Şimdi Ara

Atletico'dan Emre'ye net 2.7M€ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gncl1905

Futblda net kavramı maç başı ücret dahil edilmeden. 2.7'nin bir kısmı vergiye gidecek ne kadar bilmiyorum. Arda'da muhtemelen bu civarlarda kazanıyordur. Atletico Falcao dışında 3 MN Euro üstü maaş verdiğini düşünmüyorum.

Tino Costa Valencia'da. Valencia batıyor daha da küçülmeye gidip elindeki ederi olan futbolcuları satmayı düşünüyorlardı en son. At. Madrid daha iyi durumda. Onlarda ŞL'ye kalamassalar Falcao'yu satacaklardı ama son durum nedir bilmiyorum.

sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum sonunda anlayan biri geldi
  • Emre B icin Atletico maksumum verecegi para 1.5 bilemedin 1.8 onada vergi dahil degil. Hikaye bunlarin hepsi adamlar parasal sorun icindeler ulan bizim basin ne abartiyor.
    Almanya, ispanya, Fransa, italya gibi ülklerin cogunda oyuncu ücretleri 100 ila 1 bucuk milyon euro arasi cok üst düzey oyuncular icin keseyi aciyorlar oda cogu zaman forma, reklam, sponsor vasitasi ile.
  • keşke açmasaydım konuyu :) emre'nin herşeyi dert olduğu gibi Atletico'dan alacağı maaşta dert oldu bize.. herkes para konularında şu olur bu olur diyor diye denk gelmişken alacağı maaşı içeren konuyu açayım dedim bundan bile laf sokmalar, kavgalar çıktı. sonumuz iyi değil :)

neyse, Emre'ye hayırlı olsun, güle güle harcasın :)
  • Emre'nin agresif ve sinirli olmasının sebebi gerçek Fenerbahçe'li oluşu olarak görüyorum takımın başarısı için her topa atlar 90dk savaşırdı ve oynanan aciz futbola , takımdaki saçmalıklara tahammül edemediğinden dolayı ara ara patlama yaşadığını düşünüyorum.Öfke kontrolü olmadığı için pişman olucağı şeyler söylemiş olabilir 2 sefer bunun için özür dilemişti. Bence haksızlık ettiler Emre gibi oynadığı zaman herkeze güven veren takımı sırtlayan bir Fenerbahçe'liyi bu şekilde göndermek hiç yakışmadı. Son hafta maçlarından önce yedeğe atmıştı onu Aykut, biletini zaten kesmişti ama takım kötü oynayınca korktu geri oyuna aldı sonrasında yine sepeti koydular. Yüzsüzlüğünde bu kadarı
  • yedek klübesinde kalır bence. kafanı koparıcam tarzındaki hareketleri avrupalı hakem affetmez
  • Maaşını alırken net vergi düşmüş halimi, düşmemiş halimi oluyor canım kardeşim?
  • biri şuna net kelimesinin anlamını öğretsin.
  • iyi yedek olur...hayırlı olsun.
  • Türkiye'de futbol anlamında ne var bilmem ki.Ya büyük para almak için ya da emeklilik öncesi gelinen bir futbol ülkesidir Türkiye.Böylesine yetenekli bir futbolcunun Türkiye'ye gelmesi büyük bir hataydı. Futbol yaşamının son ikisi senesini uefa kupasının Son Şampiyonunda geçirecek olan Emre'ye başarılar diliyorum.
  • yahu güldürmeyim adamı net olarak vergiler düştükden sonra emreye 2.7 verdiklerini sanmıyorsunuz heralde? bu durumda emrenin yıllık klupten 5milyon alması lazım adamlar falcaoya o kadar vermiyor emreyemi verecek vergiler düştükden sonra eline 1.5 1.7 falan kalıyodur işte
  • Üzülmedik son maçta kaybedilen Şampiyonluğa, senin gittiğine üzüldüğümüz kadar
  • Athletico Bilbao'lu bi futbolcuya umarım ırkçılık yaparda görür ozaman hanyayı ispanyayı.Adamlar kökten milliyetçi,isteyen araştırsın sahaya atlatıp keserler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

ah ulan Aykut yine yollarsın bu adamı niye

adama yumruk salladı ondan olabilir mi acaba ?
  • Galatasaaylilar baslamiş hemen iyi yedek olur falan ben besiktasli oldugum halde adamin futbolunu begeniyorum bence ilk 11 oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pepe'yle karşı karşıya gelmesini isterim
  • Emre'den nefret ederim, gittiğine çok sevindim ama ne akla Fenerbahçe Emre'yi gönderdi anlamadım.
  • emreye bak la.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.