebileceğiniz e-book falan varsa yazarsanız sevinirim.
    şimdiden teşekkürler.
  • hocam memlekette iken notları cok aradım ama bulamadım kıyıda kösede böyle bisey denk gelirse merak etme aklımdasın
  • çok saol hocam walla sen de olmasan bakan olmayacak bize:)
    en sonunda yapıp projeyi buraya ben atacağım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bitcoin miner nedir ?
    14 yıl önce açıldı
    Ethereum mining script önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • veri madenciliği konusu gercekten kısıtlı bilgilere sahip özellikle proje asamaları...Porjeni beklerim hocam :)
  • tamam hocam inşallah ben uygulama adına da bir şeyler buldum gibi hayırlısıyla bi yapalım sana göndeririz aklımdasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.