Şimdi Ara

30 Nisan - 30 Mayıs | USKO Level Jumping Event 2 & The Ultimate Event Başladı! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
69.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

akarada warrior kasıyorum 50 olunca lj yapıcam umarım ben 5 olacağı kadar bitmez event

en kötü 1 haftası var hacı rahat ol

eukoda kaç gün sürmüştü bilen var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

akarada warrior kasıyorum 50 olunca lj yapıcam umarım ben 5 olacağı kadar bitmez event

en kötü 1 haftası var hacı rahat ol

eukoda kaç gün sürmüştü bilen var mı ?

1 ay kadar sürmüştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yükselilen lvl ler geçici mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

bu yükselilen lvl ler geçici mi?

yok öyle birşey.
  • Hee geçici evet Ya abi ne kullanıyorsunuz neyin kafası bu ? Oyunun kendi eventı neden düşürsünler anlamıyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomakemir

Hee geçici evet Ya abi ne kullanıyorsunuz neyin kafası bu ? Oyunun kendi eventı neden düşürsünler anlamıyorum ki

sadece pvp için diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

69 a düşürüp base e girmeyi deneyen oldu mu hiç

69 a düşürüp skill ve stat sıfırlattığında girebiliyorsun.+69da hiçbir görevi yapmaman lazım ama.
  • Etkinliğin 30 gün süreceği açıklanmış arkadaşlar, bilginize.
  • lwl atladık dıyelım sonra lwl ler düşmeyecek değilmi arkadaşlar biri beni bu konuda aydınlatabilir mi ? şimdi 69a düşüp baseye girdim. İtemler filan aldım. Yarın obur gun 59 lwl e tekrar düşmüyeyim? lwl ler kalıcıdır umarım.
  • Vay be neler degismis oyunda. Simdi bu gerekli exp itemlerini alınca direk lwl atlıyor muyuz? Ayrıca baska bir seye gerek var mı? Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Vay be neler degismis oyunda. Simdi bu gerekli exp itemlerini alınca direk lwl atlıyor muyuz? Ayrıca baska bir seye gerek var mı? Tesekkurler.

Herhangi bir şeye gerek yok, direk NPC'den level alınabiliyor.
  • Amaç belli herkesi oyuna çekmek ve herkes +75 olup daha pahalı itemlere muhtac etmeye çalışmak... Dolayısı ile daha çok gb alımı daha çok cash alımı sağlanacak. Yani herzamanki gibi uskonun para tuzakları... 69 lvl veya 59 level normal kasarım ardreamda da , RL Basede de daha ucuz itemlerle ve aynı zevkle oynarım.
    Tek kayıbım savaşlardaki üstünlüğüm olmaması olur. 83 olup ezik olucaksam olmayı versin...
  • Player sayısı neden cok dustu bu arada...
    saygılar
  • pvp nin ismini ney?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esadkral

pvp nin ismini ney?

Kardeş heveslenme konu hort olmuş şu an usko da lvl jump felan malesef yok
  • lvl jump yeniden aktif olurmu acaba ? Ben lvl jump gelene kadar andream mı takılıyım yoksa kasmayamı başlayım sizce ?
  • Knıght online en güzel ortamdır :)
  • merhaba ben çok merak ettim cevabını bulamadım

ben charımı cuma günü açtım lvli 45 felan sms doğrulamasınıda cumartesi yaptım. şimdi ben bugün tekrar sms doğrulaması yasam 50 levele ulaştığmda 73 lvl olabilimiym? yada ben baştan acıp 50 lvl olsam 73 lvle mi atıack beni direk
  • @empeat

Merhaba,

Evet her hâlukarda 73 level olursunuz.

@Sammy Jankis

Evet hocam hâlâ var, koxp azaldı, bayağı bi' önlem alındı, oyunun kendi botu var banlanmak istemeyen onu kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.