Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.467
Cevap
240
Favori
556.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam yorum yapabilirmisiniz?

• 759 tl

www.hepsiburada.com
    Kumtel KTF-315 Ayaklı Vantilatör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/kumtel-ktf-315-ayakli-vantilator-pm-HBC00006CWH3P
  • Bugün a101 de gördüm fiyat piyasinin en dibi alternatiflere kıyasla kalitesini bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 2 Haziran 2024; 1:42:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dc motorlu uygun fiyatlı bir vantilatör bulabilen oldu mu? Flavel efsanesi bir daha gelmedi sanırım.

• Bu ve bunun gibi bir sürü marka aslında hepsi aynı büyük ihtimal, burada en önemli olay ayağın kapladığı alan ve çıkardığı ses. Eğer ilk kademede bile zırıltı yapıyorsa direkt işe yaramazdır benim için, yadigar ALF vardı kaç yıl kullandım bana mısın demedi, çok sessizdi ve uzaktan kumandalıydı şuan öyle bir şey bulamıyorum. Vantilatörleri yapmak için özenmiyorlar artık herhalde herkes başka türlü çözümlere yöneldi bunlarda basit bir iki tasarımdan öteye geçmiyor.

• Bu kule tipi olanlar acaba normal vantilatörlerden daha mı iyidir bir bilgisi olan var mı? Odam güneş alan bir oda ve sürekli pc açık olduğu için epey sıcak olabiliyor yaz zamanları hatta bazen birden fazla laptop açık olabiliyor. Klimalar çok maliyetli o yüzden alternatif bir çözüm arıyorum xiaominin vantilatörü de iyi diyorlar ama aşağıdaki ürün tipleri için biraz yorumlar karışık kimisi iyi diyor kimisi kötü diyor elbette klima performansı beklememek lazım ama oturduğum yerde terlemekten önlerse iyidir diye düşünüyorum. Yoksa bunlar yerine ucuz yollu vantilatör en iyisi midir? Odam en fazla 10 metrekaredir.

• Merhaba, şu fanlardan aldım bi tane aliexpressten. 400 TL ye geldi. dimlenebilir ışıklı, uzaktan kumandalı model. Fan ayarı da var ama kaç kademeli anlamadım. Kumandası pek kaliteli değil.

Işığı oldukça kuvvetli. Ancak işin aslı fan kısmına bakınca evet tam altında olursanız serinleten bir esintisi var ama sesi de var. tam tepenizde bir duy var ve sadece onu kullanmak istiyorsanız tercih edilebilir ancak onun haricinde alınmaz. Benim aldığım model sabit ve ufak olandı, büyük kanatlılar hakkında bilgim yok.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkürler. Bunlar minyatür bana ev için sağlam lazım 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen zaten sıkıntıymış sildim. Batarya falan sıkıntı diyorlar yurtdışı yorumlarda. Şunları buldum. DC motor galiba. Anlaşılan 4 5 binden aşağı bulmak pek mümkün değil gibi.

Yurtdışında şu var.

3181 TL. Ancak 3 kademeli hızı var. İşte bunun daha fazla olması iyi oluyor flavelde olduğu gibi.

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Smart Standing 1 C Vantilatör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/Y9HDq2FqL3EH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 4 Haziran 2024; 18:52:57 >

• Tavan vantilatörü tavsiyeniz varmı ? Tüm odalara F/P ürünü 5 adet alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar DC motor fan2 tekrardan satışa girmiş ben şimdi aldım bilginiz olsun.

trendyol.com
    Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Vantilatör BHR4828GL Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-smart-standing-fan-2-vantilator-bhr4828gl-p-252338785?boutiqueId=61&merchantId=566427

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 4 Haziran 2024; 21:20:6 >
  • instance kullanıcısına yanıt

Satıcının yorumları güvenilir değil yoksa bende alacaktım.

Bilginize

• Aynı satıcı hepsiburada da çok daha yüksek puan almış onu kontrol ederek aldım. Zaten şikayetler genel olarak yanlış ürün gönderimi üzerineydi trendyolda. Ben sordum xiaomi fan2 mi yoksa lite olan mı diye fan2 diyince hemen aldım. Zaten son 2 ürün kalmış gözüküyor şu anda.

Düzenleme: Biraz öne kontrol ettiğimde 2ydi şimdi stok sayısı artmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 4 Haziran 2024; 21:53:22 >
  • instance kullanıcısına yanıt
    Iade almadığına dair birçok yorum var Ben riske girmiyorum teşekkür ederim. Sorunsuz gelirse iyi bir alışveriş yapmış olursunuz yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @gül_ym
    gül teyze

www.pttavm.com
    Vanti KCF272 80W 142cm Sac Beyaz 3 Kanatlı Tav - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/vanti-kcf272-80w-142cm-sac-beyaz-3-kanatli-tavan-vantilatoru-p-680191669

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlaka paylaşacağım. Uzun süredir takipte olduğum ama nedendir bilmiyorum bir türlü satışa girmeyen modeldi kendisi. Bugün alınabilir fiyatta bu satıcıda görünce dayanamayıp aldım açıkçası.

• Merhabalar Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 ile XIAOMI Mi Smart Standing Fan 2 Lite arasında ne gibi bir fark var bugün mediamarkt da gördüm lite olanı gayet güzel görünüyor ama farkları neler?

• oist O kullanıcısına yanıt

En büyük fark AC motor olması yanlış bilgi almadıysam eğer. Bu da daha fazla sesli olacağı anlamına geliyor. Mümkünse biraz daha verip fan 2 modelini almak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ancak o zaman da fiyat biraz verilir mi noktasına geliyor gibi.

Akakçede 1 ay önce 3000 seviyelerine fiyatın düştüğü gözüküyor tekrar iner mi bilmem ama belki kampanya kovalasak daha iyi fiyat yakalanabilir. Başka indirimlerle ekleyip daha da ucuza getirilebilir.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler, Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Vantilatör BHR4828GL Fiyatı, Yorumları - Trendyol buradan buldum başka bir yer de yok ama orada bazı alan kişiler lite versiyonu geldi demiş tam güvenemedim. Bide kule tipi vantilatörler var onlar hakkında ne dersin kullanımı daha mı iyi olur?

• Aynen ben de baktım baya kötü. Hatırlattığınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.