Şimdi Ara

3 Tekerlek li motorlar hangi ehliyetle kullanılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
41.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar motorlar bunlar. Ben 3 tekerlekli olduğu için sadece bu tarz motolar B ehliyetiylede kullanılıyor diye biliyorum.Sizce A2 mı yoksa B ehiliyetiylede kullanılabilirmi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

3 Tekerlekli Motorlar Hangi Ehliyetle Kullanılır?

3 tekerlekli motorlar, kullanım amacına ve motor hacmine göre farklı ehliyet sınıflarına tabidir.

3 Tekerlekli Benzinli Motorlu Araçlar

• 50 cc ve altı motor hacmine sahip 3 tekerlekli benzinli motorlu araçlar AM sınıfı ehliyet ile kullanılabilir.
    • 50 cc'nin üzerinde motor hacmine sahip 3 tekerlekli benzinli motorlu araçlar A1 sınıfı ehliyet ile kullanılabilir.

3 Tekerlekli Elektrikli Motorlu Araçlar

• 4 kW ve altı güç değerine sahip 3 tekerlekli elektrikli motorlu araçlar AM sınıfı ehliyet ile kullanılabilir.
    • 4 kW'ın üzerinde güç değerine sahip 3 tekerlekli elektrikli motorlu araçlar A1 sınıfı ehliyet ile kullanılabilir.

Önemli Notlar:

• B sınıfı ehliyet sahibi bireyler, 3 tekerlekli motorlu araçları kullanamazlar.
    • 3 tekerlekli motorlu araçlar kullanmak için geçerli bir ehliyet sahibi olman ve aracın tescil işlemlerini tamamlamış olman gerekir.
    • Trafik kurallarına uymak ve güvenli bir şekilde araç kullanmak, tüm sürücüler için zorunludur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hepsi a2 dostum
    CMAS **

Yamaha R25 İzlenimlerim
    VW Passat 2.0TDI B8 İzlenimlerim
    CBR250R 2011 İzlenimlerim
    NC700X 2012 İzlenimlerim
  • motosiklet 2 tekerle zevkli olur birtek bence, yoksa arabayla gidermiş gibi 3 teker 5 teker bence farksız..
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • Ruhsatta motosiklet yazıyorsa ki yazması lazım(önde iki tekerlek olanlarda yazıyor)A2 olmalı
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.